please don't go away.



Jag är höst. När människor beskriver mig som årstid blir jag alltid höst.
Jag älskar höst. Jag önskar hösten fanns året om. Men det kanske är bra att det bara finns i några månader, för då uppskattar man det mer.
Nu lyssnar på William Fitzsimmons & Priscilla Ahn - I Don't Feel It Anymore
Låten får mig att bli lite rörd, och får mig att längta till imorgon.
Jag och min bästa vän Sophia ska till Dalarna.
Utan datorer. Bara massor av kameror, ett 1700-tals slott, god mat, fint sällskap, höst. Höst. Höst.

Ha en fin helg. Jag kommer nog inte hinna skriva mer imorn, för efter skolan åker vi!
Min bästa karin fyller 18 imorn! <3 Nu äntligen ska vi ut!!!


njet

njet

inspiration


marry xmas to you

Har en dålig allt dag idag.
Skolan var seg, jag och philip satt och gjorde ingenting i två timmar i väntan på att engelskan skulle börja. Satt och skrattade åt allt som rörde på sig och gick runt runt runt runt skolan.
Mitt hår är en katastrof.
Mitt ansikte är en katastrof. Mitt humör är en katastrof.
Jag sitter och lyssnar på jul musik och längtar tills vintern kommer, då man har en ursäkt för att ha på sig varma stickade tröjor!
Nej fan, jag längtar så tills på fredag! För då fyller min bästa Kaki år, och för då försvinner jag och Sophia iväg till Dalarna för att bo i ett fint slott med massa 1700-tals klänningar och färgglada träd. Vi kommer leka i löven som om man vore barn igen, ingen alkohol, ingen stress, ingen ingenting. Utan bara vi två. Precis så som jag gillar det!

model: some ducks and a beautiful sophia.
taken by: me.
place: Hagapraken, Stockholm

tragisk historia

Min mama berättade nyss en liten läskig historia för mig när jag satt och åt. Att min släkting (på mammas sida) hade melankoli (den svåraste deprissionen) och tog sitt liv genom att ta en överdos av sömntabletter. Stänga fönstren och fönsterluckorna, tände en cigarett och la den på sig själv när han somnade. Sedan brann han upp och kroppsfettet samlade sig på alla möbler och golv. 
Sedan bröt sig min morfar in i lägenheten, för han visste att han hade melankoli och han hade inte svarat på telefonen på en vecka. Så min morfar upptäckte honom ligga sönderbränd på sin säng med ett självmordsbrev till sin fru på bordet. 
Elden hade inte spridit sig, eftersom den hade inte kommit i kontakt med syre. Därför hade den slocknat av sig själv. 

Detta är så tragiskt. Att drabbas av sånna tankar och fundera ut vilket sätt man vill dö på...
 

im just a singer with a song


pictures taken by valerie

Hämtade mina bilder idag! Vissa blev inte så bra, men fett kul o se att min kamera funkade :D nu ska jag lära mig att ta bra bilder med analogiska! :D <3

långhals


Haha ni märker att jag har tråkigt. Men jag gick till spegeln för att dansa lite till Freddie Murcery, då jag upptäckte att min hals har vuxigt! Jag har aldirg haft en sån speciell lång hals, men damn. Kolla vad lång den har blivit! OK på den andra bilden lutar jag mitt huvud lite bakåt men ändå!
Ibland när jag vaknar så brukar jag märka "inatt har jag vuxigt". Och det är kul att se, eftersom mina vänner som alltid varit längre än mig är plötsligt lika långa eller kortare än mig. Jag har vuxit 2 cm sedan i vintras. Från 173-175. Och enligt min läkare ska jag växa 3 cm till om inte mer.
Min papa är 2 meter, min mama är 176 cm. Min bror är runt 190. Så jag är fortfarande kortast, men eftersom alla i min fars släkt växte i de sena tonåren, så har jag fått deras gener. Vi får se om jag blir 178... :S

