brorran


jag är så glad över dig <3

NEVER THROW IT IN THE TOILETT OR IN THE TRASH! REMEMBER THAT GRETAAAAAA

HAHAHHAHAHAHHA ASSÅ FAN VA JA GARVAR!
kolla på ett klipp från våran film vi gör på engelskan här! JAG DÖÖÖÖR

my photografs.


jag vet inte hur den där rackaren hamnade i min hand, men den skall inte hända igen. Inte konstigt min näsa har blivit aldelles röd...

Hedda kom iaf till vår skola och det lyste upp min skoldag iaf <3

F u C k

Asså fuck. Asså fuck. Helvette!!
Denna dag var inte alls som jag hade trott mig som den skulle vara. Bajs. Typiskt mig att jag bara skall vräka ur mig saker utan att se mig omkring till vem jag egentligen talar med.
Jag har ingen lust med någonting och är ledsen som en åsna. Ska bara sitta med mina konstverk och måla och sms chatta med Nikko som tydligen är den enda just nu som förstår mig.
Ska bara sitta i min säng o kolla på skins och beundra Cassies fina kläder.

Helvettes jävla skit. Jag känner mig så sviken. Men mest sviken av mig själv

yea baby

Hallo meine Freunde!
Jag är så fruktansvärt avundsjuk på min käre vän Maxi som åker till Tyskland...utan mig möhö!
Han ska till Düsseldorf...där jag föddes! Är det inte jag som borde få åka dit? Jaja, MaxiPaxi min tyske broder jag är glad för hans skull. Han ska praktisera där i tre veckor! Tre fuckning veckor!

Asså jag har nog aldrig skrattat så mycket på en toalett som idag. Frida, PH jag och Sofia spelade in engelska filmen, då PH skulle snusa framför kameran för vi spelade bygg elever o de snusar. O så skulle ja spotta snuset i toaletten, och man misslyckas o spottar på kanten istället...hur svårt kan det vara? Jaja, ni ska få se när jag laddar upp filmen nångång :) iaf iaf. så skulle PH skrika åt mig som en man o fy sjutton. jag har nog aldrig i hela mitt liv skrattat så mycket så mycket.



På senaste tiden har jag mått så så mycket bättre! Det känns som om allt lyfts upp igen, förut tänkte jag hela tiden " det här var en bra dag, det här var en dålig dag " Man skall ta dagar som de kommer, jag stör mig på när människor säger att jag inte har några svåra problem, för att jag verkar så glad hela tiden. Jag stör mig på när människor ser min lycka som ett slags hinder, som något negativt och kallar det för falskt. Jag är den sortens människa som blir glad av att ha människor omkring mig. Människor som är trevliga och respekterar varandra. När det är något som stör mig så säger jag ifrån, jag är inte den som sitter tyst i ett hörn och gömmer ansiktet i händerna. Jag har varit den personen, men den lämnade jag bakom mig för länge sedan.
När jag är ledsen så vänder jag mig till min pappa. Ingen annan. De flesta vet att jag har svårt för mig att uttrycka mina känslor och hur jag mår. Därför gör jag det bästa ur det och ler istället. Den enda människan som har sett alla mina sidor är min pappa och min bror antar jag.

Man vänder sig oftast till de som är lika en, och eftersom min pappa är den största förbilden jag har så vänder jag mig till honom. Jag är så glad över att ha honom som far, jag är så oehört tacksam över det. Och jag önskar honom all lycka i hela världen <3

Så jag ger er människor ett råd. Säg aldrig, aldrig till någon att det verkar som om den inte har några stora problem.
En människa sa det till mig en gång, och jag har aldrig kunnat släppa det.
Hur kan man ens påstå att vissa människor inte har stora probelm? Alla har problem, såvitt det är problem som "o nej, vad skall jag ha på mig imorn...mina luis vuitton skor med min acne klänning eller prada skorna med den nya klänningen från odd molly"  eller problem som: "Vad skall jag äta imorgon? Hur skall jag få tag i pengar?" Man skall inte jämföra problem som sådanna med varandra, eftersom jag anser att om ett problem gör en människa ledsen så skall man respektera detta och inte klaga över att det inte är ett problem. Problem är tillför att man skall lösa det. Varför heter det annats Problemlösning?
Aha, jag känner mig smart! ;)

långt inlägg som fan men fuck the same. Kolla här på min flickr adress :D

...my art...


