Life sucks, you're gonna love it!


                                                                                               



Kära Nalle, sa Christoffer Robin, vad jag tycker mycket om dig. Det gör jag med, sa Puh.

 And why I just don't know?

Slipping trough my fingers all the time.


Mitt hår är tovigt och mina naglar bitna ända ner till det röda. Skolavslutning och jag skämms över att jag och Hedman är så otroligt omogna och gör saker som är så extremt larviga. Jag tänker, vågar inte berätta vad vi gjorde!
Skolavslutningen va fin, fin musik, fina (för låånga) tal, och fina presenter (biokort, och en söt liten julbock :D). På söndag far jag iväg till Deutschland till the family, och stannar där tills januari något. Fett skönt att skolan börjar först den 12 :D Och jag längtar så tills den 20:e någonting februari, för då kommer jag hoppa på mitt säta av lycka i flygplanet påväg till min drömstad.
Hedman blev stormförtjust över min present, den fina men lite roliga pälsmössan från Indiska, och jag blev ordentligt glad över min fina presentkort på Beyond Retro! Nu kan jag köpa vad jag vill, utan att hon får ångest! :D
Imorgon skall jag äta lunch med denna vackra kvinna, amerikanske pannkakor. Usch så gott!
På kvällen skall jag och Lilla söta Nea på cykeltur, nattcykling klockan 10- nått! Det skall bli fett me najs, för jag gillar stockholm på natten. Vi skall träffas nånstans sen åka till Gamla stan, från gamla stan genom drottninggatan nått till Tcentralen ner till nånstans kanske även södermalm! Sen till Odenplan nånstans o sen tillbaka nånstans för att skiljas åt! Det blir nog kul<3

Bränt barn söker sig till elden.

Flickan förmår inte röra ett finger, än mindre knäppa händerna, men inom sig ber hon till Schutzmantelmadonnan : "Maria breit den Mantel aus, mach uns ein Schutz och Schirm daraus". Så plötsligt blir det tyst, alldeles tyst, och i tystnaden hör de lastbilen starta på gatan. Ett under hade skett. Judestjärnan på deras dörr syntes helt tydligt, men Dödens ängel hade gått föbi. Guds moder hade glömt dem under sin himmelsblå, stjärnbeströdda mantel, eller kanske var det flickans mor som med sina trollkonster hade kastat en osynlighetskåpa över sin dotter och hennes värdinna. För än var det inte tid. Flickan var räddad. För denna gång.

I´ve been having a sweet dream...

All I wish for Christmas, Santa is a peaceful Day...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0