Halloween

Kommer tyvärr inte fira Halloween idag, eftersom jag ska ta flyget till Tyskland! Men det blir nice ändå, för jag ska köpa massor av sprit där och ta med till nästa helg och sen fira halloween då haha!
Åh jag kommer bo hos min gudmor som bor i världens finaste New England/Laura Ashley inspirerat hus! Stört fint :') Sen så kommer jag träffa min finaste moster.  Min finaste andra gudmor Dodo! Oh, jag kommer ha det fint. Inga tunga tankar, utan bara massa trevliga, sociala, öppna folk med massor av god tysk mat! Känns så skönt att åka hem! :') Min mama är så glad!

fina fina bilder

Jag har en söt liten vän som heter Malin! Och Malin har världens, världens coolaste blogg! En apsnygg konstblogg och jag älskar fotografierna hon laddar upp! Så jag snodde dom och tänkte att nu kan jag lägga upp dom aswell :D puss på dig Malin <3

lady singing blues

Jag som hade bestämt mig att jag skulle sluta skriva om mina underliga tankar och istället bara fokusera på att ladda upp bilder. För människor brukar så ofta få fel uppfattning av mig när jag skriver om hur dystra atacker jag får, och att jag tar fitt mediciner för att bli bättre. Men kiss. Jag måste skriva av mig, frågan är bara varför jag gör det offentligt, och varför så personligt?
Kanske för att människor ska på nått sätt veta vad som pågår inom den där lyckliga bruden som är social och hälsar på varenda människa som kommer emot mig. För att jag måste skriva av mig? Eller få respons av någon som säger: precis så tycker jag också?
Jag vet inte. Jag vet bara att jag måste skriva av det. Nu när jag behöver det.
Det känns lite som om jag lever i mitt egna mörker. Ett ljus svävar runt min kropp men inuti är den fylld av mörker. Endless darkness. Min psykriatriker försöker förgäves få bort mina fobier. Jag verkar bara bli mer äcklad när jag ser/hör/känner de.
Sen är jag trött på falksheten. Trött på dryga människor. Trött på att människor är så jävla fega som inte ens vågar gå fram och hälsa och hålla ett normalt samtal, istället trycker mig i magen och kutar iväg som om jag skulle slänga en bomb efter de, och sen värst av allt kallar mig för att jag osäker på mig själv. Fuck you!
Fuck this world!
Hatar att jag irriterar mig på allt! Jag som hade en sån bra dag igår. Idag så är det bajs och skit och vill bara dö. Hårda ord jag vet, men känner inte alla så?

Fast nu ska jag bli på bra humör och träffa en fin vän jag lärt känna på senaste tiden. Hon heter Lara och är aupair från Tyskland. Jag Lara och Maxi ska ut på café och prata tyska!
Det bästa av allt dock! Imorgon åker jag hem! Imorgon åker jag hem till Tyskland! <3


picture taken by me

black bodys swingning


Asså det är så förfärligt underbart att höra sådan musik på morgonen! Att njuta av trumpet och en skön hes röst! Bille Holliday är bäst!


fuck this shit biaaaatch


TAGGAAAA! Skoltidningen kommer ut efter lovet! Bild på hela redaktionen! Skoltidningen kommer bli FETT awsome! längtar längtar längtar!!!!

Hahaha jag sitter och lyssnar på because i got high  av afroman och tänker på hur jag och Hedda satt helt sjukt flumm"höga" och gungade till den låten på Gotland! hahahaha kan inte sluta skratta

small details i like

Pictures taken by me (valerie)

Tjuhu! Nu ska jag fortsätta med mina roliga studier :D.... eller?


vännerna och vladysvlav

Åh vad gärna jag skulle vilja döpa om mig till Vladysvlav! Namnet är så sinnessjukt fint :') <3

Idag var jag och fina människor i Muffinsfabriken! Fett värt ställe, för de har nog... stans godaste muffins! Lugnt!
Dock lider jag (as usual) av fittig huvudvärk, och höll på att dö när jag skulle hem!
Jag längtar så tills på fredag då jag åker till Deutschland! Men alla pratar om att halloween är denna lördag!!! WTF?!?! jag trodde det var nästa lördag, och hade bokat hembiljetter extra på onsdag så att jag skulle hänka på feta halloween festen D': men faan! Hoppas festen är nästa lördag då D: buhuh!