Århundradets jazz/blues festival. Jag vill på hippie festivaal i sommar <3

hoho hoho jag har världens överraskning på fredag ;)
det kommer bli såå kuk! o Heddis ska till min skola <3 yay!
Här kommer lite flumm bilder på mig o hedda från förra veckan, när vi satt i gamla stan o skrek "Vem Vare som kasta? Vem vare som FUCKING kasta?" till nåra killar som satt bredvid oss. Hum hum...inte så kul för de då. Men jaja, vad gör man inte om man hamnar i sällskap med Heddis? Jo man sitter inte still och småpratar, utan man - Hey mocka floowar vi rockar fett!
bästa vänner för evigt och evigt <3

. . . -

jag blir arg som sjutton när människor skriver massa skit.



I'll let you be in my dream, if you'll let me be in yours. i said that.

Jag vill vara 60 år och bo i England eller Frankrike. Jag vill ha en liten liten stuga gjord av sten och bo 20 minuter ifrån London eller Paris. Det skall finnas en skorsten på taket och jag skall ha en katt som heter Mathieu och en hund som heter Hasso.
Det skall finnas ett helt rum i mitt hus, där det bara finns böcker. Böcker jag själv har valt ut, och samlat. Gamla sagor, romantiska böcker, deckare, sorgsna böcker. All slags böcker.
I rummet bredvid skall det finnas en stor öppen brasa med en fin broderad, indianmönstrad matte liggande framför. I hörnet skall det finnas en skön stor skogsgrön fortölj och bredvid den skall det finnas ett runt bord gjort av trä där mina anteckningar ligger.
Jag skall ha en mörkrum i mitt hus, med massa kemikalier och coola saker så att ja kan framkalla mina foton.
Mitt sovrum skall bestå av en stor stor skön säng, väggarna skall vara täckta av vacka blommor och kudd och säng fordralen skall vara Laura Ashleys klassiker, ljus/smuts blå med röda rosor på. Bredvid sängen skall det stå en stor stor pucket med torkade blommor och det skall lukta gott!
Jag skall ha en stor gaderob där jag har fina kläder och tusen fina underkläder. Jag vill ha så mycket...
Min hund och min katt skall vara bästa vänner och sova tillsammans på en stor mjuk kudde.
Jag skall ha miljoner av barn barn och barnbarns barn, och min mann skall sitta på verandan och röka pipa. 

Möhöhö jag vill så mycket, men det tar sådan lång tid.

All I can do is be myself...whoever that is...

going up and down round around


kul att hela min text försvann....
allt går fel idag!
förlåt Hedda, min mobil dog och min bror har snott min laddare o du svarade inte så ja kunde aldrig nå dig :'( På fredag skall jag visa dig ett fantastiskt ställe, hoppas du inte blir ledsen:( <3
nu är det bara dylan som kan trösta mig!

piano duet


har inte ni en sådan där underbar plats någónstans där man kan sitta ensam och tänka igenom allt utan att stressa. Det enda som hörs är fåglarnas vackra melodier och vindens svala pust igenom ansiktet. Höra lövens rasslande och djurens fotsteg?
En just sådan har jag, uppe på ett berg, utsikt över hela vasastan. Där ingen brukar gå till. Det liksom är en vildvuxen trädgård där människor bara går förbi utan att riktigt lägga märke till.
Det enda som behövs nu är en riktigt bra bok, ett par solisar, och en riktigt bra kamera. Då faller allt i sin plats.
Jag är helt förälskad i vackra piano melodier. Se på CorpesBride och förälska dig i musiken <3









some pictures I took when I went out for a walk with Lisa :)











åh vad jag älskar


Nyckeln till ljuset


asså helvette, det var fan länge sen man läste en riktigt bra bok. Jag tänkte köpa Nektar men ingen bokbutik hade den, så jag tog denna istället. Och jag ångrar fanemig inte!
Jag älskar sådanna böcker med vacker beskrivning, poetisk och annorlunda.
Sådan bra beskrvning att man själv tror att man sitter bredvid brasan och hör hur det knastrar i elden. Läs denna bok! Även om jag bara har läst 60 sidor så rekomenderar jag den starkt!

