And then he told the towngirl, I don't want to live alone anymore.







Haha, ursäkta att jag lägge rupp samma bilder om och om igen. Men nu på vintern har jag sån fantasibrist, och vågar inte gå ut i kylan med min baby. För jag är rädd att den ska stelna och bli fuktskadad och gå sönder när det är minus 12 grader!
Så ni får nöja er med blodiga bilder jag tog i sommras/våras.
Har typ inget att skriva om thaha. Så... här kommer en till bild från Tyskland, i Rügen, i det förra DDR.


Pengar rullar in som det ska det går bra nu!

hahah! ni får ursäka mig för det triska inlägget där! Jag ska sluta tycka synd om mig själv och börja göra lite nytta! Jag ska sluta vara arg på det förflutna, you can't be mad at the past.
Idag ska jag på ett fint fint indiskt café med Kakili. Man kan dricka good tee där och äta stora bullar..namnam! Sen på eftermiddagen ska jag sitta barnvakt åt lille Simon, så det blir nice att fylla plånboken (sparkontot för min del typ). Imorn ska jag vara barnvakt åt två små pojkar i några timmar, och nästa lördag ska jag sitta barnvakt igen. Jesus!!
På onsdag ska ja till min sista undersökning och får inte äta på hela dagen tills torsdag för då ska jag opereras. Jag kommer knarka i mig minst 5 förpackningar tuggumi för att inte svälta!
Have a nice day :) <3


when

Asså bajsss. vem vill äta mitt bajjjsss?
Jag vill vara ett litet barn, som är oberoende av allt. Jag vill vara känslofri och smart. Jag vill bli matematiker som sitter inlåst i ett litet växthus, där jag kan sitta och tillbringa min tid med små kaniner och marsviner och leka alice i underlivet.
Jag vill inte bli förstörd varje dag och in. Jag vill vara lycklig, från hjärtat ut och ge det till alla andra.
Jag måste bort härifrån. Jag måste bort från allt. Jag måste bort innan jag spricker. Innan mina inälvor exploderar. Jag klarar verkligen inte av att sitta och vänta på att något någongång någonstans ska hända. Jag är tålamodig, jag kan vänta. Men jag har väntat så länge nu.
Jag vill gå i nian och putta Caroline (hih) i vattnet från kanoten, och bli dragna i liften i Åre.
haha, den här bloggen handlar verkligen om allt det jag vill. Jag vill även starta en hemlig blogg där jag kan skriva om allt och alla, där ingen vet att det är jag. Där jag kan skriva själv hur jag själv mår utan att behöve fejka massa.
Jag har ingen lust mera, thats it.

Albert Watson.


no woman no cry



Hahah miss you man

lauf, Junge, lauf


Om en vecka opereras jag...
dagen efter är jag bjuden på mega party. Får man dricka efter att man har opererats? :S


watch memoirs of a geisha




Americano

Har haft migrän sen i måndags som aldrig försvinner. PG told me att jag antagligen har bihåleinflammation, vilket typ suger!
jag känner mig fruktansvärt trött och ensam.
glädjer mig åt underlig spansk musik.

Typ sådär.


porthavor?

Ursäkta min lilla fantasilöshet på bloggen. Och ursäkta mig fula äckliga stavning, sanningen är att jag kan inga svåra stora ord som jag kan impa människor på.
Jag har bara massa drömmar som får mig att hata verkligheten. Jag har bara massa poesiböcker på mitt nattduksbord som skriker åt mig att läsa de. Jag har så mycket att göra och så mycket tid, men jag orkar inte. Så jag sitter och pratar med mig själv på engelska istället.
What a beautiful life man.


sometimes I feel like I don't belong anywhere.


tänker på dig Frida :( <3

http://open.spotify.com/track/7D4qfu2kcvxBRipgEiuj1e

lyssnar bara på Alexis Weissenberg.
och längtar tills slutet av mars :P

Somebody to treat me right


Har suttit och förklarat hela morgonen för pappa vad Celldelning är, hur en DNA ser ut och av vad den består av. Om kvävebaserna och deras förkortningar, om vad som finns i en cell och hur m-RNA är en halv kopia av DNA:t som skickas ut till ribosomerna och möter t-RNA med aminosyror och bildar proteiner blablabla.
Min pappa hade en väldigt lärorik morgon! haha :)
Tres tres interessant!
Ska göra mig i ordning för ikväll och se vad jag ska ha på mig... kul att typ 5 personer skrev till mig igår: VAFAN SKA JA HA PÅ MIG!??!?!
Jag fryser som en jävla gorilla och ska sitta och lyssna på Otis restan av förmiddagen. Mwaha ;)
Ha en trevlig dag allihoppa, btw visst är bilden fin? Jag vet tyvärr inte vem fotografen är, men fiskarna ser ut som små Valerina Ballerinas! :)