you loose your hunger you loose your weight

Haha såhär fort gick pausen! Nej men fan. Jag kom fram till att det e skönt att skriva lite på sin blogg. Har varit lite fixerad vid Shoreline covern av Anna Turnheim! STÖRT bra! :D
Idag fotade jag lite för skoltidningen och Esther interviewade! Det gick as bra! Och jag måste bara visa bilder på Esther som jag hittade på hennes blogg! asså :O:O:O:O! jag var tvungen att spara några, för dom gav mig fett mkt inspriation för mitt projektarbete! SJUKT snygga!!

just be



Lite sånt här behöver jag nu typ!

Åh, jag längtar så tills på fredag! Jag och min fina vän ska till Gotland! Vi ska dricka tea, vi ska dricka öl på små gotländska barer, vi ska skratta, vi ska flumma, vi ska gå långa höstpromenader, vi ska bara vara! :D

turning back



Pictures taken by me (valerie)

i said role, role, role that joint!


happy birthday!!!!!!!

Idag fyller två av mina bästa vänner år!! :D Sophia och Vanessa <3 Synd att jag inte är i LA och firar med vanessa. Det skulle spåra! 
MEN istället ska jag fira min fina ph ikväll, och det kommer spåra! meheh!

Fick just reda på att min bästa barndomsvän Carlo har hamnat i fängelse. Ungdomsfängelse... :/ Vilket är rätt synd för att han och jag var sjukt nära, och jag kan inte sluta tänka på om hur jag hade blivit om jag hade stannat kvar i Tyskland. Jag skulle säkert bli utslängd från skolan och ta massa skit tsm med honom, och jobba som horor på gatan... :/ Usch det är sorgligt, för Carlo är verkligen sjukt smart. Hans pappa är sjukt rik, men tyvärr bryr sig pappan inte ett skit om honom, hans mama är alkoholist och hans styvpappa är kriminell.
Jag tappade kontakten med Carlo ca 3 år efter att jag flyttade från Tyskland, men får höra lite då och då om hur det går för honom för hans plastmama är bra vän med min mama. Dock har inte plastmaman så mkt kontakt med honom heller för att hon skillde sig från Carlos pappa. Ah, komplicerat!
Jag sjänker en tår för min vän Carlo och hoppas att han inte kastar bort sitt liv i onödan och att han snart blir frisläppt från fängelset! <3
(jag vet, jag vet, jag såg konstig ut som barn)

so please just dance. And dance. And dance.

!(&#)(%"/#%(#"%#"(/((/%!!!! ååååååååååååh jag blir så irriterad! Överallt hör jag människor som klagar på varandra (jag klagar på andra heh) om deras utseenden och blablabla! Allt ska vara så himla ytligt hela jävla tiden! Alla måste se bra ut! Man måste ha bra självförtroende! Om man inte har detta så är det synd om en. Då är det något negativt. Visst, synd att många har dåligt självförtroende men man kan alltid bättra sig! Man måste inte alltid vara bäst, snyggast, roligast, självsäkrast. Jag brukar tycka att det är rätt kul hur mycket människor verkligen försöker visa att man har bra självförtroende. Att man försöker vara någon annan.
Nu är det inte så att jag har världens bästa självförtroende, jag tkr tex inte om att bli fotad, och ofast, oftast så ser jag mkt jag inte gillar med bilder på mig själv. Men come on, man blir inte alltid snygg på bild.

Alltid dessa jävla idealer om hur smal man ska vara. Hur mycket smink man ska ha. blablabla!
Varför kan människor inte bara inse att hur osminkad, hur ostylad, hur omakead man är så är man ändå en sjukt intressant människa! En beundransvärd människa som verkligen vågar vara, visa sig själv.

Nu kommer nog några ta illa upp. Andra kommer hålla med. Men vafan. Jag skriver bara vad jag tycker.
Och jag menar inte nu heller att jag gör rätt och andra fel, absolut inte. Jag kollar mig själv också i spegeln innan jag går hemifrån, jag sminkar mig och döljer utslag i ansiktet. Men att allt ska bli så jävla överdrivet. Det har jag verkligen ingen lust med, och framförallt verkligen inget jag skulle vilja följa!
IJSCHK!