" Du måste söka skönhet, sanning och mod. En ensam person klarar si inte. Två utan den tredje räcker inte till.
Leta inom dig, där ljuset besegrar skuggorna, liksom kärleken besegrar sorgen.
Silvertårar faller för den sång hon skapar, för den är sprungen ut själarna.
Titta bortom och emellan, se var skönheten blommar och gudinnan sjunger.
Där kan finnas fruktan, där kan finnas sorg, men ett sant hjärta övervinner båda delarna.
När du finner det du söker kommer kärleken att bryta förtrollningen, och hjärtat kommer att smida nyckeln och föra den ut i ljuset"

H&V in action!

Hannis och mitt lilla stats äventyr:) Vad gör man inte om man tröttnar på Sthlm? Man gör:


Klättrar lite i skogen

man klättrar på hustak i slussen.

Man ber

man springer och...

och springer....

förbereder sig inför en...

misslyckad vålt.

mmhmm i like it

man klättrar över träd i vatten.

och gör fina rörelser

man klättrar upp på en affish

och posar lite

utsikten va fiin <3

the sluss

hunbun <3

fin bild :)

fullt koncentrerad!

01:27

As najs kväll afterall!
Jag och Hanna drog till slussen och klättrade på hustag. och jag skämtar inte! Vi satt på en gren som sträckte sig ut över vattnet och var nära på att falla in i vattnet! :D Bilder kommer senare!
Sen drog vi till tanto o träffa Philip, Maxi, Elvira, Nikko o nåra till. <3 

Livets. Dans.

murrr jag saknar min bäbis Heddis <3
Come Home Come Home to mama!
Asså min förkylning blir bara värre o värre haha! Jag vet att alla älskar när jag tjatar, så här kommer lite mer:
idag ska jag inte göra någonting förutom att sitta o måla o fota slott i hagaparken. Sen skall jag köpa min efterlängtade bok och jag har inga pengar. Men det löser sig på nått vänster.
Jag vill ha pappsen här så vi kan cykla! Min bror är bara tråkig och vill sova hela tiden. Och min mama är inte lika rolig att cykla med. bajs.
Ikväll skall jag o nåra till Tanto så de blir säkert kul. Kom dit! Och ha kul med oss!
Sen så vill jag såklart till Berlin. Nu nu nu nu. Stockholm suger för att det är så jävla litet. Jag vill utforska nya butiker....nya gator.....nya gränder.... och gå på stan utan att man möter på människor man känner.
Fan vad bortskämd jag låter D: nu ska jag sluta grina och äta mina goda maultaschen <3
baj baj :)
såhär glad var jag då, och såhär glad är jag nu.
Fan jag vill gå på bio!

Pappi


Jag saknar min Pappa <3

boken jag skall köpa imorgon...

Ramona Drottoveo är inte den vackraste av kvinnor men hennes kroppsdoft driver alla män till erotiskt vansinne. Medan hon villigt tillfredsställer männens lustar sliter kvinnorna sitt hår. Så småningom gifter sig Ramona med en vänlig biodlare som dock avlider i slaganfall när han redan på bröllopsdagen överraskar sin fru med en ny älskare. Ramona flyttar till Neapel med sin älskare där hon föder en oönskad dotter som "stjäl" hennes doft. När Ramona inte längre kan domptera männen måste hon ta skeden i vacker hand och återvända till godset La Casa.

Nektar är en uppsluppen och långt ifrån sedesam hyllning till människans driftsliv men också en underbar skildring av det sena 1800-talets Italien.

myes mama.


åh vad jag älskar att vara sjuk och inte göra nånting.
jag har så jävla tråkigt, så nu skall jag sluta upp med mina vackra miner och gå till affären o köpa nått för 20 kr. kanske en penna eller sånt?
jag är rastlös så jag dör och spyr snart på min pyamas som ser ut som en fångläger dräckt :'(
snuva hosta ont i halsen och feber suger balle.
ps vist är den 8de bilden fin när jag fottar mig när jag hostar? i love it. not

Wont you take me to...FukyTown?


just because I know everyone loves this song.

Bravo Milord!

