M a L t A

Juste ja! glömde jag bort att säga att jag ska till Malta imorn? hehe.... mina päron beslöt sig för att göra en last minute resa, så nu drar hela familjen till Malta i fyra dagar!
HA KUL HÄR HEMMA!

Bjuder på en ful bild på mig när jag gick på modevisningen.
NU DRAR JA! <3


enjoy your body, usi it every way you can...dont be afraid of it, or what people might think of it, it's the greatest instrument you have.

Understand that friends come and go, but for the precious few you should hold on.
Jag börjar sprida mig känner jag, jag börjar röra mig runt för jag känner att jag inte hör hemma på vissa ställen. Jag älskar alla så, så mycket. Och de vet det så, så mycket.
För er som tror att jag struntar i er, för att umgås med andra.
Jag gör inte det. Jag behöver bara med utrymme för att inte rasa helt ihop. Jag måste få vara med andra människor lite som omväxling, och jag vet, det behöver vi alla.
Men jag är trött på att människor speciellt mina vänner ska snäsa av mig, som om jag inte vet någonting. Jag känner till det alltför väl. Att människor ska tro att jag inte känner någonting, att jag skiter i allt.
Jag blir bara ledsen när människor jag tror jag känner beter sig så olikt och otrevligt mot mig.


Serge et Bouteille



pictures by me, of funny flowers, a funny dog, a funny sunset and my funny father! <3

t e l e p h o n e

Damn vad denna människa gör mina dagar bättär hela tiden!


HAHA awsome att jag hittade en mini bild från när ja o Heds lärde känna varandra...... sommar 2007!
fjotizpoze?


its a long way to heaven


lekte med keenibeeni idag :) Hon hjälpte mig med foto uppgiften! THANK YOU <3

Ball&Socket Lounge






moondance

Ska äta lunch med mami, och sen ut o fota lite fina blommor :)
Ikväll är ja barnvakt...again!
baibai <3

pictures by me (valerie)


who can read this?

Olny srmat poelpe can raed tihs.
I cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoatnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm.. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Amzanig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt! if you can raed tihs psas it on!


 


dumma

Jag var nära på att få ett litet sammanbrott när jag fick mail av människan jag ska tentera tyska steg 4. Fan vad hon ska vara otrevlig och dryg alsjdkhalsdjösdjöajd!
"Du måste naturligvis ha läst steg 3för att tentera steg 4 men det förutsätter vi att du har gjort ?"
Bra att ni säger det NU när jag har läst igenom hela tyska steg 4 boken som jag fick. Och jag har bott i Tyskland i sju år och gått i tyska skolan Stockholm i fyra år så jag behöver inte läsa nån jävla fjutte tyska som jag kan göra i sömnen. alkhsadlhadlsahlsad jag orkar inte med sånna läarereeeeeeeee. och på en lördag dessutom. Vafan :(

von Klein

Jag vill fota nakna människor.
Jag vill fota människor med bar överkropp och bara på sig jeans.
Jag vill fota d i g.

dirty but beautiful song


I love you, I love you, Oh Yes I love you
Nor do I
You are the wave, And I the naked island
You go, you go and you come, inside me me love
you go and you come inside me my love
and then we are one

No. Now...come

why did you kill me momy? :'(


mwhahaha jag fick ett litet hysteriskt skrattanfall idag på franskan. Kom o tänka på när söta Maria skulle förklara till vår franske far att ett brev till henne skulle komma. Det slutade med att hon blandade franska, svenska och engelska och han fattade ingentingggggggg!
Ohlala! maria är så underbar!
idag har jag varit barnvakt och tvingat in mat i Claire. Fan vad hon grät och fan vad jag blev trött. But everything has an ending and it went well! way!