macho macho man

Kul fredag man har :D jag ska sitta uppe hela natten och plugga naturk. för idag är den ända dagen i helgen jag kan plugga tills provet!
Imorgon drar jag på sjömansparty (macho macho man) fast jag kommer inte dyka upp som sjöman... mwahaha. Eller kanske (om jag får beslutångest innan) ni får se imorn vad ja ska bli :D
Min kära Elvira fyller 18 <3 Och jag har skaffat fram en liten god present till henne mwaha! Nu ska jag försvinna tillbaka till naturkunskapen... yay! :(

Mousieu Mathieu?


Typ sådär vill jag också ha det. Jag ska bo i Paris nångång. I promise you that :)

.

Jag vill bara tacka och säga att jag älskar alla mina vänner så jävla mkt.

Ville veta vad som hände på vår sida av stan

Naturkunskap, cellkärna, cellplasma, cellmembran, nätverk, mitokondrie, ribosom, golgiapparat, lysosom, DNA, Matte, linjnes räta funktion, y =kx+m, Engelska, glosor, franska, adjektivets komparation, tenta av tyska steg 4a: Stammformen der Verben, Substantive mit bestimmten Artikel und richtigen Pluralformen, Svenska, bokrecension-Romantik, realismen och naturalismen, Jane Eyre, Historia lektion, egen uppsats, Historien om frisyrer, foto presentation, Power Point, Albert Watson..........................

är en millimeter från att få världens fucking utbrott. Pluss att jag skällde ut en snubbe i Tyska institutet idag för att min tenta lärare tvingat mig att gå till honom varje dag i två veckor och sen bangat  att ge mig böcker, antingen för att han inte har tid, jag kommer för sent, han ska ha lektion, han är inte där när vi har bokat tid, och nu är han allvarligt sjuk och ligger på sjukhuset... (die bitch die) ...skoja. Så nu fick jag med en snäll tyska steg 1 lärare att visa mig vilka böcker jag ska läsa för steg 4a som jag ska tenta av snart.
Stressad som fan och hinner inte ens duscha. Men jag hinner att skriva på min blogg HAHA. ne men ja ska duscha snart. langar en fin bild


I hope you dont mind


Flummade med Soppan framför Webb kameran hela eftermiddagen. Har nog aldrig skrattat så mycket över en webbis.


How wonderful life is!

Jag sitter och lyssnar Annies Song om och om igen. Den är så fin och jag älskar texten så så mkt! Jag kom o tänka på att det har kommit såjälva många uteliggare till Sthlm (inte för att det inte fanns förut, men nu ser man fan uteliggare överallt!) Jag blir fett nervös när dom kommer till en i tbanan och skrammlar med deras muggar. Jag vill ge dom så mycket, men alla säger att man inte bör. Istället försöker jag alltid ge musikerna en slant. Dom som spelar bra och typ gör en glad när man går genom en lång tom tunnel!
Satt på café med Viks. Jag läste en sida naturkunskap för ja kunde inte koncentrera mig mwhaha. Vi flummade för mkt! Och han bjöd på en stor fin B+ouw+eran. namnamnam!
Jag är väldigt trött för jag sov inte så mycket i natt, min mamma ska alltid väcka mig så jävla tidigt... önskar jag bodde ensam och hade en egen lägenhet. Eller typ att jag hade en rumskamrat som är fett hippie och har massa coola rökelser och böcker om Indien och gudar (typ som Sophias lägenhet ha ha?). Jag har hängt massa fina dukar på min säng men lite olika mönster! Det ser fint ut, ser ut som typ... som om jag skulle bo i Egypten eller nått. Mwaha. Åh, det skulle vara kul o bo i Egypten. Eller i en liten lägenhet mitt i London, eller kanske ett stort ödeslott nånstans i en skog i Frankrike. Eller på en vingård i de sydliga delarna i Frankrike. Eller kanske en takvåning i Manhattan eller Brooklyn. Kanske en ataljé i Berlin men en konstnär rumkompis som målar 24/7. Eller ett litet hus av sten med en liten skorsten i England, i en mini by som hos Miss Marple. Kanske på en bondgård i Afrika, hos mina släktingar i Namibia? Eller i ett lyxigt hus i Californien med massa kända människor som grannar, eller kanske i ett mega hus i Chicago med typ 8 barn och en snäll man som i Ensam Hemma? Eller jag skulle inte banga på att bo i Paris nära Seine med utsikt över Eiffeltornet och Louvre. Eller eller i ett gammalt sjömanshus i Trouville som är typ 5 våningar högt men bara ett rum på varje våning, med utsikt över havet i Normandie?
Ah, så mycket drömmar!

