Berlin, NYC, Paris, Dubai, Wienna, Sthlm, Rome



Åh, slående vacker sådär på morgonen! MEN ja åker snart till Österrike!!! Wihu!! :D om... hur många timmar? 2 TIMMAR! Hoppas jag inte krashar med planet, eller planet bombas av massa kapare, eller att det börjar brinna, eler tänk om vi störtar i havet! Kalllltt! (har sett för många hemska flygplansfilmer)
En till grej! Många brukar komentera mina ögon. Om man kolla nära så ser man att ja har typ... blå/gröna ögon med ett gult litet streck i. Men mina ögon ser vädigt väldigt svarta ut, just därför för att mina pupiller är extremt stora! Dom täcker 3/4 delar av ögon...färgen...? Inte konstigt varför alla frågar mig hela tiden om ja har marijuana på mig, för mina ögon ser höga ut.
Jag kommer ångra mig så för dessa bilder men skit samma! Såhär ser ja ut iaf om ja hade bruna ögon! O I WISH <3 bruna ögon är nog det finaste som finns!!!!!!!!!!!!!!!1

Grön:
Psykets färg framför andra är den gröna. Den anses göra individen öppen för drömmar - folk som inte minns sina drömmar brukar tycka illa om grönt! Gröna toner stimulerar ömhet och generositet och har också en tröstande verkan. Grönt är ju skogens och naturens färg. Vidare är grönt vilsamt även för ögonen och uppmuntrar till lek och ysterhet. Alltså är detta en bra färg för umgängesrum i största allmänhet och även för barnens rum.
Grönt är naturens och hoppets färg som får oss att se den positiva sidan av tillvaron. Grönt verkar lugnande och balanserar kropp och själ men den gröna färgen skapar också en tendens till stagnation och obeslutsamhet.
Blå:
Blått är själens, sanningens och allvarets färg. Den är pulssänkande, avslappnande och svalkande. Blått inger känslor av stillhet, vila, meditation och sömn. I för stora doser blir man ledsen: blues är sorgemusik och blå blommor symboliserar längtan. Det är en välgörande färg för nervösa personer, t.ex i sovrummet för den som har svårt att somna. Ett blått rum känns stora och nästan konturlösa, lugnande. Indigon har samma lugnande effekter samma blått. 
Lugnar och avslappnar. Blått står för fred, lugn och ro. Det är himlens, vattnets och det oändligas färg och sätts därför i samband med frihet och hängivenhet.


ursäkta I'm on a major flan high.

