farwell

Nope, nu gör ja en dator pause i en vecka!
Ses om en vecka mina vänner! :)

you were amazing


Pictures by: me (valerie) exept for pic2, pic6 :)
Sprang runt på stan med en fotbollssplares ansikte! Hedis och jag hade en fin promenad, och jag åt upp en hel påse chips :S

Lady in red, is dancing with me.

åh kan inte sluta lyssna på den låten :) Fantasin bara flyger iväg!

ballerina, you must have seen her!

Dans dans dans åter dans dans dans.
Hängde igår på OrmingeKarnivalen med otroliga människor. Hade så jedrans kul, kunde seriöst inte sluta dansa. åh! Sprang runt som galningar och hälsade på alla som man kände igen.
Och idag regnar det! Hur mer bra kan denna dag inte bli? Kom hem kl halv tre inatt och fick en tyst utskällning av mamma. Menmen de gör inget. Längtar som fan tills jag flyttar ut från Sverige! :)

pic 1+pic 2, taken by: me.
pic 3. taken by: step grandmother?

beautiful


model: me
photografer: Aleck

Maria lägger upp en hälsning. Hon älskar bajs! och måste på toa

fotoalbum

åhhhhhhh sitter halv tolv en tisdagsnatt och kollar igenom bilder från när ja var liten. Jag kan inte låta bli att skratta, jag och min bror va så otrolig tjocka och söta!
Det allra bästa är att jag hittade en bild på mig och min bästa vän när jag bodde i Tyskland. Vi tappade kontakten när jag flyttade till Sverige, men jag kommer ihåg alla roliga saker som vi gjorde! Jag kommer ihåg att hon hade höns i sin bakgård, då jag alltid fick ta med mig ett ägg, och att jag klippte hennes hår i Kindergarten!
Jag har alltid tänkt på henne då o då, undrar vad hon gör nu osv. Sen så hittade jag henne av en slump på facebook! Jag skrev till henne för va inte säker på om det verkligen var hon, men det va det!!! Fan vad underbart, äntligen har jag någon som jag kan dela barndomsminnen med :'D

 


1.När jag va 2 år.
2.När min bror var 4 år!
3.Jag och min bror flashar oss :)
4.Papi och Felix :)
5.Jag och min Papi <3
6.Jag och Freya :)
7. Min dåiga bästa vän Carlo :') som förövrigt har hoppat av skolan och är drogberoende nu :(
8. Jag och Mariam (hon jag har kontakt med idag igen! :)) söta!
9. Jag och Vanessa. Enda bäbisvännen jag känner riktigt bra än idag! Crazy stories man!


jag är så seriös... help me singing

15 saker om MIG! :D

1. Jag är 17 år men ser ut som typ 12! thoh. Men serri, förra året när ja hängde med mamma på skansen på en visning så kom en gammal dam fram till mig o frågade hur gammal jag va. Jag ba: ja e 16 ska snart fylla 17. hon ba: aa..... O.o trodde du va 14 eller nått. Kul o veta!
2. Jag är en halvis. Väldigt exotisk! Jag är tysk och svensk. Men egentligen så är jag... Halv tysk, Lite svensk, lite österrikisk, lite fransk, sen har ja förfäder på min tyska sida som är östeuropéer! Sen är jag kristen men har judiska förfäder.. jag är 1/16 judisk för att vara exakt!
3. Jag flyttade till Sverige när ja va 7, och hanterade inte det hela så jätte bra. He he. Jag hamnade först i en förskola där jag inte förstod någonting barnen sa till mig. Så det slutade med att jag tog allas pokemon kort och blev skolans stora tjuv. Sen hände det att jag gick in med min ryggsäck i en affär, satte mig på golvet och la in allt jag fick tag i ryggsäcken.
4. Jag... hängde med människor som var 10 år äldre än mig när jag gick i Tyska skolan. Hur cool va inte jag?...:/
5. När jag började i svenska skolan när ja började i... femman, fick jag kanske 5 varningar på ett år att komma upp till rektorn. Inte så bra.
6. Jag var super super super osäker på mig själv när ja va runt 13-15 år. Jag vågade inte kolla mig själv i spegeln.
7. Sommar 2007 förändrades mitt liv då jag åkte tre veckor till england, där jag lärde känna de bästa människorna någonsin.
8. Jag kan inte sitta still just nu.
9. Jag har en extremt sällsynt... jag vet inte vad. Vi kan kalla det för rubbning i min utveckling. Det är så att jag har övernaturligt få hormoner och får därför in konstgjorda hormoner så att min utveckling ska utvecklas vidare! Altså enligt min läkare så har jag just nu en kropp som en 14-15 åring, och ska därför växa ännu mer. Denna grej har 6 stycker av 9 miljoner! Score.
10. Jag kom på att allt börjar på jag. Jag lyssnar iaf på Michael Jackson, för han är nog den intressantaste människan som har funnits på denna jord. Jag är så seriös, han verkar ha varit en sån otroligt stark människa med så stora drömmar, och gav människorna så hemskt mycket!
11. Jag humm.. min familj reser väldigt väldigt mycket! Vilket har fått mig att älska världen, och vilja se allt möjligt! Under hela skolåret har jag tex varit i... Prag, Tyskland, Österrike, Malta, Frankrike... och i juni+juli ska jag till Kina, Tyskland igen.
12. Jag har små perioder och har alltid haft då vissa saker intresserar mig väldigt mycket! De intresserar mig så mycket så att det ända sättet jag kan släppa allt är genom att kunna allt om ämnet! Det började redan som liten... (mest stora tragedier... egentligen bara tragedier) tex: Titanic, Förintelsen, 9/11, olika slags små mord, psykiska sjukdomar, The falling man, Tsunamin etc. Alltså, jag kan tex allt om hur många som omkom under 9/11 och Titanic, jag kan allt om vilka gaser de använde på att utrota judarna. Jag har besökt...2 koncentrationsläger, Dachau i Tyskland och ett annat i Polen. Jag har 3 stora lexikon där det står allt om psyiska sjukdomar. blabla
13. Mina barn eller djur ska heta: Pubert, Mathieu (utal: franskt), Pierrot (utal: franskt), Hasso, Vladysvlav...
14. Människor som träffar mig får oftast ett väldigt... underligt intryck av mig. Jag har lätt att få vänner men har svårt att lita på människor.
15. Doft är mitt favorit ord.

