No chance, no way I won't say I'm in love.

Har suttit fem timmar och pluggat Matte/franska. Dvs, hela tiden ända sedan jag kom hem från skolan och varit på gitarr en timme! (satt med Viktor i skolan typ 1 timme, han skulle förklara matte)
Mina ögon typ sprängs och jag har inte lust att göra något mer xD Franskan är kul, matten är skit men kul när man förstår!
Va på riktigt jävla flumm humör idag btw. Satt med några i matsalen och Petter, jag och PG hade en jädrans diskussion om vilka pussies Petter hade fotat i helgen (en skoluppgift för skolan ;) ). Satt och fnittra som små flickor åt våra dåliga skämt xD
Sen så dog jag av skratt när jag va med Verena på gitarr lektion hos José (utalas: 7C) :D Verena berättade om sin blodiga historia, och vi skämtade lite om det vilket slutade med att vi låg på bordet för vi började skratta så mycket och José kastade suddigum på mig för jag hade hört fel när han sjöng en låt. Han hade tydligen sagt: Apple in my eye, men jag hörde apple in my ass. Sen som straff för att han hade kastat sudd på mig så målade jag honom en fin bild på ett apple in your ass på tavlan. Då tyckte han att jag var snuskig och ville inte se på mig någon mera :O
 


gallerian

Även om jag inte känner Andrea så bra, hon är Marias vän så wooooow vad coolt att hon e modell för Gallerian. Jag stog vid busshållplatsen i fredags kväll o ba: Har inte jag sett henne nånstans förut..:S Och så va det söta Andrea!!!!!
(tryck på bilderna så blir hon större) :D

Dear Michael


Franska, franska, franska. Fitt franska.
Åh, jag längtar tills provet på fredag... :/
Jag vill bli bra på att måla, och jag vill måla stora tavlor som går upp till taket. Jag vill måla väggar, jag vill måla min vägg men min mamma skulle döda mig.
Jag skulle vilja ha mycket pengar och skämma bort mig som fan, köpa massa fina tavlor, bra musik, göra om mitt rum och flytta till London. buhuh! Varför ska det gå så långsamt :(
Mitt huvud värker från igår och jag blev nyss klar med att städa mitt rum. Min gaderob va helt jävla bombad så jag slängde bort typ halva kläderna, så nu har ja typ 3 tröjor kvar xD
Tack H för igår! <3


Breakfast at Tiffany's

Ska ta min cykel och åka ner till In&Finn och köpa billiga glasburkar där jag kan göra marmelad i! D:
Jag läste världens bästa artikel i metro för någon vecka sen där man kan göra egna julklappar, genom att baka gott saffransbröd och göra typ nån päron grej och marmelad och typ "gröt mix" (även om jag inte har ätit gröt någon gång i mitt liv) och massa skit! Så för mami o pappi i mina farföräldrar så ska ja göra mina julklappar! Sen ska ja nog ner till Drottninggatan och kolla på en finnn n n n n skjortklänning (marinblå) som jag såg igår! Fast den kostar 259 D: och jag som inte får köpa upp alla mina pengar på en gång! buhuhu fan!
Ikväll blire party hos H. för hon fyller 18 (har fyllt ifs) och efter skulle vi kanske dra till Fridhelmsplan på ett till party eller nått :S
Imorn så vill jag till gröna lund och gå på julmaknaden!!! Hoppas V vill följa med mig dit! Annars får jag försöka tvinga honom.
Det har gått 3 veckor sedan jag drack Absinth, och idag när jag skulle ta ut min vodka ur gaderoben så fick ja kvälvningar. Usch vad jag tappade lusten att dricka den kvällen....
PS. Audrey Hepburn är såå så så snygg. Och jag vill se ut som henne! Kolla hennes...kropp....<3 Ha en fin dag allihupa! DS.


hi

Blogg Topplista
Jag blir full på vindruvor och jag lyssnar på underlig, piano musik. Lite som en skräckfilm!
Homeworks are waiting!

val






^

A few pictures I like :)

Lite svårigheter...