vi går dit hedda pekar...... UP

Var hemma hos Viks igår kväll med några av hans vänner, satt och kollade på film och jag råkade fälla hans hund :(
Nu ska vi til gamla stan o plugga på cafe.
wihu


Fina färger på blommorna :)
Bilderna tagna på natten i Paris.
Bilderna tagna av mig.


Will you let me hold you tonight?

Min ena näsborre är förkyld och det förstör hela mitt luktsinne! Idrotten var fan bästaste på länge, fan va nice musik och fan va peppad jag blev. Fridis och Tovis hade friskis och svettis, och nu fan... nu kan jag börja känna mina magmuskler. Hårda som trä!
Ikväll blir det Otis Redding för jag är irriterad... och hans röst är det ända som kan pigga upp mig! Min bror är flummig och springer ut och in ur mitt rum hela tiden och vill visa mig massa (inte) roliga  klipp på youtubbe! Dagens upptäckt är att mitt hår känns som djurhår och är inte lika lent och glansit som förut längre.... :/ Kanske för att jag inte äger en borste som jag kan kamma mig med? Eller för att jag har typ tusen tovor som pajar mitt hår xD Senaste gången jag var hos frisören (innan sommaren) så skällde frisören ut mig så mycket för att hon va tvungen att dra ut typ halva mitt hår för jag inte kammar det. Så jag tycker att det är bäst att jag dissar frisören... och låter mig själv klippa det istället.. eller inte.
Fitta nu kom jag på att jag glömde prata med Maria om hotell. Jaja, det får jag göra imorn!
Lasagne ligger i min tallrik så jag måste sticka! :) Langar en söt bild:

sasha pivovarova


bo kaspers orkester


Pictures I took at the beach summer09 of Vanessa and Alexia.
Model: Vanessa, Alexia
Photografer: Valerie (me)
Place: Skåne, Sweden

sunrises all over the world.







Pictures of sunrises I took at different times.

crossroad

Shit, du betyder världen för mig. Du vet det och jag mår så dåligt när du mår dåligt.


Jag ser hela världen framför mig

och vet att jag ska se allt innan jag dör

jag ser människorna framför mig

och ser i deras ögon att de kommer visa mig vägen

jag vet också att allt stängs när man
stänger ögonen.

save my soul save myself


pic i took last summer

Smått nere. Varje gång jag ska ställa mig upp snurrar hela rummet (ingen skön känsla denna gång). Vet inte om det är för tabletterna, eller för att jag sover dåligt. Eller för att jag är så nere hela tiden.
Åkte skidor med pap och Fredrik idag, det va kul. Ramlade bara 1 gång! Jag börjar fan bli bättre och bättre känner jag :)
Skolan börjar imorn, och jag längtar som fan. Ska bli kul o få umgås med några i min ålder igen typ :P har ingen lust att skriva :)


One day I fell asleep and I never woke up.



"Hello. I'm Katy. I make cartoons about scary
little children. Sometimes I make cartoons
about scary other things. Sometimes I make
tea. You could have some tea if you were
here, but since you aren't, you'll have to
settle for some cartoons.
"


Jag älskar hennes filmer, så jävla otäcka och mörka! Kolla in hennes youtube, om ni vill se fler :)

http://www.youtube.com/user/katytowell


Kum bah ja my lord Kum bah ja.