Idag var jag iaf med min mina farmor på fotografiska muséet. Hon köpte mig en fin bok med fina modefotografier! Eftersom min största största dröm är att bli modefotograf, eller åka till krigsländer och dokumentera situationerna där!
Så det är asnajs! Jag har så tråkigt...-.- sitter här hemma och dansar till kul musik och orkar inte göra läxor. Päronen kommer hem kl 23 ikväll, så jag har hela eftermiddagen för mig sjäv! wuhu

coffe breaktime



SOON!!!

men bajs!!! Jag vill fota. Jag vill fota ljus, skuggor. Jag vill fota människor. Jag vill fota något nytt. Inte lägga upp massa gamla bilder! På måndag ska jag hämta mina bilder! YAY <3 jag har ju köpt en analogkamera, så bilderna jag tog förra veckan ska hämtas! LÄNGTAR YA! <3

Asså mina ögon på denna bild.... dom är blåa! I vanliga fall brukar mina ögon vara svarta, eftersom mina pupiller är onormalt stora hela tiden (jag är inte hög.)  Men jag menar... kolla här :O måste vara nått med ljuset eller nått hah...

I'm just a sailor with a song


Freddie Murcery <3 Ibland glömmer jag bort vilken stor människa han var. Vilken inspiration han var. Vilken röst han hade. Vilket mod han levde med. Efter 1 minut, så börjar han sjunga. Love this song. "I'm a very lucky person"
Love you Freddie Murcery <3

this is the last time

Ikväll blir det inte parti.
Ikväll blir det inga människor.
Ikväll blir det se ensam hemma, ensam hemma.
Ikväll blir det musik.
Ikväll blir det packa in presenter.
Ikväll blir det ringa farmor.
Ikväll blir det SOVAAAAA! :D
awsomeeeeeeeee <3

drömfågel

Igår är dimma. Igår kommer jag inte ihåg. Eller typ... lite. Tur att mum och pap inte e hemma, så jag kunde komma hem hur full som hellst och prata i telefon klockan halv 2 på morgonen.
Vi va hemma hos Fridolf, och jag och Hed drack på tok för mycket. (eller hedda gjorde hehe).
Hur hårt jag än försöker minnas... så kommer jag itne ihåg allt... SUGER!
Jo jag minns hur jag träffade Max och Konrad i Tcentralen! Haha... och att jag och nån antonia sprang det snabbaste (har aldirg sprungit så fort som jag sprang igår)... eller de kanske bara jag som inbillla mig att vi sprang fort. Men  så missade vi tunnelbanan ändå!
Nu kom jag ihåg igen, att jag fick världens världens skattattack!! Det fanns magneter på kylskåpet (ni vet såna där ord magneter) så står jag och försöker läsa allt. Sen står det "Klia hennes pralin". Och jag har nog aldrig skrattat så mycket. Jag skrattade tills jag föll i sängen och somnade! hahaha.


when you belive

favorites again. Beijing, New York, Malta, Svartö, Åhus, Emmaboda, Stockholm. Beautiful places I've visit!
All pictures taken by Valerie (me)

Which one is your favorite?


baby can i hold you tonight?

Var idag med klassen på filminspelning! Fick en gratis bio biljett! haha fett värt! Fett ont i benen, kommer få feta träningsverken! Fett kallt imorse, frös som en fet ko.
Nu snart kommer min älskling hem till mig. Och ska sova hos mig. Och ska se film med mig. Och ska vara med mig.
<3


The pianist

Mitt vanliga filmtips!! I'm serious, den här filmen måste ni bara se! Jag är ju som jag nämt innan världens andravärldskrigs freak, som sitter och läser ut den ena populär histora efter den andra och intresset verkar aldrig sluta. Jag har nog sett alla (eller iaf de flesta) WW2 filmer som finns, speciellt filmer om förintelsen, men även filmer då man får följa Adolf Hitlers liv, hur han blev framgångsrik, hur han kom till makten, hur han dog osv osv. Men denna är nog en av de bästa WW2 filmerna jag har sett! Fortfarande en av mina favorit filmer!
The Pianist är gjord av Roman Polanski (polsk-jude som växte upp under andra världskriget) och damn. Han lyckades fånga in allt i filmen för att människor ska bli intresserade och fängslade i filmen!