Stannar nog hemma från skolan imorgon, eller iaf på morgonen för jag kan ändå inte prata, så hes är jag. Jag har tydligen franska np talkunskap, och jag orkar verkligen inte! Jag får fan göra det nästa vecka! Om det går...
Måste till svenska, för har prov imorn och spela in nån fucking film på engelska där jag också måste prata... och sen har jag utvecklingssamtal. Ja, om nån undrar ;)
Ska måla lite med färg imorgon, tänkta måla lite franskt och lyssna på Edith Piaf ;P

Ett par underbara tips för er som älskar att måla med akravell, akryl, vattenfärgen etc:

  • Tänk inte för mycket. Utan låt bara tankarna och händerna susa.
  • Använd inte bara penseln utan även händerna och andra saker om så behövs.
  • Lyssna på musik, det lättar upp stämningen och man får bredare fantasi. 
  •  Lyssna på Janice Joplin, för hon säger underbara och trovärda saker (hon är fan min egna psykolog, för varje gång hon sjunger så börjar hon prata mitt i låten och berättar saker om livet och att det inte finns något imorgon.)
  • Ha stora fantasier om vad du skall rita, som tex om du har kommit in i nått Afrika (exempel) period, så måla något afrikanskt. Eller som jag, om du vill måla något typiskt franskt tänk på allt som har med Frankrike att göra.
  • Få inspiration av människorna omkring dig, observera deras miner och ansikten. Bli inte osäker på om de tror att man stirrar, man kommer ändå aldrig träffa dom igen!
  • Måla när du är arg eller har tråkigt! Då utvecklas oftast de bästa teckningarna.

Carolina Gynning.

Edith le petit Piaf

jag är förkyld och glad. nu skall jag rusa til Slussen för att träffa Lisis.
Och imorn har vi svenska prov, jag har pluggat sen kl 9 imorse, och kan det mesta nu. Matte np del 2 på onsdag (?) kommer inte klara det....
Lyssna lite till påEdith Piaf, för hon sjunger så fint <3

hittade världens sötaste bild på belli <3

Dadadalidali


Edith Piaf - Milord

Vackra hem vackra hem



bilder från tidningen: Vackre Hjem og Interior.

Jag har blivit helt facinerad av inredning. Jag sitter dag in dag ut, på bussen, i skolan, vid maten om hur jag skall göra om mitt rum. Jag tänkte köra på cream-rosa tapeter (jag gillar inte rosa i vanliga fall, fast det är typ pågränsen till vitt) köpa passande kuddar till mitt fönster, där man kan sitta och kolla ut på träden. Jag var vid Laura Ashley idag, och såg ett skint fint sängfodral och lakan, med blå/rosa blommor på framsidan och undersidan är röd/rosa och vit randig. Jätte fint, om man tröttnar på den ena sidan kan man bara vända. Och så vill jag hitta ett fint bokregal i någon antik handel som passar bra till mina miljoner böcker!
Voila! Jag längtar :)

I can still hear the sound of silence. . .

Är sjuk och stannar hemma idag. Försökte att hitta en trevlig butik med Hanna där hon kunde köpa cigg, men ingen säljer till minderåriga.
Åt med mama i saluhallen och stötte på vår granne som stinker parfym och aldrig hälsar. Men det var trevligt!
Nikko är bra han. Han säger vad som är bra och dåligt. Sånt behöver jag.

Nu skall jag gå till Casanova låna en bra film för 19 kr. och lyssna på Simon and Garfunkle. Imorgon skall jag och Lisa ut och fota, det skall bli kul!

flowers



we had some deap talks man. and some crazy minutes on the bridge.


promise me


Sum08 me and vanessa.







 me on the train in Germany

finito des tuggomitos

Där tog det slut med mitt beroende... min läkare säger att jag inte längre får äta tuggumin, för jag överprodoucerar blabla i munkörtlarna och att jag inte har vuxit klart än, att jag kommer växa ca 6 cm till. Då kommer jag fan bli 1. 78 D: Med det blir kul, då blir jag lika lång som Soffo:D <3

Konfirmation i Tyskland:)


Super mogna för sin older? Min morfars två bröder slickar min morfar (i mitten) i ansiktet. Hasso (till höger) var hippie på 60 talet och rökte till Janice Joplin och dansade till Rolling stones på deras konsärer? Tuff farbor?? I think soo?? :D
En söt okänd (?) gubbe som jag jagade med kameran. Håller i blommor på mors dag. Kanske till hans mammas grav? så söt!
 Typ hälften av de där glasen slängde jag i mig i smyg. Min söta tyska släkt!
Min söta kusin Antonia <3


Hedvig F.