Besattheter

En konstig liten grej. Varje gång något hemskt händer. Alltså stora tragedier som tex Titanic, 9/11, Tsunami, Haiti, Lasermann morden, koncentrationslägren osv. Så blir jag ovanligt fascinerad över detta. Jag går så djupt in i dessa positioner, de drabbades positioner så att jag ibland lurar mig sjäv att tro att jag själv har varit med om det.
När jag var 10 år och såg filmen Titanc för första gången, så lärde jag mig allt om Titanic. Jag lärde mig hur det såg ut där inne, hur många som dog, hur många som överlevde. Jag kollade på dokumentärer om hur det ser ut där nere nu. Jag lärde mig hur ett skepp kan sjunka när den kör in i ett isberg. Jag lärde mig allt, som fanns att veta. Min största dröm var att bli forskare och åka ner i en såndär liten u-båt och åka in i små rum för att hitta gamla fina saker. Jag var 10 år! Jag satt i mitt rum och önskade att det var jag som kunde dö istället för alla andra. Jag satt i mitt rum och önskade att jag var med.
Varje gång det händer en tragisk olycka/insident så blir jag för insatt i det hela. Jag lär mig allt om ämnet, ser alla filmer, läser alla artiklar, går in på alla hemsidor tills jag känner att jag vet exakt hur det har gått till. Då kan jag släppa det! Min pappa komenterar detta väldigt ofta, för jag sitter och pratar om det ämne 24/7.
När jag var 12 år och tsunamin hände så skrev jag tillochmed början av en bok där det handlade om tsunamin. En bok! Fast den försvann för att min dator krashade.
När jag gick i 9an, skrev jag noveller om hur judarna/zigernarna/homosexuella och handikappade dog i koncentrationslägren. Vilka olika sjukdommar de fick. Jag besökte det första koncentrationslägret som 9 åring när jag och min bror och mina päron va i Polen. Jag har nog sett alla filmer som handlar om förintelsen. Jag skämtar inte!
9/11 är nog en av de sakerna jag fortfarande ofta tänker på. Såg en dokumentär om "the falling man" igår, altså de människor som tvingades hoppa ut (eller klättra ner från fasaden på WTC) eftersom de blev inlåsta av all rök och det inte fanns någon annan utväg. 2895 människor dog den dagen.
Jag vet tex. att 1600 kroppar kunde indentifieras medans 1100 inte kunde kännas igen, pga krossade ben och kroppar.
Den senaste tiden har jag blivit väldigt väldigt fascinerad av psykiska sjukdomar. När min mamma blev deprimerad, då jag var 8-9 år, och ännu en gång när jag var 12-13 år så gav hon mig en fet bok om psykiska sjukdomar. En stor lexikon liknande bok där förklaringar om de psykiska sjukdomarna är uppradade. Jag ska läsa psykologi A i trean (nästa termin), och jag har redan läst ut den boken.
Jag hatar sånt här. Jag tänker på mina små besattheter hela tiden, och jag kan inte sluta. Jag förstår varför, eftersom jag anser att något inte händer i mitt liv så måste jag läsa om andra stora händelser för att försöka leva mig in i de. Min vän sa; du lever in dig för mycket i andras situationer och inte i din egna situation.
Enligt Wikipedia: "Eufomani är sjukligt begär efter och beroende av en lyckokänsla, en känsla av välbefinnande."
"Toleransökning. Att man hela tiden behöver mer av den substans man använder, eller den aktivitet man håller på med."
"Upptagenhet. Personen är helt upptagen av aktiviteten i fråga. Det mest av ens vakna tid går åt till att fundera över aktiveteten"
Kul att alla beroenden är om droger och alkohol, medans min är om hemska tragedier och forskning. :P

Off to go

Langar en ful fjortisbild! Och se se! Jag har kammat håret! (!!!!!) vet inte hur länge det var sen sist :O
Im off meating PH<3

JD&KM


hehe jag tror jag dog lite när jag såg dessa bilder. Hur hur hur hur? Hur kan man vara så jävla snygg?

the story about The Falling Man

At first, it seemed like debris. Large objects were falling from the top of the World Trade Center's north tower, just a few minutes after American Airlines Flight 11 hit.
"It took three or four to realize: They were people," says James Logozzo, who had gathered with co-workers in a Morgan Stanley boardroom on the 72nd floor of the south tower, just 120 feet away from the north tower. "Then this one woman fell."
She fell closer to the south tower, he recalls. Logozzo saw her face. She had dark hair and olive skin, a white blouse and black skirt. She fell with her back to the ground, flat, staring up.
"The look on her face was shock. She wasn't screaming. It was slow motion. When she hit, there was nothing left," Logozzo says.

Logozzo cried, "Oh my God!" and raced for the stairs. When he got to the street 45 minutes later, he looked up. By then, his building had been struck by United Airlines Flight 175. From the ground, he saw two more people jump. This time, they were from his building. 

Eric Thompson, who worked on the 77th floor of the south tower, went to a conference room window after the first jet hit. He was shocked when a man came to a north tower window and leapt from a few floors above the fire. Thompson looked the man in the face. He saw his tie flapping in the wind. He watched the man's body strike the pavement below. "There was no human resemblance whatsoever," Thompson says.

 "A 'jumper' is somebody who goes to the office in the morning knowing that they will commit suicide... These people were forced out by the smoke and flames or blown out."