h a p p y

jag har fått min älskade älskade älskade älskade älskade bok!!!!! min käraste käraste bok!!!! Jag blev så uppspelt att mina byxor sprack när jag skulle sätta mig! ha ha!
Det var redan ett hål i men det blev apppp stort så nu syns halva min rumpa. Dumma cheap monday som alltid ska bli hål vid fittan!
men åååååååååååh <3 MIN BOK!
jag är så GLAD


Pictures: moi.
Place: France

vårtrötthet

Har  fått världens vårtrötthet. Får det varje år och jag hatar deeeeeet. Här är tips till mig o andra :D

Så botar du din vårtrötthet
Lägg dig tidigt. Lägger du dig sent missar du den djupaste och mest läkande sömnen mellan kl 22 och 24. Det i sin tur gör troligen att du missar flera ljusa timmar nästa dag.
Klä dig ljust. Ljuset omkring dig reflekteras bättre om du väljer ljusa kläder.
Var utomhus. Spendera så mycket tid som möjligt i dagsljus. Det är överlägset all konstgjord belysning även när det är mulet.
Välj rätt utemiljö. Ljusa ytor reflekterar solljuset bättre än mörka, varför en sandstrand är att föredra framför asfalt.
Ta vintersemester. En vecka utomhus i snön eller vid öppet hav kan göra underverk.
Träna
Får du igång kroppen känner du dig både piggare och fräschare och har en anledning att gå ut. Enligt en norsk avhandling minskar stresshormonerna.
Välj rätt innemiljö. Även om hemmet aldrig kan konkurrera med ljuset ute hjälper en ljus inredning att reflektera det ljus som finns. Undvik mörka mattor och ljustäta gardiner.
Fönsterplats. Ju längre tid du spenderar nära fönstren desto mer ljus kan du tillgodogöra dig. Byter du bostad – tänk på hur många och stora fönstren är.
Drick mycket. Många dricker sämre under vinterhalvåret och det vi dricker är ofta fel. Kaffe och te driver till exempel ut den lilla vätska vi fått i oss. Minst 2,5 liter per dag behövs för att slippa bli slö, trött och få huvudvärk.
Massera örsnibbarna. Ett uråldrigt japanskt knep är att massera örats kanter mellan tummen och pekfingret för att höja energinivån både psykiskt och fysiskt i kroppen.
Ljusterapi. Går ut på att sitta i ett extremt ljust rum ett par timmar om dagen. En del sjukhus lånar även ut så kallade ljusskåp.
Elbehandling. Den mest effektiva behandlingsmetoden som används om någon är så djupt deprimerad att inte antidepressiva medel hjälper. Personen sövs och får 6–8 elchocker under två till tre veckors tid. (haha! ska nog prova det... :P )

...


go away

Beach in Hawaiii


MaxiPaxi vill flytta till Berlin efter studenten och jag bangar INTE på att flytta med honom dit! Min mor sa tillochmed, att hon köper mig en lägenhet där så hon kan komma och besöka Tyskland ofta för hon saknar sitt hemland så :'( me too! <3
Jag är glaaaaaad min foto bok har nästan kommit! Ska hämta den imorn på posten! :D wieee!
Lyssna på fin Ziggy Marley låt! Älskar den!!!

summer



miss summer

WUNDERBAR <3


UUUUUNDERBAAART!
Jag kunde inte hålla mig att dansa när jag såg videon! Fan vad jag älskar MJ <3

sex is on fire

Hade en liten photoshoop med Sophia igår, naket i mitt vardagsrum. Ha ha. Var lite orolig att min bror skulle komma hem och se PH stå där i stringtrosor och ett lakan över tuttarna. Var på café med henne och hennes familj. Hon ska vara glad över att ha så roliga och snälla mor och bror :)
Sen drog jag och Hedman till Orminge och dansade loss till Carros band! Nu ska jag cykla och handla, sen drar jag till gamla stan och äter lunch med Ebbs! :) Fint fint Fint!
Bilder från gårdagens foto grej kommer ;)
Ikväll blire fan bio! Har inte gått på bio med min bästa vän på århundraden! Ska bli as skönt! <3
Bilder tagna av mig. Pitures by me :)

can you send me that angel?