(Visar en bild där jag även kan vara glad i bland och inte en sån stor surkärring som klagar om allt som är fel i samhället!! Jag brukar faktiskt vara en rätt positiv liten flicka men nu orkar jag inte xD)


please go back and dance.

 
Polskan och Tyskan.
Bästa vän sedan första klass!
Verena, finaste människan!

mr Bojangles

Åh! Jag är så glad! :)
Min bror ligger i min säng bakom mig och sover! Han är hemma <3 Jag sitter och lyssnar på saxofån i mina hörlurar för att inte väcka honom och ler för inget. För allt! :')
Idag har jag och Verena gått världens finaste höstpromenad på djurgården! Vi fick två nya vänner! En italiensk utbytestudent som gick en fin promenad liksom oss! Sedan en fransk turist som tog fina bilder på oss! Han ska skicka dom till mig sen när han har lagt upp de på datorn!
Fint att okända människor börjar prata med varandra i Stockholm!
Åh! Jag älskar Robbie Williams. Lyssna på skivan "swing when you're winning" Den är så skön att lyssna på. Lite smooth jazz med Frank Sinatra och Nicole Kidman! Fint fint fint!

Fina bilden tagen av fransosen Mael! :) Se... jag har blivit längre än Verena :') Jag som alltid varit kortare!

Fler bilder kommer snart!

i hook you up with some poetry

föck. Nu snart ska jag gå till läkaren och jag vet inte om jag vågar :'( Usch, jag får mega mega ångest att jag skolkar från skolan och har bestämt mig att jag iaf ska vara med på sista lektionen! Min läkartid slutar vid tre skulle jag tro och min lektion börjar kvart över tre... så då skulle jag hinna åka till skolan och komma fram kanske halv fyra och vara med en timme tills vi slutar..........................!
Bröl jag hatar att skolka! och jag skolkar typ aldrig!!! så det blir ännu värre när jag väl skolkar :(  
Men efter skolan ska jag och kära Lisa gå till Bengans och få autograf av Håkan Hellström YAAY! jag känner mig som en 14 årig stalker-fan. Men fan! det ska bli kul! Ska ta en fin bild på lisis och håkis!

See you later aligator...... buhu jag e så nervös för mitt besök :( rädda mig?


filosofi

Jag känner mig fett... tankefull! Jag tänker på nya saker 24/7! Saker man kan göra... saker man kan uppfinna... saker man kan ljuga om... saker som jag ser.
På senaste tiden brukar jag sitta och iakta människor. Sitter och fnittrar lite då och då, eftersom människor gör verkligen dom konstigaste sakerna. Dom är så roliga! Deras miner när dom råkar snubbla till på gatan. Deras generade ansiktsuttryck när de gör något pinsamt! Haha!

Blöh, jag är besviken över att mina släktingar från tyskland inte kommer till sverige o hälsar på moi :( Jag som va så pepp! Och ville ta med min kusin till skolan och prata tyska 24/7 och bara leva i vår egna bubbla! Men nu så får jag sitta o prata med mami istället och våra samtalsämnen börjar bli lite väl konstiga och jag irriterar mig hela tiden på ett konstigt ljud hon gör när hon pratar!
Men jaja, om tre veckor åker jag hem igen. Eller... jag åker iaf till Bonn (vet inte om jag ska kalla det för mitt hem). Men Tyskland... kommer alltid vara mitt hem. På ett sätt. Stockholm också! Men Tyskland är alltid mitt andra hem. Älskar allt med Tyskland. Där äter man den godaste maten. Bästa godiset. Billigaste sakerna. Fulaste klädbutiker. Skönaste människor! Åh! Alla ni som aldirg varit i Tyskland. ÅK dit!
(OK nu låter jag jätte jätte jätte nationalistisk, och det är inte så bra och skryta om att man kommer från Tyskland för då kommer alla tro att jag avgudar nazismen och Hitler. Hitler va ifs österrikare. Men Tyskland är ett coolt land ändå!)
En sak jag stör mig mycket på! Att i amerikanska actionfilmer så ska Tyskland alltid vara The Bad Guys! Alltid ryssarna eller tyskarna!
Varje gång vissa människor frågar mig varifrån jag kommer och jag svarar Tyskland, så säger dom: aaah sieg heil!
Visst, jag har lust att slå dom, men jag vet att människor kan vara så korkade och itne förstå vad som egentligen hände under WW2 och tror att man får skämta om det förflutna bara si och så! Jag brukar svara: du vill inte veta vad som har hänt med min familj under andra världskriget. Du vill inte veta hur många som dog i Stalingrad, hur många som hamnade i koncentrationsläger pga motståndrörelse plus att min pap har judisk ursprung. Så tänk dig för nästa gång du skämtar om WW2, för du har ingen aning om vad den människas bakgrund består av!