För er som vill se, varning. Sorgliga bilder!

om du väntar så kommer jag snart

Dagen söög! Jag sov inte ett blund på hela natten, plus att mitt franska prov gick åt skogen.
Jag vill be om ursäkt främst till min söta Sophia <3 För ja verkade så dryg idag :( But I didn't mean to, I was just very very very tired and sad!
Jag är piss avis på söta Maria som ska till NYC! Fast på söndag åker jag till Wien. Min mamma och jag satt nyss o diskuterade om hur SKÖNT det ska bli att åka bort från detta land -.-


Red Red potatoe

Har franska prov imorn och ORKAR verkligen inte öva! suger balle och allt jag vill göra är att det ska bli vår så jag kan stå o måla av små duvor på balkongen! jag orkar ingen mer snö, och jag blev nästan fälld av en gigantisk istapp idag!
Jag är för trött för sånthär!!! Ja längtar tills på söndag!! Wai! <3

haha ja orkar inte! Ett Tyskt barn skriker efter Maultaschen och al annan god mat som inte finns i dumma Sverige!!! Jag vill go back!


Cherry blossom






shamisennn

Jag blir feeeett speedad på japansk shamisen technoooo! Mina ögon sprängs och mina händer gör massa konstiga rörelserrrrrrr!! whats uppp?

something called an ocean

Sitter o kollar in en död modells blogg.
I like to fork myself.
Hon tog självmord för inte så länge sen

Ointressant

Hihi sitter vid brorsans dator och hittar lite skojiga bilder som jag vill dela med mig :D moahaha!
Söta små katt bilder på min brorFina nakenbilder på Wille och Danne

Massa bilder på denna brud med stora tuttar! ha ha
Willeman
Bilder på pappas bästa kompis... varför?

haha ja har så tråkigt, och är mätt för ja har ätit en fet pizza! Va på Nice möte och jag är sååå pepppp!
En månad kvar!!!

Let ous talk about scent



Druckit blom tee och pratat med min kusin.
Nu ska jag åka skidor :)

Photographer: Valerie (me)


I know it's not much, but it is the best I can do!








tralala boink

Att jag alltid ska ramla! De som känner mig vet att jag är ovanligt svängig. Dvs, jag ramlar och går in i saker hela tiden! Inte nog att jag slog omkull en bruds öl burk igår, utan att jag ramlade när jag gick själv vid odenplan. Swutsch rakt på baken, bland alla människor. Det roligaste va att jag är så jävla van vid att ramla så jag tänker inte ens längre på det, så jag reste mig upp som om alltid va normalt. Då jag såg att 5 pers stod och kollade på mig och fnittrade. Jag sa: hehe wupsi!
Och gick därifrån med svansen mellan benen.
Åh jag orkar inte !
Nu drar ja till Nacka till Stass o möter bra människro :)
HA EN FIN KVÄLL! <3

million voices

Saker jag har tänkt på idag:
Tunnelbanor är lite som ormar som äter upp människor.
Om jag stack in en sladd i örat, undrar var den skulle komma ut då.
Om kvinno kossor egentligen är manliga kossor, och tuttarna egentligen är penisar?
Hur många människor skulle få plats i cafét under mig, det skulle se rätt roligt ut om människor pressades mot fönsterrutan!
Hur jag kan skaffa affro!

Ikväll blire middag hos kära farmor, min bror ska skutsa (hur fan stavas det?!) hem mig o sen drar ja till konsert om ja pallarrrr!
Ja vill dansa rymddans med Broden, och lyssna på afrikans reaggea<3 Million voices <3

If america is the united states of america.
Then why cant Africa be the united states of Africa?

I belive in taking care of my self


In the morning if my face is a little puffy, I put and ice pack on while doing my stomach crunches. I can do a thousand now.
namnamnamnamanmanmanm. snygg :D

f för fientlighet, i för ilska, tt för tåg transport, a för anus

Puh.
Hade en helt stört sjuk dag idag. Orkade ingenting, stötte ihop med människor jag inte ville träffa, kom sent till en tråkig förelösning och var på allmänt dålig humör.
Men sen till min stora glädje, så låg det en fin tidning i brevlådan när jag kom hem och mitt nya pluskort som ja fick gratis för nån äcklig människa stal mitt i lördags.
Jag vill åka bort nu, men snart är det lov. Och då ska jag gå runt själv i Wien och gå på caféer i min fina ensamhet.
Hata. Hata. Hata. Hata mitt liv just nu.

when im gone, im going to spread my wings and fly away.



if you lift me up



Pictures I took in NYC last year.
<3 miss NYC so much!