Det finns nog inget allvarligt sätt att skriva detta, som jag tänker skriva om nu. Varje gång jag bara tänker på att påbörja något som ens liknar detta, känns allt så oseriöst och fjortis.
Jag kommer ihåg, första gången jag skrev en riktigt seriös "vännskaps brev", där jag beskrev mitt hjärta som full med lådor, och att K. hade en alldeles speciell plats näst intill mitten. Att jag visste att vänskapen skall vara för alltid, för att... jag bara visste. Det stog liksom skrivet i pannan. Men det tog slut. Det kunde jag ana en lång tid innan, även fast jag hade försökt dölja det.

Men såsom många av mina vänner vet, vet att Hedvig min älskling är den bästa vännen jag har.
Vem hade trott det? Första gången vi såg varandra var på Arlanda Flygplats, jag stog och valde mellan en Loka o Ramlösa, skit nervös inför de tre veckorna som just hade börjat. Jag vände mig om för att betala då jag såg Hedvig, som jag inte kände på den tiden, gå emot mig. Inget 'Hej' utan mer som nån jävla bitch blick vi gav till varandra.
Jag blev så avundsjuk, att flickan som jag nyss gav världens bitch blick plötsligt stog i en hög med människor och pratade och kramade alla.

Dagen efter vår mötelse på flygplatsen, hamnade Hedda bredvid mig i kön påväg till nån park i England, Oxford. Jag hade inte ätit på tre timmar och höll på att törsta ihjäl. Min ängel <3 kom och bjöd mig på mat.
Så kort sagt, jag blev vän med Hedvig för att hon bjöd mig på mat haha! Tur det säger jag bara!Tur det!
Det här är inget sånt där: åååhhh-vad-jag-älskar-dig-min-älskling-BBF-forevaaaaaah!

I början så blev jag alltid så avundsjuk, när vi va i England, för att du hade så lätt för dig att prata med människor. Att bli vän med alla, även om ni inte förstod varandra. Men det jag vill att du skall veta Heddis, det är att jag har aldrig skrattat så mycket, så mycket, som med dig. Du är den som får mig att le varje gång jag ser dig stå utanför SL center på Tcentralen:) På en gång ser du vad jag har köpt nytt, om jag har nya brallor elelr glajjor.
Jag är inte en sådan människa som säger hur mycket en person betyder för mig. Men jag tänkte bara att alla skulle veta:) Även om jag verkar okänslig, och om jag bara verkar "glad" hela tiden, betyder det inte att jag är glad inom mig.
Jag har mitt sätt att utstråla mitt humör, jag har det svårt när människor tycker synd om mig, när jag berättar om den mörka delen i min barndom. Det är ingen, ingen jag har berättat detta för, mellan två ögon. Inte ens min bästa vän, som kände mig på den tiden detta inträffade. Men Hedvig, du är den jag kunde berätta det för. Och det skall du veta.

"En hemlighet betyder lika mycket, som den personen du berättar den för." Kom ihåg det Hedvig!
Jesus vad detta inlägget blev långt. Men vafan? En blogg är väl till för sådant? Inte sant? Ja, jag har lust att skriva idag så jag fortsätter ett tag till :)

Hedvig Forsén, kanske världens speciellaste människa? Någon som vet hur jag mår, utan att behöva uttala ett ord. Någon som har ett sådant stort hjärta, som lyckas hålla samman och inte spricka, för att det redan finns så många människor i det. Att alla får plats i ditt hjärta Hedda? Det är något jag inte förstår mig på:) Något jag avgudar, avundar och beundrar av hela min själ!
Jag blir sur, när människor skämtar om saker som är personliga för dig. Jag blir arg, för att du blir förolämpad. Och du vet att jag inte skulle ha något emot att slå till den personen som säger något sådant till dig!

Jag vet att människor i min förra skola oftast skojretade mig när jag inte uttalade orden rätt, att jag hade tyskt dialekt. Människor förstod inte var gränsen gick, för började kalla mig för "tysken" eller "nazi". Inga av mina vänner sa ifrån, bara skrattade med osäkert, medan det ända jag kunde göra var att peka fuck you, och säga att jag iallafall kunde fler jävla språk än du. Men nu vet jag, att om du hade varit med så skulle du inte bara stå där och le. Du skulle gå fram och spotta den i ansiktet, och säga "var glad att hon är tysk, hon har iallafall något du inte har!"
I dig ser jag mig. Du hjälpte mig från denna osäkra flicka som inte kunde kolla rakt fram i tunnelbanan för att jag trodde människor skulle stirra ut hjärnan på mig. Du är den som sa åt mig att ta för mig  ta till dig. Det är ditt liv, inte någon annans. Det är du som bestämmer vad du skall göra!
Sluta vara så osäker, och börja vara dig själv istället!