Ahh... jag blir så filosofisk på kvällarna!! I love it! Jag har blivit lat och glömt bort lite att skriva i min filosof bok! Men men... jag ska försöka göra det nu!

bilder tagna av mig (valerie) med min coola analogiska systemkamera som jag älskar. och älskar. och älskar.

yearning for infinity

Kroppsdelen jag är mest nöjd med...
Konstigt nog måste det vara mina händer! Jag älskar mina händer! Jag älskar att jag har så långa smala fingrar. Att dom e så sjukt böjbara, även om alla brukar reta mig att dom är elastiska och som gummi, så är dom jag fett nöjd med de! Skit samma om jag biter ner mina naglar. Men jag gillar dom..! Dom e alltid så rena. Så raka...

okej jag ska sluta skriva konstiga saker. JAG ÄR FETT RASTLÖS!!! Och jag har suttit framför datorn lite för länge.. nu ska jag äta smörgås!
BTW! på höstlovet ska jag till tyskland PLUS i november ska jag även över helgen till London! Wuhhhh, fet nice


kevin home alone

Tjuh!
Idag har vi varit duktiga och stannat kvar i skolan en timme efter att ha slutat! Jag, Sophia och Esther har nämligen bestämt oss för att vara med i skoltidningen!!! Wuh!! Sophia skriver Sex and the city spalt, Esther gör lite mode reportage och interviewar människor om vad de har på sig osv. Och jag ska vara fotograf. Spännande!

Kom precis hem från castingen, tycker... att det gick rätt bra! Nervös var man ju innan, men vi får se om jag får jobbet. Man kan ju alltid hoppas!

En dålig nyhet dock är att min kära moster från tyskland är sjuk och kommer inte kunna besöka oss på onsdag :( Jag som var så glad över att äntligen få äta tysk mat och få min efterlängtade jacka. Men nu får jag vänta ytteliggare 3 veckor. För då åker ja och mam till Tyskland. Då fan ska jag ha min fina höstjacka!!! :@
Men men... på onsdag kväll blir det iaf teater med klassen, och på torsdag eftermiddag ska jag till min psykriatriker!


shut up I'm happy!


Hej! något man inte säger tillräckligt ofta, jag är lycklig för mitt liv! Lycklig över att ha så många fina vänner. Vänner som betyder världen till mig! Jag är lycklig över att jag bor i Stockholm (även om jag vill bort härifrån mest av allt), jag är lycklig över att jag är jag. Jag är lycklig över att människor orkar med mig och inte tycker jag är alltför underlig. Jag är lycklig för att jag lever!
Ville bara säga det! :)

my heart will leave me there soon

Hej mina vänner!
Min vardag ser rätt grå ut nu för tiden! Men det är skönt! På dagarna sitter jag och pluggar (jag fattar itne var jag får energin ifrån, men har börjat älska att sitta och plugga och dricka thé i köket). Men idag så cyklade jag och pap till lidingö för att hämta bilen som står hos mina farföräldrar. Jag övningskörde för fösta gången!!!! Fick ett sms av kaki där det stod: "HAHA jag kan inte se min vallie köra en bil"
Haha inte jag heller. Men fan, jag svängde runt som fan på en fotbollsplan! Hade svinkul! Lite naturbegåvning där ;)
Men snart livar vardagen lite till! För ett tag sedan kom en modellscout fram till mig på tuben och ville att jag skulle komma på en casting! Inte för att modellandet är min största dröm precis...men min moster lyckades övertala mig att iaf prova! Så imorgon klockan 18 ska jag på "casting". Lär bli intressant! Jag har ifs. redan varit på en casting innan men shit the same!
Och i november ska jag gå catwalk, så ni får alla komma och se!
Nu ska jag tillbaka till psykologin! Så hörs vi senare! :)