Jag har lite wear = bear+wine

haha kvällen var VILD!
Hade middag med min brors bästa vänner, tysk October Fest. Jag drack starköl och blev superlullig, och just då ringde min moster från Tyskland och allt jag sa blev till en mening, och jag satt o fnittrade oavbrutet. Jag och Davve satt och diskuterade the Valentine fling, till a secret person.
Jag har ett fett sugmärke från miss Sophia. Jag kommer ihåg att Sofia satt o våldpussade mig hela kvällen, och att sophia dansade stripdans i bussen och alla kollade skit skumt. Sen att en snubbe som heter Nick och jag satt o kollade på varandra genom en spegel och försökte klura ut hur det skulle bli om vi tog extacy.
Mitt busskort blev stulet (</3) Carros 500 kr blev stulna, vi tappade halva festen i Fridhelmsplan, och jag och Alex gick runt och sa dom värsta svordommar som fanns. Sophia ramlade utanför In & Finn någon gång. Och skrattade oavbrutet över min diskbänk, jag trodde hon spydde.
Vi kom hem till mig och Felix söp Jonte under bordet, så att han lyfte mig och mina stygn närstan spräcktes... lol.
Min bror hade sex med en 92a i mina pärons säng... inte nice.
Jag dampade på min bror och sparka honom på smalbenet, så att han fick världens blåmärke och sa att han skulle gå in o lägga sig, för han va så jävla dryg.
Sophia och Amanda stod o porrdansade med varandra i mitt varfagsrum och Mattias stod och dansade sin urcoola electrodance, som jag försökte härma.
Sophia och Philip hade öl tävling och Sophia vann. Jag åt världens starkaste korv som brände bort insidan av munnen. Och jag var duktigt och städade bort all mat imorse klockan 4.
Jag sov 3 timmar, och nu snart ska jag göra läxor.
Pierre kommer snart, så ja han o brorsan ska äta resterna från tyska surkål (iu) och kolla på fotboll.
Galen natt! :D

bild: tagen av moi

babysitterrrrrrrr till ett feberbarn




alles mit'm mund




Tyska pop musik äger.
Jag till min lärare på utväcklingsamtalet:
Jag: jag förväxlar ofta tyskan med svenska, för jag pratar ju båda hemma.
Lärare: ja, det kan vara lite förvirrande ibland.
Jag: jag inte prata svenska så bra ...  eh.. jag inte kan prata svenska bra...
Lärare: jag kan inte prata svenska så bra!
Jag: jajuste, tack!
så kan det gå... :P

Marie Antionette

Det är konstigt med mig. För jag har väldigt svårt för att gråta. Jag gråter tex aldrig när jag gör illa mig, eller typ känner mig nere. Men idag började jag gråta!! När jag satt i badrummet haha lol.
Så nu känner jag mig ovanligt pigg, och frisk i halsen!
Nu snart kommer Heddis hit för att leka med mig. Sen ska vi upp till grannarna och sitta barnvakt :)
Imorn blire PARTI!
OCH middag hemma hos mig ;) Min bror ska ha Oktoberfest. yey!
fast jag dissar min bror o drar på parti istället!


around the world. around the world.


damdamdamdamdamdam!
Jag ska till Österrike, Wien på sportlovet och sen från tor-lör ska jag vara i Lebb staden i tyskland o besöka min släkt, och på söndag ska ja till Berlin.
PEPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!
sen sen sen sen tre veckor senare..... dvs i slutet av mars ska ja till Franrike, Nice med massa vänner och sen drar vi vidare till Paris!!!!!
OCH sen i juni ska ja o min bror och min pappa till KINA!
asså. jag får orgasm.


mdmm?



The thing about happiness was, it was boring.

Se en bra film! Nu ska jag till skolan och lyssna på Rolling Stones.


La foule

Något som inspirerar. Jag är konstnär.