Dessa ord hjälpte mig dödligt mycket. Dödligt mycket! Inte bara det seriösa snacket nu Heddis:) Utan Hedvigs sinne för humor är nog den skummaste någonsin. Det räcker med att en tant går runt med Billa-Bong stående på varje skinka på brallorna och du faller omkull av skratt. Det räcker med att du inte ens förstår vad du själv säger, utan skrattar bara för att jag skrattar och först två minuter senare förstår vad det var!
Det räcker med att en söt spanior inte fattar vad han ska svara, nu när kinesen har ändrat på en fråga i deras intervjuv. Det räcker med att vår lärare "Jesus" ber oss att ställa undan kameran, och två minuter senare tar vi upp den och han säger: "heh....eh.eh...eh..pp..p...please...pp.pp.p.put...thee..e....ca..mer..aaa...aww.aa...yyyy!
hahahhah <3 HEDVIG DU ÄR DET BÄSTA JAG HAR!
nu skall jag äta.
Läs detta Heddis, för altt jag säger menar jag på fullaste allvar!

V&V




Because I've got like the hottest best friend ever?
Jag och Vanessa har känt varandra typ hela vårt liv. Våra sommarhus ligger bredvid varandras i skåne, och hon bor i Hollywood med sin familj o ja...själv bor man i näst coolaste stan stockholm (:/).
När vi va små var vi världens jävla psycho kids, vi fångade o kidnappade minst 4 katter, o 6879 skadade fåglar haha. Varje dag älskade vi att gå med en jävla kärra o plocka upp stora mördarsniglar o köra omkring me de, vi var liksom...10 år haha.
En annan liten snobb flicka hade ett skit fint födelsedags kalas en gång, o alllt va rosa o barbi o smink o lalal. Vi smet ut från kalaset o återvände till vår smutsiga kärra. Medans alla småbarn satt o lekte med deras dockor, satt vi o lekte med döda husdjur. . .
Förra sommarn var vi på festvial i krstianstad o hahah ingen vet ens vilka band som va där för alla va så opopulära. Iaf. vi dansade runt som faan o träffade gott folk. Skit kul! De slutade med att Vanessa började slå Alexias ragg o typ skrek åt honom: you like this?? huuh? you like this???
han kollade på mig o ba: vafan håller hon på me :O
ja ba: ....aj aj....

detta år kommer ROCKA FETT ;D vi kommer få gratis tatueringar.....:D hennes kusin Alexander äger 5 tatueringsaffärer i Sverige o vi får tatuera oss gratis. Tjuhej! Så jävla kul de komer bli! jaja jag är så glad över vanessa att hon nu också har blivit model. Men vem kunde inte tro de? Hon är så jävla j ä v l a snygg!
Love you man <3

hunbun

jag hittade världens finaste bild på Hannis Bannis som va i New York för nån månad sen. FIN <3

Hey you, you with the glasses, I want you! I want you in my front!

Dagen har varit skit najs. Slutade tidigare, för vi slapp franskan (hade franska np igår). Jag råkade fälla Elvira på marken så hennes hår blev dammig..mihi. Jag mötte trevliga människor på bussen, och sist men inte minst, när jag stor o prata med Carro o Ella vid busshållplatsen råkade jag slå värsta smällen på en flicka. Jag skulle förklara en sak, o mina armar flög som sjutton o puff så råkade jag slå en flicka i ansiktet. Pinsamt? sure! Jaja, sånt händer...hoppas hon bara inte fick ont!
Ikväll ska ja göra min specialare, vaniljglass med hackat choklad i och lite lönnsirap o njuta av Desperate Houswifes! Nu skall jag snabbt ta en dusch o packa inför fredag, cause I'm going To Germany!
Fuck jag kom på att vi har np i engelska på torsdag också . Helsiken.
Hedman, om du ser detta ring hem till mig! :) <3<3<3<3<3


...favoriter i repris...