Jag känner mig alldeles förfärad. Jag sitter och lyssnar på indisk instrument musik och lyssnar på havs vågor... lol.
Idag ska jag inte göra alltför mycket. Jag ska kanske åka skidor med far och annars måla över min fula plånbok. Jag ska göra massa coola mönster, och sen så ska ja göra en fin "10 things to say to your self every morning" till Frej för han ville ha en.
Imorn drar jag på bio och ser Har ni hört ryktet om Morgan? med Felix och Jakob. Hoppas min bror bjuder mig (hihi).
Kul att jag typ bara har umgåtts med min bror de senaste dagarna...
Uack jag vill inte se mig själv i spegeln för jag ser alldeles förfärlig ut idag... -.-

(ps skulle prova mitt foto stativ som man ser i spegel ha ha. Kul att jag sitter o skrattar åt mig själv... jag försöker posa)

albert watson

 

I have seen all, I have heard all, I have forgotten all.



Two worlds


Imorn ska jag och Viktor bli smala och gå en promenad i skogen! Sen ska ja på bio med madre.
Va hemma hos Sara idag och beställde biljetter till Paris från Nice, och allt är klart nu. Så jävla nice :D nu äre bara Hostel vi ska boka så e vi färdiga att åka :D

let me lay down beside you, let me always be with you!


En film jag gjorde i sommras när jag Sophia och Hedman var i Visby.
Modell: Sophia <3
Foto: me

åkte hem till en skumm människa i nacka och visste inte riktigt vad jag gjorde... :)


 ha ha ha kan inte sluta skratta  <3

These armes of mine.

Min mormor dog i cancer sommaren -84. Så jag träffade henne aldrig. Min morfar har prostatarcancer (vanligaste cancer hos män) och min farmor hade njur cancer när jag var 6 år. Nu har hon fått cancer i lungan och i den borttagna njuren.
Det är bara min farfar som är klippan i släkten. Han har aldrig haft större besvär, hans far levde tills han blev 97 år gammal.
Fan att allt ska gå så jävla snett.
Det hemska är att jag känner ingenting. Jag känner ingen sorg och absolut ingen glädje. Min farmor är en av de människorna som har varit närmast till mig. Hon har hjälpt mig med typ alla ämnen i skolan, hon har varit så otroligt stark för att hon har gått igenom så jävla många sjukdomar och hemskheter.
Varför känner jag inget? Det är helt jävla tomt inne i mig. Jag drar ingen min.
Min bror och kusin står framför jultomten (farmor)
Min bror och min Opi (morfar).

Min otroligt vackra mormor! <3 och mamma och moster Mimmi. 
 Mamma och Mimmi och Opi i tyskland.
Pappa och bror
Jag och min bror i Tyskland
Min Opi och min vackra Mormor!
En full jag
Mimmi, Jörg, pappa, mama.


he he ursäkta för alla bilder, jag kunde nte kontrollera mig


prayer

I've got some big news!
Mina päron har funderat på vart vi ska åka på sportlov, och till min stora förvåning och förhoppning så ska vi kanske till Afrika! Yay! Typ kontinenten jag alltid har velat åka till och om vi åker jösses vad mycket jag kommer köpa då... :O
Håller tummarna för fullt!!!



let me give my life to you

You fill up my senses
like a night in the forest
like the mountains in springtime,
like a walk in the rain
like a storm in the desert,
like a sleepy blue ocean
you fill up my senses,
come fill me again.

Come let me love you,
let me give my life to you
let me drown in your laughter,
let me die in your arms
let me lay down beside you,
let me always be with you
come let me love you,
come love me again.


 Så fin sång <3 Texten är smältande vacker och jag kan inte sluta höra den låten! Reklamen är bara hjärtslitande och åååh!

 


you are so beautiful

Jag har lust att aldrig sluta skriva. Jag vill fylla ut varenda jävla papper i min tomma bok och sedan spilla bläck över varje sida. Min historia. Nåra av mina framtida löften jag ska uppfylla år 2010:

Jag ska bli mer kärleksfull! Jag ska typ krama människor 24/7 och pussa de överallt.

Jag ska inte tycka illa om människor som jag har svårt för. För det är så mycket lättare att älska.

Jag ska bli mer social när jag är ensam och typ inte skämmas över mig själv.

Jag ska kunna gå runt ensam i stan utan att undvika träffa människor jag känner!  

Jag ska bli modigare och våga säga ifrån.

Jag ska inte vara så jävla rädd för bråk!

Jag ska visa människor att jag är ingen man leker med!