Your my best friend


hahahhahahahaha!
fan vad jag älskar alla ego bilder du tar människa! Kul att din dator består 99% av ego bilder HAHA :D kan man älska sig själv mera?? <3 Läs hennes blogg för hon är s n y g g http://mjaof.devote.se
Jag gick en liten mini promenad idag, för att få tillbaka min kondition. Efter de första tio minuterna fick jag redan håll haha! Dom skärde ju upp magen, så mina muskler o skit måste läka. So thats why!
Jag hittade min älskade walkman igen (<3<3<3<3) så ja tog alla mina queen skivor i min ryggsäck och lyssnade på dom i promenaden. Jag gick genom humlegården och uppför enligt mig, en av Stockholms vackraste gator. Bla, Karlavägen, upp bakom min gamla skola Tyska skolan, runt Engelbreckts kyrkan osv. Jag har alltid tyckt illa om Stockholm, jag har ansträngt mig att se det fula i det.
Men nu såg jag verkligen det vackra! Jag fick inte nog av det, det slutade med att jag stod och fotade skit stora istappar som höll på att rasa ner ovanför mig, med min mobil.
Jag är så kärleksfull idag och älskar allt och alla! Jag vill stoppa ner alla i min indiska ryggsäck och springa runt och resa överallt och aldrig aldrig vara ensam!
Ooo. you make me live
whatever this world can give to me
It's you, you're all I see
Ooo, you make me live now honey
Ooo, you make me live
You're the best friend
that I ever had
I've been with you such a long time
You're my sunshine
And I want you to know
That my feelings are true
I really love you

Jag vill tillbaka till the village.

Jag är jävligt förvirrad och vet inte riktigt vad som har hänt de senaste dagarna. Igår opererades jag och jag har sovit i 24 timmar. Haha, tror nog det aldrig har hänt förut!
Jag har två plåster på magen, en precis under naveln och en någon centimeter ner. Det känns som om jag har håll och jag har svårt för att gå rakt. så för det mesta så sitter jag... men jag måste typ liggsitta för att om ja sitter rakt gör det också ont.
Svaret på operationen var att allt egentligen var som det skulle vara, förutom att jag just hade problem med hormongrejen, men det visste man ju redan innan. Så egentligen var operationen helt onödig och nu har ja fet ont i onödan :/
jag tror inte de e så bra om ja drar på festen ikväll haha. Inte så kul om mina stygn slits upp och jag stänker blod på alla.
Så jag ska sitta o räkna matte idag. Hoppas jag blir någolunda friskare så att ja kan dra till Julias middag imorgon kväll!
Nu ska jag läsa vidare En geischas meomoarer. Läs den, för den är jävligt fin!
Ha en bra dag nu alihoppa <3


She got diamonds on the soles of her shoes

Grattis säger jag till sjuksköterskan som fick mig att svimma idag :D
inte nog att jag fick sitta och vänta i 1½ timmar på att få gå hem från sista läkarundersökningen, eller att jag fick prata med 3 olika damer som ställde exakt samma frågor. Nej utan, den extremt nervösa sjuksköterskan missade min blodkärl 3 gånger, och sista gånger svimmade jag. Sen så frågade hon mig när jag var halvt medvetslös om jag klarade att gå upp själv och hämta ett glas vatten. HAHA! jag blev förvånad att jag lyckades hålla mitt humör någolunda av vårt (mitt blodiga) farväl. Så nu har jag tre plåster på armarna! :)
I'm off tomorrow at 7.00 o'clock in the morning for the operation!

Mötte Alex i slussen och vi drog till skivbutiken. Jäävligt cool butik med massa coola skivor med African Psychadelic music och "vinyler" (hih) av the cure och bob dylan xmas special!<3 Alex köpte Girls just wanna fun! thih!
Sen försvann vi in i cool cool coola indien butiken i Gamla Stan och jag lyckades välja en halsduk! Den mörkblåa med lila mönster thihi! den luktar massa rökelse liksom min snygg snygga nya väska :)

dailybooth


Hola Putas!
Jag har börjat med Dailybooth.com haha lol i know. Men det verkar kul och det går snabbt att ladda upp bilder :)
Det är typ som twitter, att man lägger upp en webbcam bild på sig och sen skriver en snabbis om vad man gör!
So if you want, check it out man :)
http://dailybooth.com/Sebtember 
Fast detta innebär inte slutet av bloggandet för mig. Bara början på dailybooth.

Katherine Wolkoff



RSS 2.0