Deutsche Schule Stockholm

Åh! Jag blev lite tårögd :') Jag gick en fin promenad på min älsklingsgata Karlavägen. På karlavägen ligger min gamla skola. Tyska skolan. Och porten var öppen så jag smög mig in för att få lite gamla flashbacks!
De små flickorna som spelade basket på skolgården tyckte väl att det var lite skummt att jag satt där på en bänk och torkade tårarna ur ögonen. Jag har så fina minnen. Jag såg allt framför mig när jag satt på bänken. Hur jag och Verena slog alla ettor på rumporna (?). Hur jag blev knuffad av en klasskompis och blev så arg så att jag sparkade henne på smalbenet och hon började gråta. Hur jag låg och brottades med min bror på skolgården medans alla hans kompisar stod runt omkring. Jag kommer ihåg hur jag och Verena sprang upp till 13e klassen och var extremt jobbiga.
Hur jag och Verena slängde varandra i lövhögarna. Hur klassen brukade gå morgonpromenader i Humlegården. Hur jag och Verena blåste i Helium ballonger och vår lärare skällde ut oss.
Jag blev så rörd att jag var tvungen och ringa Verena och prata gamla minnen med henne.
Tyska skolan. Skolan där Lasermannen gick i, plus två andra mördare. Skolan som stängdes under andra världskriget. Skolan som har ringklockor som slår på när alla ska gå till lektionerna. Skolan där man har uppfällbaka bänk lock. Tyska skolan, det kändes som om jag var i Tyskland igen.
Jag saknar Tyskland! Jag längtar tills min kusin kommer på onsdag från tyskland! :')

psykologiska perspektiven balblablda bajs

Varför kan det inte regna? :'( idag är det fet bakis dag full med läxor! Nu har jag iaf läst på fett mkt om psykologin och de fyra psykologiska perspektiven! Mina favoritperspektiv måste nog vara... Det psykodynamiska perspektivet! Freuds perspektiv där han berättar hur alla barn föds onda! Att vi alla styrs av agressioner och sex. Att vi har tvångstankar för att kunna hantera vår ångest!
"Enligt Freud var fobier väldigt symboliska och att det personen är rädd för symboliserar en djupare och omedveten rädsla."
Jag gillar hans försvarsmekanismer! Dom flesta stämmer in på de flesta jag känner!
Sen så gillar jag även Det kognitiva perspektivet! Att tanken styrs av känslan! Det ända sättet att ändra känslan är att ändra tanken! Typ om man känner att man är överviktig och har ätstörningstankar, så ska man ändra sitt sätt att tänka, för då ändras känslan och såsmåningom handlingen!

nej nu orkar jag inte mer psykologi! Har suttit sen 11 imorse till halv 2! Så nu ska jag nog gå en liten promenad... till odenplan! Eller karlaplan? Jag vill kolla lite i fältöversten! Ska jag ta cykel eller gå? Det är skönare att gå, men jag vet inte om jag orkar hehe.
Jag går!

Jag saknar den här människan lite väl mycket! :(

cool friends

Åh jag måste bara få skryta lite!
Jag är så glad över att jag har så coola vänner! Min äldsta och bästa vän Vanessa som bor i Hollywood börjar bli riktigt känd! Inte bara att hon är tillsammans med snälla Austin som är Hollywoods yngsta paparazzi, utan att hon även känner Demi Moore + Bruce Willies dotter, Quincy Jones dotter, Brad Pitts nephew, nånting Dickensons dotter, Billy Bob Thordons son osv osv.
Hela sommaren hängde jag, Vanessa och Austin i skånes mörka skogar (vanessa och jag har sommarhus bredvid varandra och har varit bästa vänner sen vi var typ 2 år gamla). Och förra veckan såg jag till min stora glädje att Austins film har gått as bra och massa coola, fina bilder på dom har kommit ut i skvallertidningar. Det är så att Austin började som paparazzi som 12 åring i Hollywood, och nu har en film producent gjort en film baserad på min käre vän! Asså det är så sjukt coolt! Jag har så coola vänner! :')


Vanessa och Austin på film premiären i Hollywood Austin och skådespelaren...jag kommer inte ihåg vad han heter, men jag har sett en film med honom iaf haha :)
Jag och Vanessa i sommras! kolla min coola Velvet Underground T.shirt <3


and the i go and spoil it all, by saying something stupid like 'i love you'


Haha skolfotot togs idag! Vi hade nånting-med-tidning tema. Och se vad fina vi blir! ;) Kan ni se var jag sitter? :D Sitter på golvet (första gången jag sitter btw!!! wuhuu) till höger om Journalist Javisst skylten :D
Längtar tills den kommerrrr!