Som jag har sagt 170947 gånger förut, så önskar jag att jag hade en egen lägenhet, ett eget rum med BARA böcker! Och det ska finnas en "eldstad" (nytt ord som Viktor har lärt mig) i mitt sovrum, där jag kan sova till ljudet av eld smattrade på fina träpinnar!!!




PS. Ni får ursäkta mitt hemska stavande, och mitt mini lilla ordförråd. Jag har bott i Sverige i.... 11 år snart och man tycker att jag borde lära mig Svenska typ klockrent! Jag bodde i Tyskland som barn, och pratar typ bara tyska hemma så jag har lite svårt med Svenskan. PLUS att jag hör dåligt på mitt ena öra, och när någon säger en mening lite sluddrigt som typ: Ska vi gå till matten?
så hör jag ungefär: Hör du till hatten?
Så därför sitter alla o driver med mig för ja hör dåligt möhöh! Fast de e kul, för ja driver med mig själv också! DS.

:(


cpia mobbar mig och ritar fula grjer på mitt ansikte!
STOP :(


Tracy Chapman


flying high and falling drunk





Model: Vanessa
Photografer: Valerie (me)


my heart is calling

Haha, åh vad jag älskar o vara förkyld. Jag har tappat rösten och låter lite som Bonnie Tyler när hon sjunger It's a heartache fett nice, för nu kan jag iaf sjunga den utan att det låter tillgjort.
och man får fan en sexig röst när man har slem i halsen! Speciellt sexit är det när man måste spotta ut världens...snor....loska. (min bror brukar göra det i tbanan btw!)
Idag har jag fullrulle på G. Måste göra matte, foto, projekt-logg bok, PM, franska, mera matte, Naturkunskap, mera matte, läsa Jane Eyre (bra bok!!), mera matte... och har jag glömt nått? Jo så var det, matte. Har matte B MVG på tisdag, känner att jag kan det mesta (tack Karin eller Krisitna eller Katarina eller vad nu min mattelärare heter, att du tillåter oss ta med fusklappar!)
Och till sist, jag saknar den där gamla gubben som sitter i kejsarsnitt (heter de så :O) på balkongen mittemot mig, och röker världens största pipa. Undrar om han har dött... :O


Fotograf: Helen Korpak

When you look back and know you were loved

We all wanna make a place in this world
We all want our voices to be heard
Every one wants a chance to be someone
We all have dreams we need to dream
Sweeter than any star you can reach
Cuz when you reach and find, you've found someone
You'll hold this world's most priceless thing
The greatest gift this life can bring
Is when you look back and know
You were loved


Statsvandring med V&V

V och jag skippade filmen idag, det blev lite drama emellan så vi möttes kl 8 istället och satt på caffe i the old town någon timma! Hade skit kul och flummade som fan. Sen gick vi en 3 timmars lång promenad genom okända gator i Stockholm och såg typ 5 kyrkor.
Stockholm är så fin på natten!! :)

saysaysay - Michael Jackson, Paul McCartney


Ska gå en fin lång promenad, och jag älskar att ha stora stora mörka tröjor och tjocka strumpbyxor under! För jag kan gömma mig och bo i mitt tält när jag vill!
Jag vill ha Michael här oss mig mahah:) Jag vill att han ska sjunga för mig och jag ska dansa!! Imorgon blir det bio, En Julsaga med Vikis.
Jag har ett mega monster på min hake, och den blir bara rödare och rödare :O
Hängde lite med PH, Sofia, PH:s pojkvän, Felix och Fridis i skolan och nu väntar jag med full mage på att mami ska komma hem :D
Hatschu!!! Min förkylning är ännu inte över :O
Thats what friends are for, är min o Vikis låt. Har jag bestämt... men han är underlig och mystisk och vill välja en annan låt....
:(

hatschu

Asså min näsa är som ett jävla vattenfall. Jag skojar inte! Det rinner snor hela tiden och jag kan inte stoppa det. Fick gå runt med en näsduk HELA dan idag, och jag kan inte andas ur näsan och jag tycker så synd om mig själv...
Jag har tagit typ 5 ipren under...2 timmar. Maha skoja! Imorn kommer mamie hem från Kina (:O) Och jag längar då hon kommer hem, för kanske, kanske så har hon något kinesiskt med sig!! :) Ska se Idol som jag aldrig kollat på detta år, och ge det en chans. För att så många kollar ju!
Jag nyser konstant och nu måste ja springa o snyta mig!
baibai

you look at me and see the good things.