Adrian Brody fick en oscar för sin roll i filmen. Han spelar pianisten (en av mina favorit pianister) Wladyslaw Zspilman, och hans liv hur han gömde sig för nazisterna och gestapo i Warsawa under WW2.
Btw, om ni vill höra ett piano stycker av Wladyslaw så borde ni höra stycket: Nocturne in C sharp minor, Op. posth. (Pianisten Alexis Weissenberg har spelat en cover på den och är också as bra!)

Blablabla. jag och mama satt och diskuterade igår om hur lite dagens ungdomar vet om andra världskriget. Jag menar, nästan inga jag känner som är i min åldee vet hur många människor dog under andra världskriget. Under vilka förhållanden de dog, vilka sjukdomar många drabbades av. Hur många judar som dog under förintelsen, vilket gas de blir förgiftade av i gaskammaren osv osv. Vissa vet tillochmed inte heller vad DDR var. De vet vad Berlinmuren är men har ingen aning att Tyskland blev uppdelat i västtyskland och DDR. Det är lite synd tycker jag eftersom det är så sjukt intressant! Jag önskar jag kunde jobba med något om det i framtiden... typ arkelog eller nått, där jag kan gräva upp lik i Triblinka, Dachau eller Auschwitz-Birkanau och forska efter olika sjukdomar människor hade, som man ännu inte har upptäckt. Eller så skulle jag vilja skriva en cool bok som får ungdomar att bli intresserade!
Åh det är så intressant. När man väl lär sig så glömmer man det aldrig!

I höst ska jag och mama till Warsawa, Polen och gå på sightseeingstur! Hon har inte varit där efter att det tillhörde Sovjet, och är idag väldigt annorlunda. Miiihh när vi e där vill jag gå till det gamla Warsawa Gettot, gå till Janus Korczaks barnhem, Judiska bergavningsplatsen, se monumenten från Getto upproret, gå till Umschlagplatz (där under 42-43 mer än 300.000 judar depoterades till koncentrationslägret Triblinka). Osv osv.
Åh det finns så mycket och se :)


say you love me too.

Jag får nog av mig själv. Jag får någ av mig själv till den punkten jag bara vill slänga en bomb i mitt ansikte. Sudda ut ansiktet jag ser vaje dag. Ta bort det. på något sätt.
Det är kanske därför jag känner mig så misshandlad. Misshandlad av mig själv. Kritiken jag slår mig själv med. Tar aldrig slut. Och det känns som ingen förstår. Som om jag lever i en värld, där människor bara ser mig. Men inte innehållet. Hatar det när ensamheten äter upp en inombords.
Tillslut står man där helt sönderslagen och anstränger sig för att le, men ut kommer bara ett par tomma ögon. Man känner sig som ett skelett. Som en svart skugga som inte orkar resa sig ur sängen.  När ångesten biter sig in i hjärnan och lägger sig in i blodet. Försvinner aldrig. Försvinner aldrig.
Känslan av att vara förföljd. Man springer tills man snubblar.
När utbrotten sker i mitt huvud, och mina migränanfall börjar om.
Jag hatar att se tillbaka. Jag vågar inte att se framåt.


paranoia

Idag när jag stod och spelade på min ipod kände jag hur en gammal flintskallig man stod lutad över mig med världens leende och såg på hur jag spelade. Jag blev rädd och sprang därifrån. Hatar när sånt händer!

