Mahi Ve

Hej! Jag är stum! Jag kan icke prata för jag har sjungt för högt till Hoffmaestro och Kapten röd! Emmaboda va AS NICE!!! Jävligt skabbigt o bo i ett tält där människor spyr och kissar på men vafan!!
Fett skönt det kommer bli att sova i sin säng idag......... <3 awsum!!! BILDER KOMMER! såfort jag hinner ladda upp de! Jag köpte 2engångskameror, så ja kommer få ut dom ap coola! :) Jag kan förvana er att jag har en bild på ett par som knullar på gräset och Kaki och 10 killar står bakom dom o tummen upp!
Jag har en bild på Kaki, Carl, Natalie, Hannes o några fler OCH KAPTEN RÖD! Awsooome!
Jag har även en bild...vad jag kommer ihåg... då typ 10st. hoppade på en apstor traktor och posade. Så, nu skall jag fixa min lilla mobil för jag har seriöst ingen arning om hur man svarar när nån ringer!! Jag har instruktionsboken här nånstans...
Emmaboda låten är låten som fastnar i hjärnan och får en att vilja åka till indien <3

Standing in the way of control

Âlo mes amis!
Ni undrar säkert hur jag har det här nere i södern. Men jodå, livet rullar på för fullt! Jag hänger med Vanessa och Austin hela dagarna. Jag måste berätta att igår var jag 2 mm ifrån att få en hjärtattack. Efter en ap läskig skräckfilm så tvingade jag med austin o vanessa att följa mig en liten bit hem för utomhus var det kolsvart. Sen när jag väl va framme vid huset insåg jag att alla dörrar var stängda, så jag började banka på de som fan för jag kände verkligen hur nån skulle komma o ta mig bakifrån. Icke på ett sexuellt sätt. När jag väl kom in i mitt rum o stängde dörren så rullades min rullgardin upp HELT AV SIG SJÄLV! jag stod som förlamad och gömde mig bakom min gaderob. INTE KUL!
puh! Nu snart ska jag iväg till EMMABODAAA! Fett taggad. Men mest att se mina kära vänner igen <3
Här kommer små bilder som jag har tagit lite då o då från mitt landställe. Njut o se!

Gångstig till havet. Min dagliga väg till havet.

Se här se här! My brand new cellphone! :D

Blommor i mitt blommiga sovrum.

Min finaste hundvalp <3 Vanessa när hon sover!

I mitt sovrum! Älskar mönstrerna skuggorna ger golvet då solen skiner genom spetsgardinen.

Den gamle vid havet. Min far vid havet.

I uttråkan då jag väntar tills Vanessa är klar med sminkningen vilket tar 2timmar varje dag! maha -.-

Människan jag saknar allra mest just nu: Meine Mutti, ich freue mich so sehr wenn wir nach Warschau fahren!:)<3

bbb

Ibland glömmer jag bort att det inte något fel med att vara ledsen...

enjoy yourself

Fuck this shit! Tralala
ok ill write in english, because im writing on vanessas computer and the swedish a and o's doesnt work. Were having fun here, vanessa is putting her makeup on and im dying my hair today! wuaaaaah, my natural hair color is brown, but i love my mothers hair color, its like dark chocolate brown, and i want her hair so badly :(
Every morning when i wake up i think in english! Just because ive been talking english for like... 1 week now! So every time my friends call me it takes me a while to find the swedish words!
gotta go! See you later friends :)

restless

Sov över hos nörden inatt igen med Fridfull! Vi badade kvällsdopp och morgondopp och kollade på SATC och åt mat!
Nu blir det snart utgång för min del. Ska träffa söta kaki med flera mihih sen drar ja o Elvira ut o tar en liten bärs!! imorn ska ja upp kl 8 och åka till Skåne och besöka min käraste Vanessa! :') saknat henne jätte mycket o blir kul o träffa henne!
Det kommer vara mycket sprit och cyklande och skåningar kan jag tala om, eller det va det som hände iaf förra sommaren :)
Sen blire emmaboda o ja e ffeeeeeeeeeeett pepp!!! :D wwihuhu
Min bror är ute o köper min födelsedagspresent: Limochello o jägermeister! ohlala :O Slänger in en liten bambu bild från kina, sen drar jag! BAI <3

Genom frostet glas syns solen.