Jag vill ligga på gotlandsbåtens golv igen <3

och viktor måste vakna snart för ja har tråkigt :(

mhhmm


hahaha flummar med ph i skolan.
stackars barn :(
Mennnnnnnnnn de blir permesanbarn till middag! Längtar.........

think LP version


pinsam pinsam pinsam dag.


You are the biggest drug


"Den sjungande brunnen"

Enligt en gammal myt, ska man se gröna feer när man dricker Absinth. Det ända jag såg när jag drack det var spya. Mhmm...

Sjungande bruden tänkte ja jusst... hahah sjungande brunnen.

Min mamma <3



Gör inga andra dumheter än dem du har verkligt nöje av.


Model: Dog Cesar :)
Model: Vanessa and her dog Tiger.
Photografer: me

Held by someone, love somebody, touch somebody...


Verena took this picture when we were in Germany last winter. There was this beautiful café, and I remember how cold it was that day, but we still sat outside because Bremen was so unbelivable beautiful!
When I look back at these days, I wish I was somewhere else. Visiting my family in Germany, being on vacation. Being somewhere, where people don't know who I am. Where people are, who don't criticize me of who I am. 
I talk about this all all the time. Everyone who knows me knows  that most of all, I would like to go somewhere. Somewhere else. I don't feel like home here. I don't want to feel like home here.
I want find my own home. I'm happy about the journey, I'm going to begin.


dadada

Trött, ledsen, dåligt humör, irriterad, och ensam känner jag mig :´(
Har världens bråk med min bror, och han respekterar mig inte.

you were loved



Jenny


Model: Jenny Dubasso
18, Paris.
Gamla, gamla bilder (från 80-talet) på Jenny(vanessas mamma). När hon jobbade som modell i Paris. ÄLSKAR att kolla in de gamla modelbilderna med Vanessa varje sommar!
SKIT SNYGGA!

Sasha Pivovarova


Hittat lite exempel hur ja ska fota PH på nästa måndag! :)

<3


Mitt lilla flumm barn <3 Kan verkligen skratta i timmar(!) med dig! Bästa vännen för evigt och evigt!<3
<3

Je suis un baguette! PH, människan som typ skämmer ut sig som fan, lite överallt! Vi kan inte sitta bredvid varandra på lektionen för alla blir pissigt irriterade för att vi sitter o fnittrar o gör skumma saker 24/7. <3

Vikis, människan jag pratar med typ 24/7 och blir fett ledsen när vi inte pratar mahah :P Viktor berättar alltid skumma historier och vi lurar varandra hela tiden, och slutar alltid med att vi blir ledsna och lurar varandra mer! Viktor er en snel katt <3

Det är alltid samma stora glädje som väcks i mig när jag ser dig. Du är, och kommer alltid förbli en bra vän till mig Elvajs <3
Bellis och Maxi <3 Bellis sötaste någonsin och ska börja i min pararel klass nästa år yay! Maxi min tyska (österrikiska broder) som är kul o prata tyska med!! mihi <3


KakiBaki min snartiga granne <3!!! jag längtar så så tills du bor i typ huset bredvid mig!! Du är SNYGGAST <3

och så så så så så så så många fler och ni VET vilka ni är! Jag orkar inte ladda upp flera bilder,
Verena, Frida, Carro, Niko, Felix, Sofia, Oscar, PH:s mamma, pappa, mamma, farmor, brosans kompisar, Ida, Lisa, Tanja, Vanessa, Sofia ekman osv osv osv osv osv! <3

Its time for mistletoe and holly

Kvällen var fin <3 Mycket fina och trevliga söta människor och min mage är så jäääävla full efter all god mat <3 och cola o candy o tårta o massa gott!
Känner verkligen hur maten försöker tränga sig upp i strupen men njet och usch. Ska försöka bli av med maten i den andra vägen...iu.
Ska chatta med Viktor de sista minutrarna innan ögonen stängs. Lyssna på Bowie och annat bra och tänka på det glada.
Diskuterar om varför flickor inte har penisar och varför pojkar inte har viginas och kan bli gravida. Som sjöhästar! <3
Nu ska jag gå tillbaka in i drömmen.