jiddisch

Haha jag lär mig Jiddisch <3

as lätt att förstå, för det är as likt tyska. Iaf den tyskan man pratar i Bayern (där var min morfar bor). Vissa ord är dock annorlunda.... fett spännande möhöhö
I filmen säger dom bland annat: "Jiddisch är ett blandningsspråk. Basen är tyska blandat med hibreiska. De viktigaste hibreiska orden är på hibreiska, som högtider osv. Och sen är det även mycket slaviskt, då judarna utvandrade till östeuropa. Polska ord, ryska ord, rumänska ord."
מייַן נאָמען איז וואַלערי און לערנען מיר ייִדיש.
 (en liten jiddisch barnlåt fom Krakow. Rolig haha)

Ok jag ska sluta, skriva massa konstiga saker på min blogg...

fuck you assholes

Asså jag skakar av ilska. VAFAN?!?! Läste nyss en artikel. Fan asså. Jag kan inte beskriva min ilska.

"Sverigedemokraten Kent Ekeroth, 29, är snart en av Sveriges nya riksdagsledamöter.
Enligt honom kan en troende muslim inte vara svensk och han vill stoppa 90 procent av all invandring."

"– Med morot och piska ska vi få muslimerna att lämna Sverige, säger han."

"– Vi ser med oro på den framväxt islam har i Sverige precis som vi såg med oro på den framväxt nazismen och kommunism hade. Vi vill ha ett västerländskt fritt samhälle. Därför blir det första att stoppa invandringen och göra om en politik som går ut på integration, säger Kenth Ekeroth."
"Han vill stoppa 90 procent av all invandring till Sverige. De invandrare som redan bor i landet, i synnerhet muslimer, ser han helst att de återvänder till sina ursprungsländer."
"– Om man tror på islam och följer islam fullt ut – då kan man inte vara svensk, säger Ekeroth.
Den 29-årige blivande riksdagsledamoten tror att invandringen på sikt kan leda till inbördeskrig i Sverige.
– Men jag tror fortfarande att vi kan vända det, men vi måste agera snabbt, säger han"

1. Sverigedemokraten Kent Ekeroth, go fuck your self?
2. En troende muslim kan lika mycket vara svensk som en med judiskt bakgrund! I mean, många människor lämnar sin gamla religion och blir muslimer istället. Vi tar Muhammed Ali som ett exempel. Han var en vanlig kristen amerikan, men bytte religion till muslim. Är han inte amerikanare då?
3. "Med morot och piska ska vi få muslimerna att lämna Sverige!" Ah trevligt så han vill använda sig av våld för att bli av med invandrare.
4. "Den framväxt islam har i Svierge såg vi med samma oro på den framväxt som nazismen och kommuniskmen hade." HAHAHAHA asså seriöst? Skämtar han? Det är SD som skapar den nazistiska tanken i det hela! Invandrare blir bara era offer bara för att ni har högre makt nu när ni sitter i rikstagen! Det är ni, ni, ni, bara ni som skapar nazismen här i Sverige.
5. 90 % av all invandring i Sverige vill Kent Ekreroth stoppa. Människor i hela världen har beundrat och uppskattat Sverige för att vi har låtit människor som varit offer i krig komma till Sverige. Och nu tänker ni ta ifrån det och vill att alla skall återvända till sina ursprungsländer. Bra att ni sabbar vårt rykte! Lyckat!

Jag skäms. Min familj har varit med om mycket hemskheter under andra världskriget. Jag menar, min morfar växte upp med att se döda lik ligga på gatan varje dag. Hans far skickades till arbetsläger. Hela min familj har drabbats av psykiska svårigheter, sjukdomar, mardrömmar efter krigets slut. Och nu vill svenskar visa att "de kan prata helt plötsligt, och då ska det vara om hur det suger hur många invandrare som kommer in i sverige". Hellre att sverige är känt för sitt rykte, att vara ett tystlåtet folk, än att få ett rykte att vara nynazister, rasister, nationalister och bara älskar sitt land. sitt folk.

UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAERRHHHHGGGGHHHHH damp!

you always say that. you always say its the last time!

Jahapp! Så SD kom in i rikstagen iaf. Kul för mig plus alla andra invandrare! Nice att 5.7 % av befolkning är rasister! Wuhu!
Istället för att gå framåt och förstå att alla människor är lika mycket värda och lika skickliga och lika kloka så går vi istället 60 år tillbaka i tiden och kanske påbörjar något fruktansvärt som redan har hänt.
Människor har invandrat i tusentals år och varför ska det vara så jävla fel? Människor är byggda för att förflytta sig runt om i världen. Visst det må vara många invandrare i Sverige, men jag tycker bara det är jävligt fint att se människor som kommer från hela världen på en och samma plats!
Fuck you SD.

if sally fell

asså HÖST <3<3<3<3<3 höst höst höst höst! Gud vad jag har längtat tills det blivit höst! Och nu äntligen! wihuu jag är glad!
Ska åka till gamla stan straxt och gå o kolla lite i affärer! Tjänade 500 kr igår! Awsome! Så... jag har inget mer o skriva nu haha.
Förutom att jag älskar höst!
bild från emmaboda som elin tog! söt!

why is she crying?

Help momy, her wrists are bleeding.

underbara vän.

Jag och Heddis hade en fin kväll igår. Har inte umgåtts själv med henne på jätte jätte jätte länge. Och det va så fint. Att simma. Att stå i ett köpcentrum och leka får. Att se på skräckfilm. Att se på sorglig film. Att vara. Med henne.

picture taken by me
place: trouville, France 09

Idag blir det fan Kalle Bah. Sen blir det fan promenad på djurgården. Sen blir det fan nya bilder! awsome!

wilco



Wiee, miss this shit <3
Skönt att hela mitt gamla rum är tomt och bara min dator står kvar vid fönstret. Det ekar som fan och musiken blir så bra <3
SKÖNT med helg snart! Åh, börjar bli skoltrött -.-

go around and around and around and around. never stop.

Idag har jag varit extremt duktigt. Har pluggat nonstop i 3 timmar nu. Lyssnat på How to fight loneliness och dränkt mina tankar.
Nu ska cykla till judiska kyrkogården med min analogiska kamera och ta lite fina bilder.
måste.bara.höra.klart.låten.en.gång.till.


it fills you heart with smoke

how to fight loneliness.
what ever is going down.
it follows you around.


"realising how lonely i am"

Ibland upptäcker jag mig själv att jag sitter och pratar med mig själv i spegeln. Högt. Det är lite kul, för jag tänker inte ens på det. hah.


en sällsam historia

Ni vet ju hur jag blir sådär insatt i olika hemskheter. Hemskheter som typ WTC, Titanic, Tsunami, olika slags mord (tex. lasermannen, förintelsen...massmord), andra världskriget. Ja, så insatt så jag tillslut kan verkligen allt om ämnet. Trust me, fråga mig någon som helst fråga om WW2. Jag menar, det e galet! Idag har jag suttit hela dagen och kollat på internet om HIV/AIDS.
BLA:
Hiv smittar:

· Genom sexuella kontakter utan skydd.
· Vid blodtransfusion av Hiv smittat blod.
· Genom injicerande av små mängder blod, exempelvis så narkomaner delar sprutor.
· Från mor till barn i fosterlivet, vid förlossning och amning.

Om man har sexuellt umgänge med en partner som nyligen blivit smittad och har mycket höga virusnivåer, då kan risken för att smittan överförs vara större.
Sannolikheten att smittas är störst vid oskyddade vaginala och anala samlag, men man kan också bli smittad genom munsex. (Smittan kan också överföras om missbrukare delar spruta eller genom blodtransfusioner med smittat blod.)

symtomen är:
Två till tre veckor efter att man smittats brukar man få symtom som
feber
ont i halsen
värk i kroppen
svullna och ömma lymfkörtlar
diarré
muskelvärk
huvudvärk
ljusröda oregelbundna utslag på ryggen, bröstkorgen och ansiktet.
Dessa symtom försvinner av sig själv efter en eller två veckor. Efter en längre tid, ofta flera år, visar sig de första tecknen på ett försvagat immunförsvar med symtom som
bältros
mjälleksem i ansiktet
svamp i munnen.