Jag ska sluta såra människor som kommer mig för nära!

Jag ska våga berätta min historia när jag är nykter någon gång!

Jag ska hjälpa människor och förändra deras liv till något bättre!

Jag ska bli fadder till ett litet fattigt barn i Ryssland eller Afrika eller Vietnam eller nått! :)

Jag ska bli expert på all sorts musik!

Jag ska åka utomlands minst... 5 gånger!

Jag ska bli mer självständig!

Jag ska söka efter stipendium!!

Jag ska vara vegiterian i en månad!

Jag ska.... spara mina pengar så jag bli rik i framtiden!

Jag ska bli ännu mer bok nörd och läsa alla böcker på top ten listan!

Jag ska göra mitt rum fett fint!!!

Jag ska åka till Grekland och typ vara fri!

Jag ska bli så smart! Och sluta misstolka människor (som tror ja e fett osmart)

Jag ska göra alla mina läxor!

Jag ska sluta stirra på människor (jag fastnar med blicken ofta)

Jag ska sluta jämföra mig med snygga människor!

Jag ska växa och få större boobies mwaha!

Jag ska bli 178 cm (enligt min läkare!)

Men jag ska inte gå upp i vikt!

Och inte ner i vikt!

Jag vill åka till ett varmt land typ... kongo! Och fiska efter sjögurkor och sjöstjänor!

Jag ska hjälpa en hemlös!

Jag ska måla mer, och fota mer!

och så så så så så mkt mer!


This time tomorrow...where will I be?

Jag var med pappa och åkte långfärdsskidor. Jag har åkt det...en gång innan. Och jag suger på all vintersport! Jag ramlar hela tiden och typ börjar halvt gråta för att det alltid gör så ont xD
Och... det förtsa jag gjorde när jag satte på mina skidor så ramlade jag och fick staven i ögat.. ha ha! Sen så ramlade jag på rumpan och halva skinkan är säkert blå nu! Min pappa bara stod och skratta:P
Men jag gav inte upp maha! Jag tyckte de va skit kul själv, så varje gång det kom en nerförsbacke så satte jag mig på mina skidor och åkte ner på min (blåa) rumpa!


Jag fick brevet idag, jag ska opereras den 3e februari (inte för att nån bryr sig säkert) men fan. Ska bli skönt att slippa alla dumma läkarbesök!
Fett kul att jag har varit så jävla mystisk med mitt lilla problem i min kropp :P Ingen förstår vad jag har för fel och varför jag ska opereras jag sitter bara och säger massa strunt om helt osammanhängande grejer.

Nångång berättar jag väl hela historien. När jag har hunnit smälta det hela typ.



En av mina bästa vänner...sen vi va typ 2 år har åkt till Paris med sin syster och gjort lite modelljobb! Jäkligt kul eftersom vi har ingen aning om hur vi kunde komunicera med varandra när vi var små, Vanessa pratade engelska (hon bor i LA) och jag pratade tyska (bodde i nästa lika coola staden DÜsseldorf i Tyskland) :D.
Teckenspråk är väl typ det finaste språk som finns? Att man möter människor från något helt annat land och pratar genom att ha ögon och hand kontakt!

where do you go, my lovely? When youre alone in your bed.

Kvällen spenderas med att jag sitter och målar mexikanska mönster och min brors kompis Frej sitter framför mig och berättar små historier om hur tufft det är på lumpen...
Klockan är halv 2 och jag är inte på humör att min bror ska sitta o supa med två små högljudda tjejer som sitter och fnittrar åt brorsan och hans vänner.
Mamma och Pappa kommer hem om... 10 timmar och jag har städat lägenheten för 2a gången idag. Nu blir det säkert en 3e gång.
Får säkert även ta hand om en spyende bror om några timmar. Yay!
En god natts sömn <3
God natt allihoppa :)

try a little tenderness


så jävla skön film :D Pretty in Pink, från 80 talet...

vi går dit kuken pekar




HEL JÄVLA GRYM FILM!!


kom just hem från bion med min bror och vi typ doooooooooooooog! vi va nästan ensamma i biosalongen o typ satt o komentera HELA filmen! SÅ JÄVLA BRA FILM!
MUAAAAAAAAH vi kom fram till att de e en blanding mellan Pocahontas och The last samurai :D:D:D

RSS 2.0