PhaseOne

Igår kväll satt jag på en scen i kungsträgården och spelade kort med Viktor och Keena, och nåra andra trevliga nacka barn som kom senare! :)
Skulle skjutsa Viktor på cykeln och var nära på att krocka i en bil! OCH vi ringde Hedda precis kl 12 och grattade henne! :D Min söta lilla Hedda <3
Idag var jag på fotomässan med far och vi handlade lite foto julklappar <3<3<3<3<3
Ett fotostativ på rea som mina farföräldrar ska ge mig och ett nytt kamera objektiv på rea som mina päron ska ge mig! Så snällt <3<3<3<3!! jag kunde inte hålla mig och plockade ut objektivet i smyg o smygprovade o testade om det passade till kameran och wooooooow vad bra det var:O Fast pappa upptäckte mig och plockade undan det :(
Men uaah jag längtar mahha :D
Fotomässan va fiin! Lite mycket människor och mycket typ försäljning grejs, inte så mkt utställning. Men det som fanns ute var fint:O Lyssnade på att föredrag av sveriges bästa naturfotograf (kommer inte ihåg namnet :$) och han sa fina fina saker!
Ikväll blire hem till Fridis då vi ska äta middag o ha det kul!!:) <3
GRATTIS HEDMAN ÄNNU EN GÅNG!!! LOVE YOU!!!

GRATTIS MITT BAJSBARN DETTA ÄR NOG DEN FÖRSTA BILDEN SOM TOGS PÅ OSS I ENGLAND SOMMAREN 2007. OCH NU ÄR DU 18 ÅR OCH KOMMER DISSA MIG SOM FAN FÖR KROGEN! I LOVE YOU SO SO SO SO SO MUCH <3


i don't want to know what love is

Ska sätta mig framför lite ljus och läsa min fina Jane Eyre bok som jag måste läsa i svenskan. Men det gör jag med glädje, älskar att läsa böcker. :)
Ska koka lite tee och försvinna till 1800 talet. Skönt!
Min bror kommer in i mitt rum hela tiden och frågar vad jag gör och om jag vill kolla på 2 and ½ men eller vänner med honom, men jag är verkligen inte på humör.

Hatar att ha så jävla många tankar, önskar att jag vore känslolös och tanke...lös. Allt är så jävla kaos och fitta vad jag hatar att vara *.


klassfoto

Finaste komentaren idag!
PH:s komentar från klassfotot:

Sophia Andersson
"Haha jag vet att jag är snyggast i klassen,
men Sofia du är också snygg :) Synd att inte
Valerie var med :( Min mamma ba: VART
F*N ÄR MIN VALERIE?!!"

Shadowplay

FETT förvirrad skoldag idag. Alla lurar mig, jag lurar alla och allt var bara kaos!
PLUS att jag fick total rastlöshet utbrott på median och Lisa  satt o asgarva åt min scizofreni!
Wihu. Om två veckor åker jag till Paris med min far <3 Bara över helgen, ska hälsa på mina släktingar! Tjuhu.
maoahsöahssga
baibai <3

We all have dreams we need to dream


bara något litet av det stora

Jag är så glad över att jag har allt jag har! Livet går vidare utan att man hinner lägga märke till detaljerna, de sakerna som inte kommer vara för evigt.
Fan vad lycklig jag är över att ha så många fina vänner! <3
Tack!

Lilleman :)


Du är allt för fin Frida <3

Bitter-sweet memories
That's all I have, and all Im taking with me
Good-bye, oh, please don't cry
Cause we both know that Im not
What you need
I will always love you
And I hope life, will treat you kind
And I hope that you have all
That you ever dreamed of
Oh, I do wish you joy
And I wish you happiness
But above all this
I wish you love


List





var i hela världen skulle du helst vilja befinna dig just nu?