Omkring 33 miljoner människor är för närvarande smittade. Hiv-epidemin har nått alla jordens länder men olika regioner har drabbats olika mycket. De fattigaste länderna är värst drabbade av hiv. De flesta som har smittats av hiv bor i Afrika, söder om Sahara.
För närvarande lever ungefär 4500 personer i Sverige med känd hiv-infektion.
4500 MÄNNISKOR I SVERIGE! 33 MILJONER I VÄRLDEN! HELT SINNESSJUKT!

trlaala. Jag tror jag blir galen.

paris


i used to travel to Paris.


boy, interrupted

Idag har jag varit jätte rädd. Jag var rädd för min tyska lärare. Jag var rädd att jag och mama skulle dö när vi monterade ner min gamla säng. Jag var rädd att...min dator skulle sprängas.
Och jag är trött! Som vanligt! hoho! Nej men fan, imorn blir det en ny dag! Alla dagar är fina dagar! Upp och ner går dom men alla är fina ändå!

Min älsklings film <3 Min älsklings skådespelerska <3 Mina favorit repliker <3

BAJSKUKHELVETTE

FITAAAAAAAAAAAAAA JAG HATAR MIN TYSKA LÄRARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mr tambourine man

ahhh skönt! Nu har jag sovit ut. Gick o la mig klockan halv elva igår (på lördagskväll hehe) och vaknade klockan halv elva imorse! :D underbart!
Idag blir det överraskningsdag för x.
Sen blir det café med Keena och Jasmine! :)
Om en timme blir det simmning i GIH-badet.
Under tiden blir det läxor!

pictures taken by me sometime


OHM

Hoffmaestro igår! Lackade på en jävla fjortisbrud som skrek rakt i mitt öra. fick mega mega tinittus och kunde typ itne höra något på en halvtimme efter konserten haha! Hoffmaestro va as bra, dock FÖR mycket människor, FÖR mycket små fjortisar... jag som trodde att fjortisarna hade försvunnit hehe.
Efter drog vi hem till Vincent och dansade! Bussarna va dampiga och jag o Linnea kom hem först vid 6 imorse!
ÅHHHHHHHHH jag låter fett tråkig hur jag skriver idag men ja e så grymt trött så jag vet inte vad jag ska göra. Idag blir det en skön bakis dag:
- Promenad i Haga parken eller djurgården (humlegården maybe?)
- Call some friends mate.
- Bake something nice?
- Bjuda hem grannennnnnnnnnnnnnnnnnn och se på film! komkomkomokom
- knarka mig med smärtstillande
- RELASCHE!
- thats it!

- 11 september idag. Rest in peace alla som dog för 9 år sedan. Vi tänker på er!

taken by mi (val)


ibland känns det som om jag är hundra år men fast i en 18 åring.