Såhär glad är jag idag....

hihi skoja, jag försökte ta lite seriösa bilder! Modellargenturen ville att jag skulle ta bilder där jag såg seriös och naturlig ut så jag provar på lite "seriösa" miner. Vi får se hur det går det där med modellandet... är inte så mycket för att posa framför kameror. Är hellre den som står bakom! Men vem vet, modellkarriären kanske leder till något? Vi får se vi får se!

Hade just lunch med Alexandro och attans hur han alltid får mig att skratta! Nu ska jag fortsätta min packning för på lördag åker jag! Sen ska jag ta min baddräckt och åka till Sickla till Sophia och övernatta där! I hennes spökhus... haha! Ja, det är sant! Jag hörde spöken förra gången jag sov över där!
Ha det gott! :)

ps. ja juste! Jag ringde nyss min läkare. Jag måste bara medela att hon är den snelaste lekaren någonsin! :)


lika som bär!

Jag har ju alltid sagt att hon påminner mig om min bror! Nu har jag bevis på att dom är lika varandra! Hon är min bror fast i kvinnlig form!

Wuhu told you so!!!
Idag ska jag äta lunch med Alessandro sen så ska jag till Nacka och sova hos nörden och Fridfull. Vi ska bada näck (inte jag men dom) och kolla på sex and the city hela natten lång! :) Ha en bra dag mina vänner <3

it was fantastic!


pictures taken by me (valerie)
pictures taken in Bejing and Shanghai.

Åh det var underbart där. Älskar hur massa människor smygfotade mig hela tiden, tillslut så fotade jag tillbaka och smygfotade dem :) busigt!

hola espaneol


Har hängt med den här nörden de senaste dagarna! Igår tog vi ett nattbad, de va fett skönt! Mmmhm jag har glömt bort hur kul det är att bada. Har inte badat på läänge pga att jag inte har haft nån baddräckt för ja råkar alltid tappa bort den överallt! Men nu har ja köpt två nya, riktigt snygga dessutom ;)
Ikväll kanske det blir bad igen! :O Jag ska försöka övertala Barro o Kaki att ta en liten simtur med mig! :') Förlåt för att jag är så lat o dålig på att uppdatera, jag orkar inga datorer o orkar verkligen inte ladda upp bidlerna från Kina haha :/ Men ¨på lördag sitter jag 5 timmar i ett tåg med internetuppkoppling så då kommer jag förhoppningsvis orka :))
Nu ska jag... dö. Bajs <3

<3 fiskmåsar


Älskar havet <3 Älskar människorna <3 Älskar låten <3 Älskar 90-talet <3 Älskar filmen <3
Får mig att längta tills jag kommer till havet och hör fiskmåsarna skrika. Och cykla till glassbåten och mata ankorna med glass våfflor. Och höra fiskmåsarna. Och höra fiskmåsarna. Och höra fiskmåsarna.

you and your pink sky

WUHU!! tog en lååååååång simtur idag med Sophia och Oscar. det va så länge sen jag badade och jag ville inte gå upp för de va så varmt o skönt! :) i loved it! <3
Kom just hem från en vanlig gammal kväll på skinnis med Marley, elvis, kimchi o nån annan skön snubbe. Lyssna på Queen och slagsmålsklubben och Pete Dohrety <3 Lovely!
Imorn skall jag ladda upp bidler från kina så får får ni se de efterlängtade bilderna :D AWSOME
nu ska ja upp i min fina säng o se på satc! :) thihi sleep well my beloved friends!

i fell in Dior

Whuhuuuuuuu!
Jag kollar just nu på tåg och bussbiljetter till Kristianstad! Åker antingen på torsdag, fredag eller lördag! Jag kan välja mellan att sitta på en buss i 9 timmar (obs. trådlöst internet, de e bra!) som kostar 362kr. eller så kan jag ta snabbtåg som går på 4 timmar för 683kr.
Vad skall jag ta D: mööh!