Ikväll blire bar-Pluto med fina vänner och imorn blir det shopping med Keens och läxor, läxor, läxor! Nu lyssnar jag på Robbie Williams och pluggar psykologi HAHA!
So.......... see you later bitchas!

i found out why. why i am so scared.

"Självklart minns jag det du berättade.
Jag minns det som igår.
När du sa det kändes det som att jag kunde förstå mer.
Samtidigt skar det mig i hjärtat att höra vad du varit med om.
För att ingen människa förtjänar det.
Ingen." -
sophia


mack the knife





åh. åh åh åh jag älskar att fotografera! Jag har varit besatt sedan jag var 15 år, och känner mig alltid glad när jag håller i en kamera!
Wuh! Nu snart ska jag och mam gå på bio, Lyckan och meningen med livet blabla! Verkar fin :')
Adiôs!


the cure

Igår kunde jag inte sova pga ångest som bet i mig hela kvällen. Så jag tog upp en tom anteckningsbok och skrev ner allt som störde mig. Allt jag hatade. Allt jag spydde på. Allt som oroade mig. Allt som fick mig att må sämst! Och... jag kunde somna efter det!!! Jag tror jag har hittat mitt botemedel...
nu måste jag bara få ut varför jag  mår som jag mår!

easy jazz

ibland undrar jag om det  ens är värt det.

Det fanns en tavla av Picasso, när jag gick runt i Ântibes.
Den var svart och vit. På tavlan hade han målat mig.
Jag försöker leta, överallt.
Det var en tavla som aldrig blivit klar.
Det är den tavlan jag försöker avbilda varje gång
jag har en pensel i min hand.
Men jag vet bara inte hur, hur, jag ska få fram linjerna.
För jag vågar inte se den bilden. Av mig.

roll, roll, roll my joint!

Kul att man blir fett lullig på en 5.2:a! -.- haha.. fattar inte!
Men fan jag e fetttttttttttt ttaggagagggdgddd!
På fredag blire pluto!
Nästa vecka kommer min fina kusin från tyskland!
Nästa helg FF!

Lyssna lite på affroman! 50 åringar som sjunger om hur dom vill äta pussy och knulla brudar från hawaiii och japan! Love it! Lyssna på Cope 45!

Är lite nervös för nästa vecka! Min mama ska skicka mig till sin psykriatriker, för jag lider av konstant huvudverk, och är lite beroende av mina extra starka smärtstillande (pappa har tagit dom ifrån mig :'( ) får ångestattacker så att jag inte kan tänka på andra saker på länge, länge, länge. Får lite utbrott då och då och är fett stel. Min mama säger att jag antagligen lider av GAD (generalized anxiety disorder) eftersom hon hade liknande när hon va i min ålder. Plus att jag går på min medicin redan nu, så tycker hon att det är bäst att jag pratar med någon som är proffesionell inom området! Är lite nervös för det var... 10 år sedan sist jag pratade med en psykiatriker! Äsch, men vi får se hur det hela går!
Nu ska jag hitta lite svagare smärtstillande för mitt huvud dödar mig!

Gustav Klimt

Nu ska jag ut och ta en öl föfan!
Vi hörs senare ikväll om jag hinner :D
<3

share your dollar with me


Had a wonderful time! :'D
Pic 1 (me), Pic2 (me and ph), Pic3 (me), Pic4 Lennard, Pic5 PH, Pic6, 7 (me), Pic 8 PH.

Jag är helt slut. Tror jag och Sophia satt och skrattade oss igenom hela resan. Tog långa sköna höst promenader, klädde ut oss till 1700 tals människor, drack thé, lekte, sov, CHILLADE!
Hennes mama köpte en bög också... vad var det han hette nuigen? hahahha lol

FIN HELG!

RSS 2.0