Människor frågar mig varför jag hela tiden försvinner. Varför jag försvinner i min värld, varför jag försvinner från dem.
Vissa ser mig som solstrålen, glädjespridaren, hyperaktiva människa som kan springa runt i cirklar i timmar, pratar oavbrutet, människan som springer iväg hela tiden.
Min mor lärde mig som barn när vi flyttade till Sverige att jag aldrig ska lita på någon. Jag ska hålla saker för mig själva, för de som är en närmast är oftast de som sviker en.
Jag pratar inte mycket om mig själv. Jag gillar att höra andras berättelser. För att gömma mig själv, för att gömma mitt förflutna.
Brukar ni känna såhär, att om man känner en människa i stockholm, så känner man varenda människa? Ibland åker jag för långt med tåget, utan att inse att jag har kommit till hässelby (fastän jag ska till odenplan). Jag försvinner i min värld. I mitt universum. I min musik. Jag försvinner i mig själv.
Jag har svårt att berätta för vänner, vem jag är. Jag känner att ingen förstår mig. Ingen förstår att jag ibland kan flyga och sjunka. Ingen förstår varför jag fungerar som jag gör. För att slippa den stelda spänningen som uppstår när jag pratar om mig och ingen föstår, försöker jag vara den hypra. "solstrålen". De som känner mig vet att jag hatar solstrålar.
Ibland så känns det som om jag är ensam i världen. Som om alla andra i min omgivning har stelnat till och jag går själv och kollar på varenda en.
Tro ni att jag har tagit något, tro ni att jag är på medicin, tro ni att jag är galen. Men ni vet, att någonstans så känner ni likadant. Eller kanske liknande.
Jag är trött på att människor sviker mig. Om och om och om och om och om igen. Jag är trött på att bli frånstött. Jag är trött på att vara den som verkar vara så jävla annorlunda. Jag är trött på att människor dömmer mig. Jag är trött att det känns som om jag känner hela Stockholm. Ja är trött för att ingen vågar visa sig själv.
Jag är trött. Bara trött.

come back to the middle

pictures by moi.


girl, interrupted


Ska skriva en filmanalys om denna film. Om ni inte har sett den SE DEN! Man lär sig piss mycket, och är skit bra gjort, Angelina Jolies bästa film, fett gripande, jävligt bra helt enkelt!



yearning for infinity


picture taken by me (valerie)

details in my head

Mitt problem är, att jag tänker hela tiden att jag är ensam. Allt jag gör, så tänker jag att jag är ensam att göra detta. Min extrema ångest om vad jag ska göra efter skolan- jag är ensam. Vilket inte stämmer, för varje människa i min ålder tänker precis likadant. Min sjukdom (eller vad jag nu ska kalla det)- jag är ensam. Det finns faktiskt 5 andra i Sverige som också har den... höhö. När jag är ledsen- jag är ensam. Alla blir ledsna.
Det tröstar mig att tänka så, att jag inte är ensam. Att det finns människor i hela världen som delar allt med mig.
Jag glömmer bara bort det ibland. Det är då jag får mina ångestattacker.

pictures taken by me (valerie)

söt


Min finaste Kaki <3

familje foton

Åh! Jag kom just hem från badet, på vägen hem mötte jag min gamla klasskamrat Walter från tyska skolan på gatan! Åh jag saknar tyska skolan så mycket <3 alla är så trevliga, så snälla. Stör mig på att alla svenskar (förlåt sverige) ska vara himla utseendefixerade. Jag är utseendefixerad även jag, dvs. jag kollar mig i spegeln innan jag går ut, jag kan sitta och kolla mig själv i spegeln mitt i natten när jag inte kan sova osv. Men det känns som om alla i min gamla skolan inte bryr sig lika mycket, och på så sätt blir de mycket vackrare. Nej usch, vad fel det här låter. Bara konstiga tankar som kommer in i mitt huvud, kanske inte borde dela dom, människor tar nog illa upp!

Jahap. Har inte mycket att dela förutom att jag har läxor o göra. Buuh! Och att ja är svintrött, och att min medicin har ökat sin dos på 50& procent! Ha..ha.. (va hos dr. idag)

night on earth


SE DEN!

Are you flirting with me?

Va i Barkaby idag med mother. Att jag orkade? Jag tror jag gick i sömnen i fem timmar, men tvingade mig själv att hålla ögonen öppna! Jag råkade somna på ett bord i ikea. ha ha. Crazy mann.
Menmen, jag köpte två Acne grejer. Ett par svarta chinos och en mörk blå stickad stor skön fin underbar kofta! Precis sån jag har letat efter typ hela mitt liv. Sen några underkläder också.