Sometimes I feel, like I don't belong anywhere.

be free

Applåder för mig! Tack, jag vet att jag är as bra på att uppdatera. har lite fantasibrist och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
Fick mitt årliga utbrott idag btw, men denna gång inte på min bror utan min dator. Jag slog så hårt på tangenterna så att skärmen blev vit. Började skratta för ja trodde att den hade lagt av helt men... no! Här sitter jag och skriver och den funkar utmärkt, dock är den jävligt seg. För många bilder!
Jo grejen jag tänte skriva om, som ja skrev på förra inlägget orkar jag itne skriva just nu (latis), så jag langar en sjukt bra grej från youtube.
Den här gjorde min dag, för mannen har så jävla rätt!

new:

Usch jag börjar känna att jag ser på lite för hemska dokumentärer. Jag fick en Carmex munsalva av Tanja och jag har blivit sååååå beroende av den! Love it Love it!
Jag måste skriva en grej snart! Men först måste ja se på Desperate Housewifes, har inte sett det på ap länge! :O

Långhals dricker thé


Det hände en skumm sak idag. Det är så att min bror tappade bort sin ipod touch för någon månad sen. Sen idag, innan jag skulle gå ut och jogga (jag...jogga?) så beslöt jag mig att nu ska jag kolla igenom soffan i hans rum för jag var hundra procent säker på att den låg där. Jag tänkte inte ens igenom utan plötsligt stod jag där med ipoden i handen. Swusch. Jag blev piss förvånad och var säker på att jag hade fått ett tecken från Gud eller nått. Sen ringde jag min bror i hysterisk glädje men han svarade såklart inte, så jag ringde hans vänner istället och frågade de om de visste var han var. Tillslut när jag fick tag på Felix svarade han: Ah! Nice! Tack, jag bjuder dig på bio nångång!
Trevlig bror man har...! :D

Nice 2010


Dom här bilderna var ju bara för underbara! Nästa gång ska jag fan också köpa massa engångskameror haha :) Bilderna är tagna av söta Lisa! Älskar färgkontrasterna :)

pictures by tim walker

http://www.timwalkerphotography.com/ 
kolla in intervjun med Tim Walker. Så jävla cool människa.

Det är något fel på Kaki

Kaks och jag såg en as skumm film igår om ett barn som var 30 år och dödade andra små barn för att hon ville knulla en gammal mann som egentligen var hennes far men han trodde hon var ett barn, fast han visste inte att hon hade ett handikapp o psykiska besvär som gjorde att hon såg ut ett litet barn. Det är något fel på Ester.
hahahaha!
Bilder från Frankrike:
Amanda och jag sover på en mur i VilleFranche.

Sara med en söt mizie
Mario och Petter
rostig penis
Vi besökte ett Parfumeri
Alice i underlandet
Maria blev barn och åkte karusell :)
Ser ut som min morfar
dukar i rosa
old lady in Nice
den gamle mannen
En fin liten blomma
I used to burst into a million bubbles
Thé
I used to watch him read his books, but never dared to join him.
det fanns blommor i Nice!!!! Det var så jävla länge sen jag såg riktiga blommor blomma utomhus!
My mother used to tell me a story about a bird with a green suite. And there it was! In the subway in Paris.


Spring in Paris


Pictures taken by: Valerie (me)

Fler bilder kommerrrrr ;)

SPRING IN PARIS

Ar sjukt bakfull och kan knappt halla ogonen oppna. Vi kom hem klockan halv fyra imorse fran en klubb i Paris, och vaknade kl halv 9. Ikvall drar vi till restaurang och bestaller fransk god mat och god vin.
Har tagit MASSA coola bilder, kommer hem pa onsdag sa ni far se daaaaaaaa :)
miss u guys!~!!!!!!!!~~!~!!~!~````````

RSS 2.0