Paris, Frankrike

vem skulle du vilja vara om du varit en helt annan person?

Keira Knightley

vilken egenskap önskar du att du besatt?

Whitney Houstons röst.

i vilken färg är ditt drömhus målat i?

Spelar ingen stor roll, bara jag har naturen nära mig.

vilket namn är det vackraste du vet?

Pubert, från The Adams Family.

vilket är det bästa ordet som finns?

scent, odour, perfume, fragrance = Doft

vad är det viktigaste att du hinner göra innan du bara är stoft?

Se världen

vilken saga är din absoluta favorit?

FRANZ KAFKA IS DEAD
He died in a tree from which he wouldn't come down.
"Come down!" They cried to him. "Come down! Come down!"`
Silence filled the night, and the night filled the silence, while
they waited for Kafka to speak.
"I can't", he finally said, with a note of wistfulness.
"Why?" They cried. Stars spilled across the black sky.

"Because then you'll stop asking for me."


om du bara fick lov att äta en sak i resten av livet vad skulle du välja?

Frukt och bröd.

om du bara fick lov att klä dig i en färg resten av livet vilken skulle du välja?

Marinblå

om du bara fick lov att se en enda film i resten av ditt liv vilken skulle du välja?

Typ den finaste, Coraline

om du bara fick köpa ett enda ting till vad skulle du välja då?

Allt det som finns på bilden.

vilket språk är det vackraste du vet?


Franska, Ryska, okända språk som Afrikanska stammänniskor pratar.

vilken årstid tycker du allra bäst om?


vinter.

Diplom


Diplom jag fick när jag gick ut 9an. Fan vad jag hade glömt bort det. Fan vad det gjorde min kväll!

its all blury tonight

          
                            

Modevisning #2

hahah bilderna lgger uppe nu på facebook
Bilder från söta Esters blogg:


You can't look back

Hade skit kul igår! Satt i caffe med Hedda o co. Sen drog resten så jag och Hedman blev kvar sittandes och spelade Kuksugare (kort). och FAN vad jag skrattade. Heddas blick fastnade på varje kille som kom in i caffet och jag satt o skrek slampa åt varje Dam.
Efter drog vi in i ett mörkt rum och såg en skräckfilm på stor skärm, fysatans.
Ringde Viktor när jag skulle hem, vågade inte gå ensam genom en lång mörk tunnel.
m a m a

Klicka på bilderna.
Kolla Bea har också blivit model <3
:O jösses. SNYGGA bilder!

Pull me back to the ground again



Maha älskar min webbis

Ont överallt


bombombom. Min pappa är sjuk och jag har fortfarande ont i armen och ont i huvudet efter sprutan. Idag ska jag göra massa tråkiga ärenden och hinner inte träffa Julia som jag inte har sett på månader!
Vi får ses nästa helg istället.
Min mobil dampar och jag får antingen inga svar, eller att min mobil inte ger mig några svar.
Nu ska jag ut o handla mat och äta ipren!
Aurevoir! Hoppas alla får en fin fin lördag! :)

Flickan som lekte med elden

Va med Hedda sen och drog till bio: flickan som lekte med elden.
Fan vad jag garva! Hedda skrek som faaaan för en scen i filmen, sen skrek ja för ja blev rädd för Hedda som skrek, och sen så skrek jag ännu högre när ja vände mig till film duken och såg den läskiga scenen.
Faaiil! Vi satt där o skrek i minst fem minuter o hela rummet var helt knäpp tyst!
Och Michael Nyqvist var snygg som vanligt ;)

HEDMAN<3

Catwalk


mahah mini bild på mig bara för att mitt ansikte ser puckat ut. Men min jacka va så fin! Och alla andra va så otroligt snygga. Jag blev feett förvånad och chockad över hur snygga alla va där!:O Alla människor är snygga överallt!!!!