Nej men fan. Jag kom på imorse att jag gjorde en liten dum sak igår. Eftersom på senaste tiden drabbas jag av extrema migrän anfall konstant, speciellt i skolan. Jag har ett par extra starka från usa som får mitt huvud läka på typ två sekunder. Jag råkade ta en sådan igår när jag var lite full (jag hade slagit mitt huvud i en dusch grej och trodde jag hade fått hjärnskakning). Jag blev helt galen. Jag kunde inte prata på typ en timme och gick runt o stammade och flöt runt. Jag har inget minne från jag tog asprin till att det värsta hade gått över. Så ett råd. Blanda inte starka smärtstillande tabletter med alkohol! You go fucking crazy!

you know i need you, i never let you go.


pictures taken by: me (valerie)
model: Vanessa D.
place: Åhus

a man from argentina

Jösses! Jag brukar ha bra minne och komma ihåg det mesta från fyllan, men idag har total minnes förlust. Eller inte total, men jag kommer bara ihåg massor av småsaker. Som när jag och Alexander skulle röka chili (jag röker inte jag sa bara åt honom hur han skulle göra) Gud vad jag skrattade. Sen kommer jag ihåg hur jag ligger i en soffa med en deckad PH och Elvira bredvid mig. Sen kommer jag ihåg att jag hängde med världens skönaste 90-tals snubben med det coolaste håret! Ni vet som Will Smith har i Fresh Prince in Bel Air!
Sen att jag fick ett helt glas alkohol på min klänning och mitt hår. Att nån brud tvättade mitt hår nån gång mot slutet och att jag drack sprit från en nappflaska.
galen kväll!
Jag tror även jag dansade hem (själv) från nacka till stan. Hehe, min ipod har så bra låtar så jag kunde inte stoppa mig!


this is a mans world

uah!
Nu är det fest som gäller! fett taggad! Ska träffa elvira snart och dra till nacka!
ha det awsome <3


Maxi jag elvira för typ 3 år sen maha

take me far

Vänner! Jag köpte en ny snygg klänning igår på H&M! Den är skogsgrön med en stor rosett framme. Beautiful!
Nu tänkte jag dra mig till the old town för att leta efter en Minota kamera! Eller någon slags analogisk systemkamera. Jag måste nämligen ha en till mitt projektarbete!
Ikväll hänger jag med min kära granne och kanske träffar människor, kanske stannar hemma och dricka öl, vi får se vart kvällen leder oss!
En kul sak (smått lite ångest) att min bror (som just har flyttat till Lund för att studera) hittade en kväll då han va full en ipod touch på marken. Han trodde att det va hans och att han bara hade tappat den. Men morgonen efter märkte han hur det låg två ipods på hans bord! Han försöka hitta vem som tillhörde den men det står inget namn eller någonting så han ringde mig o ba: vill du ha en ipod touch av mig helt gratis? ja ba: öööööh yeah?:O
så idag låg den fina i min brevlåda! (dock utan laddare eller hörlurare) men det kan man ju alltid köpa! Eller bara låna kompisars! Hur awsome är inte det? :D En ipod touch helt gratis tadaaaaaaaaaaa! fett ´taggadddddd!!!
jag vill till havet.

im not leaving now

Förlåt att jag e så ouppdaterande! Jag har just flyttat... 10 meter hehe. Jag har flyttat in i min brors stora rum! Och har spenderat att dekorera och städa de senaste dagarna! :):) Det känns som om det är fredag idag..konstigt :S men åh har jag sagt att jag älskar vädret? Då det regnar och är grå himmel :) Älskar att sitta vid fönstret och höra dropparna falla på fönstret med en kopp varm thé i handen! :')
I helgen blir det...lite oplanerat men antingen fest i nacka, dra ut med ebbsen, hänga med människor, dra till barkaby outlet osv! :) vi får se vad som händer!
Nu ska jag äta!

RSS 2.0