Saker jag måste göra innan jag åker:
- Fixa mitt eget bankkonto nu när jag har fyllt 18.
- Packa alla mina saker.
- Städa mitt rum!
- Skaffa sprit till festival och skåne.
- Fixa datorn, för den dampar.
- Fixa körkort info.
- Skriva ut info om universitet, stipendium osv.

Much to do, not to much time.

gå aldrig längre dit ängeln går


Mitt rum ser ut som ett bombnedslag så idag blir det fullt upp med städning! Ikväll ska vi äta middag på restaurang och efter blir det utgång för min del! Jag tänkte vara lite spontan så jag åker till skåne i veckan! Ensam i tåg 6 timmar! mihih men det gör inget för jag ska dit o bo med min älskade älskade vän som jag har känt sen jag var 2 år gammal! Vanessa kommer till Sverige <3
ÅH JAG LÄNGTAR till emmaboda!! FAN vad jag längtar! :D

4-0

AUTSCH!!! mina öron har lock...mitt huvud är varmt... mitt ansikte ler! :D (har just firat tysklands vinst med 4-0, med Edinger Weissbier! Min tyska familj skriker av lycka!)
ÅH så underbart det har varit i kina! Jag har ALDRIG varit med om något så varmt och fuktigt som där... 37 grader, ingen vind, ingen sol, varmt regn. Jag höll på o dö. Jag som hatar värme höll seriöst på att dö! Men jag lyckades klara mig igenom 8 svettiga dagar med mycket mycket shopping.
Detta bla köpte jag:
- Sex and the city boxen! WHUH!!
- En jätte fin indisk tunn halsduk!
- En jätte fin afrikansk tjock halsduk!
- En traditionell afrikansk halsprydnad som jag dock kommer hänga upp på väggen!
- En kinesisk siden morgonrock i mörkblå... :)
- presenter!!! ;)
- 3 pirat filmer, Nine, Alice in wonderland, Christmas carrol.
- ett par svarta strumpbyxor.
- massa goda tuggumin höhö! (dom kostade 3 kr/paket STÖRT billigt!)
- Lite nya hudvårdsprodukter som ansiktskräm, rengörande osv.
- Ett par hörlurar.
- En hennatatuering på min hand! ;P

Jag köpte typ fler afrikanska saker än kinesiska saker... sanning är att när jag gick in i den afrikanska pavaljongen i Shanghai kunde jag inte hålla mig för att köpa alla fina saker!
Varje dag kom minst 6 kineser fram till mig och frågade om jag kunde vara med på deras foton. När jag gick på kinesiska muren, då jag hade dygnat och svettades som en gris och försökte gömma mig bakom min stråhatt så kom en gammal kinesisk dam fram till mig o sa: beautiful, beautiful!
Det värmde mig lite! :)
Kineserna är så otroligt snälla och jag som brukar le åt typ varenda människa här i Sverige som går förbi mig men som aldrig brukar svara mitt leende för de tror ja e knäpp. Men i kina va det DE som gav mig leenden och jag svarade så gärna, så gärna tillbaka de!
Bilder kommer. Men just nu är jag så jävla trött så jag tror ja dör. Har snart dygnat en gång till, och mina kinder är knall röda av starkölen! Ska ringa några samtal, sen lägger jag mig och somnar framför satc! :) whuhu! imorn blire krogen för min del! FÖRSTA GÅNGEN LAGLIGT! awsomeeee!

RSS 2.0