Design Gymnasiet

Modevisningen gick bra! Möte till min stora glädje Lilling, som gick med mig <3
Fyfan vad nervös jag var innan, satt o darrade efter första visningen. Senare blev jag mindre nervös och jag kommer ärligt talat inte ihåg vad jag tänkte på eller vad jag gjorde där ute! Vet att jag bara kollade in i strålljuset och koncentrerade mig på att inte ramla.
Fick världens cut sår efter att ha försökt rädda Ester från att ramla (hon drog nästan ner hela  gardinen haha.) Och när jag skulle hjälpa henne upp slog jag handen i nån vass grej o blodet ran som faan! Så jag fick stå och hålla den under vattnet typ i 20 min så jag kände inte min hand på hela kvällen. Wuhu!
Bilder kommer snart! :)

Tack Lisis, och alla älskade din klänning och jacka du sydde!!!

Keira Knightley <3


WOW! kolla på henne!!! Imorgon kommer jag rocka the runway och inbilla mig att jag är Keira Knightley medans :D
Wish me good luck!! Catwalk imorgon och missar historian wihu!! :D

Many Greatings from relatives you don't know


I'll be home for Christmas

Otroligt begåvad fotograf : Eve Arnold.
Hon tog tex massor av de mest berömde fotografierna av Marilyn Monroe.
Önskar att en dag, jag kunde bli lika framgångsrik... :)

6e av 9miljon

Jag ska opereras den 16 december.
Pratade med min läkare igår, hon sa att det är 6 ungdomar i hela sverige (av sveriges 9 miljoner invånare) som har samma problem som jag.
Jag är den 6e av 9 miljoner.
Jag började skratta medans min mamma sa att det var seriöst och att jag skulle skämta runt om detta. Men vafan, alltid har jag vetat att jag har stuckigt ut. Men inte mkt? Jaja.
Operationen är inte dödlig, så jag kommer inte dö xD Den kommer ta en halvtimme typ, och jag kommer vara hög på morfin en hel dag. XD
jaja.

Only time

 


Tänker på 9/11 varje gång jag hör denna låt.
Det är så sorgligt att så många hemskigheter händer gång på gång.
Att det aldrig tar slut?
Att man själv kan gå runt och le när allt annat bara är falskt egentligen.
Att man inte kan sluta hata och börja älska.
När skall vi kalla oss för människor egentligen?
Är det inte just det vi är...


PEACE

DET ÄR PEACE NU!
mellan mig (juden) och namo (araben) och viktor ska få fredspriset!!!!


Lasermannen. Min fd. mördar skola!

Massa mördare har gått i min förra skola xD
Jag började i tyska skolan som 7 åring, i 1a klass och slutade efter 4an, för att jag inte klarade av pressen och de strängda reglerna. (fick betyg redan sen 1a klass).
När jag gick i 4e klass var jag hemma hos Misha och Vivianne, då de berättade för mig att en kille som gick i 13e klass i vår skola hade försökt mördat Mishas kompis storebror!
De skrev massa om det i tidningarna, och kändes lite lite läskigt att jag hade gått förbi en kille med psykiska problem och mördar brev på datorn varje dag i skolan. xD
Lasermannen gick också i Tyska skolan. Jag kommer säker också bli mördare.
Tyskar har somsagt svårt att hantera sin ilska... mahah

seeman


black and white's


På foto har vi portret bilder som uppgift. Jag ska ta två bilder, en ansiktsbild och en hel kroppsbild.
Jag tänkte antingen ta en svart vit bild som den på Marilyn Monroe.
PH ska vara min modell :) Antingen med eller helt utan smink. Eller så tänkte jag ta en inspirerande bild jag såg dom gjorde på Top Model. PH kommer döda mig och inte gå med på detta, men jaja :)

Fast med lite ändringar ;)


Time goes by, bye.


hahah var bara tvungen att lägga upp den. Så jävla ful bild xD Fast Hedman var söt <3
Har varit o shuppat idag helt ensam i regnet :D mihi! Skulle köpa två korgar för mina underkläder men det slutade med att ja köpte en svart kjol :P
Nu blire lite Svenska och Media och Foto jag måste göra. Skola imorgon...längtar :) Träffa fina människor igen!!!
<3


RSS 2.0