Jag hade självutlösaren på, och försökte få en lyckad släng-med-håret bild, den blev rätt så bra.
Bilden är tagen i mitt vardagsrum, där man ser blomman, hästen och höghusen reflekteras i bordet.
Den första riktiga "vår-dagen" när ljuser var så himelsrikt fint och jag var bara tvungen att ta fina bilder!
Denna bild tog jag när jag och V. promenerade längst djurgården och åt lunch på ett fint utomhus caffe. jag fångade flera fåglar på bilder, men denna var nog en av de bästa.
Jag vet inte, men det är något i denna bild jag älskar. Kanske är det, för att det finns så många detaljer, eller hur vattnet virvlar sina egna vägar, eller träden som ramar in hela brunnen?
Bilderna tog jag när jag gick en promenad till kungsträgården, blommorna var så otroligt fina, påminde mig lite om japan.
Denna bild tog jag på hedda när hon satt i bussen påväg till någon fest i Nacka, jag älskar hur solen gömmer sig bakom gardinen och lyser upp hennes hår.
Träden i bakrunden ser ut, som om de vore täckta av kristaller, PH ser ut som en ängel när hennes blonda hår fångar upp solstrålarna.
älskar hur jag fick med dimman, som sträcker sig ut mot land, och omringar huset.
Rasmus, darling ser ut som en lömsk tysk professor...:P
Bilden är tagen i Tyskland. Slottet tillhör min mammas släkt, och vi brukar få hyra en lägenhet i slottet varje vinter. Skit fint!
Även denna bild är från Tyskland. Nån häst i närheten av huset.
Denna bild är nog fortfarande en av mina absolut favoriter. På Rügen där min familj har huset, så ser man fortfarande skillnaderna mellan husen i trakterna. Eftersom Rügen tillhörde tidigare DDR, och suvjetunionen styrde över DDR så står många många hus kvar, fortfarande trasiga efter andra världskriget. Väldigt omodernt, och enkelt. Men det är nog det jag gillar mest hos Tyskland, att det nya fortfarande blandas med det gamla.

:

På fredag åker jag, och jag hoppas jag träffar heddis innan för jag värsta planen ;)

Vem vare?


hahahhahahhah min o heddas humor till topp asså!

DieFälscher


se den filmen! Så jävla bra. En av de bästa tyska filmerna någonsin, tillochmed bättre än "Der Untergang" (undergången)
Den handlar om en judisk man, som hamnar i koncentrationsläger och överlever pga teckning och pengförfalsknings skills. Utmärkt fotografi, och skit bra skådespelari!
Jag rekomenderar den verkligen!

På fredag åker jag (hem) till Tyskland igen, för att hälsa på min kusin Antonia och gå på hennes konfirmation. Opi kommer vara där, och alla mina andra tyska släktingar. jag längtar som fan. Och jag kommer köpa så många Zini Minis och tyskt godis. Men det är fint. Hoppas alla har haft en wunderbar dag:)

ho ho ho

Köpte två Bob Dylan skivor och nu har jag fått öroninflammation, och hör inget på mitt ena öra. Känns skönt :D
mamma och jag sitter o kollar igeom alla bäbis bilder från min bror och mig, till brorsans student plakat! så söta hihi!


Mitt i världen sägs det...


I sommar :)

010509






En valborg utan eld!
Världens jävla vandring.
Först; Longholmen:
Jag och ebba försöker hitta oss till Longholmen, Minna dissar oss. Vi möter Kaki o Carro o co.
Ebba och jag sätter oss vid Sara o hennes polare o dricker vin.
Sen skall vi försöka hitta Lisa för att grilla. Det tar ca en timme innan vi hittar henne någonstans på något berg någonstans.
Sen; Tanto.
Vi går till tanto för longholmen var tråkigt.
Nikko fäller nästan omkull mig o får mig att vilja spy. Njet.
Efter Tanto; där var det tråkigt, alla poliser var där o hällde ut nåns dricka (?)
vi går till Vitabergs någonting:
Vi möter Hanna o hennes polare Agust, Chaun (?) o nåra fler. Vi står där ett tag, och jag o hanna överdosar kofein piller. Det var kul!
Världens jävla vandrings kväll. Mycket frisk luft var det iallafall:)

RSS 2.0