this is the end

Asså min blogg suger balle! Jag är så himla trött på den! Antingen ska jag radera den, eller helt sluta skriva på den! Jag hatar min blogg. Den är ful!
Usch Usch Usch!
Ska detta vara mitt sista farväl? Ska jag sluta blogga helt och hollet, istället göra på en snygg hemsida där jag kan ladda upp mina bilder? Jag tror fan jag kör på det!
orkar inte att skriva massa skit! Orkar inte dela med mig av mina tankar. Jag vill ha de för mig själv!
punkt schlut!

This is the end... the final end!
Den här bloggen har funnits här i tre år! Följt mig i glada och sorgliga tider. Hjälpt mig att förstå mig själv, det skulle vara fel av mig att radera den för den har ändå varit lite som en dagbok. Och det är alltid kul att gå tillbaka och se vad jag gjorde för 2 år sedan.
Men jag orkar inte med den längre. Det finns så mycket bättre jag vill göra. Så mycket mer jag vill se, och lära. och jag känner att bloggen ger mig inget längre!

Tack alla som har läst den! :) Hope you enjoyed it!
xox. Valerie

interesting subject

Jag försöker verkligen komma in på min tematiska analys på median, men hamnar hela tiden i sidospår! Det slutar alltid med att jag sitter och läser massa konstiga saker på flashback forum och lär mig massa onödiga saker!
Det är lite kul, jag hamnade i en Münchausen's syndrome by proxy- disskussion. Där jag läste hur människor "fejkar" att de är psykiskt sjuka, då de tycker att det är as coolt att vara psykiska sjuk och tvingar sig själva bli ledsna för att tycka synd om sig själva. Att de hittar på sin egna onda cirkel och driver de själva till vansinne.
Namnet uppstod av den tyska baronen von Münchenhausen (Hieronimus Carl Friedrich Freiherr von Münchhausen). Som fejkade sin sjukdom, genom att verkligen lura sig själv att han var sjuk, men hade i baktankarna hela tiden att han var frisk. Han spydde blod, och berättade massa lögner om att han flög i luften på kanonkulor när han krigade med ryssarna mot turkarna 1750.
Det är lite kul, för ibland har jag märkt att människor runtomkring mig verkligen försöker må dåligt för att ha en orsak att tycka synd om sig själva. Jag tror att detta är en sak alla människor gör mer eller mindre, men vissa visar det bara mer! Jag vet att jag har fejkat att ha feber för att slippa skolan, fejkat att jag har stukat benet för att jag tyckte att det var coolt!
Åh detta är så intressant!


scream like you've never screamed before

Idag har jag låst in mig själv i mitt rum. Städat, städat, städat, gjort läxor, projektarbete, städat lite mer, kollat på how i met your mother, saknat min bror och min pappa, städat lite mer, knarkat tuggumin, pluggat.
Och det här är en lördag! D: Vad ska jag göra ikväll?
Inget typ. Jag ska plugga lite mer. Kanske gå en kvällspromenad. Se på nån film kanske. Göra klart mitt jävla media arbete!
Kul lördag!
Igår kväll såg jag och Kaki två ap äckliga filmer. Jag satt och kollade på filmen genom min filt! Länge sen jag såg en så läskig film. Den handlade om att en reporter i Barcelona skulle interviewa brandmän en hel natt och följa med de på äventyr. De fick alarm från ett fint stort hus där olika familjer bodde i.
I detta hus så sprids ett as äckligt virus som smittas via saliv. Det slutar med att alla äter upp varandra och blir helt galna! Jag har nog aldirg hoppat till så mycket i  en skräckfilm!

pic. unknown


WUHUUUUUUUUUUu

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
ASSÅ FAN VAD GLAD JAG ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAH OMGOMGOMGOMG! FAN VAD UNDERBART! DETTA RÄDDADE HELA MIN DAG, MIN VECKA, MIN MÅNAD, MITT ALLT! NU HAR JAG NÅGOT MEGA STORT ATT LÄNGTA OCH SE FRAMEMOT!
OK JAG SKA BERÄTTA!
alla som känner mig VET att jag älskar New York MEGA PISS MYCKET! jag vet itne varför, själva atmosfären, staden, statsdelarna, affärerna, människorna, central park ALLT! Nu sa min pappa, att han ska dit med jobbet i maj, då han får ta med sig min mama! Men min mama hatar New York för hon har bott där i 3 år, och vill se något nytt osv! SÅÅÅÅÅÅÅ! KANSKE FÅR JAG FÖLJA MED I STÄLLET OCH TA HENNES PLATS DÅ! ELLER SÅ SA MAMA ATT VI SKULLE KUNNA KÖPA EN EXTRA BILJETT SOM STUDENTPRESENT! ASSÅ SKÄMTARU?!?!?!? JAG E SÅ JÄVLA GLAD!!!
AWSOMMMMMMMME!


beautifulness


jag vet vilken dy hon har varit i



pic 1. taken by me
pic 2. onknown
Åhhhhhhh jag är helt slut! Jag kom just hem helt sönderfrusen från att ha åkt pulka i hamarbybacken med maria, julia och hennes pojkvän! Hela min svarta jacka blev vit, och mina ben skakade som en liten chiauaua!
Lyssnar på Håkan Hellström <3 och tycker snön är så fin!!
btw. gud vad jag lägger upp bilder på min mama! lol

RSS 2.0