Om ni har fårgor så får ni bara fråga :D


libirian girl


älska älska älska älska älska älska kläderna, kulturen, modet. ALLT!

lyssna på världens finaste låt också!

the feeling i'm loosing her forever, without really entering her world.

Åh älskar den här scenen. Qi Shu är så otroligt vacker, och jag känner igen mig i båda karaktärerna så otroligt mycket!
fint fint fint fint!!!!!


Are you the hero of my dreams?

I'm drowning in myself again and again.
I can't breath and do not know how to react.
I don't recognize the people who are around me.
I think they will attack me, hurt me, hate me, fear me.
I'm making a joke out of it.
I know, I'm joking it off.
I don't understand what people say to me.
It's just empty words.
I dare not trust the people, for all I've trusted have hurt me.
I am frightened of myself and want to bury me.
Never come up.
I stand on the edge and want to know what happens when everything goes black.
I see my childhood when I close my eyes.
I see those who hurt me.
They made me bleed.
I am not alone.


I don't want to talk, about things we've gone through. I don't wan't to talk, because it makes me feel sad. And i understad, you've come to shake my hand.


Photograf: Valerie Tornblom (me)
Place: Malta
Models: Mami and Felix

you are looking rather splended this evening.

Jag lyssnar på Trubbel av Håkan och får flashbacks när vi gick i Paris kl 3 på natten och sjöng den vid Notre Dam. Jag vill tillbaka, åh, ja!
Jag älskar regn och vill att det alltid skall regna så att jag kan dricka god thé och kolla på vackra Tim Burton filmer och skumma skräckfilmer för barn på youtube.
Min farfar fyller 78 idag så snart firar jag med min svenska släkt!
Tju harebra!

i'm about to loose control but i think i like it.


my life in a square



Modevisningen gick utmärkt, förutom att jag höll på o tappa skon under sista gången.
Min älskade PH kom o besökte mig och jag blev så glad! Min älskade Hedda kom o besökte mig men hon missade visningen (haha!)
Men men, jag o Hedda drog hem till mig, sen gick en promenad.. om man kallar det för promenad? Vi hittade ett par hörlurar så vi gick runt i stan och lyssnade på hennes mp3. Dansade moonwalk på tbanan, hoppade runt i parken, sjöng med så högt vi kunde. Ah, underbart! Mötte Kaks och Cars efter och kvällen var precis en sån kväll som jag älskar! Flumbum, pölse, natt, stockholm, vänner, promenad, frisk luft, ahhhhhhh allt som är rätt!
Ovan, bilder från visningen!

neutrogena awsome

Tvättade just mitt ansikte. Åh, vad jag älskar att tvätta ansiktet på kvällarna! Känna sig frisk och fräsch för natten! Ibland i min tråkighet brukar jag sitta och kolla på små youtube klipp om hur man själv kan få sin hud att bli friskare; tex använda naturliga sminkborttagningsmedel, göra sina egna ansiktsmasker osv. Hjälper som fan!
Varje gång jag åker till Tyskland o besöker min släkt, så brukar jag alltid köpa massa fint och billga ansiktsprodukter. De e sjukt billiga där (har dock blivit mkt dyrare på senaste tiden), o har världens bästa affärer som Schlecker, Müller osv.
När jag var i Frankrike med Maria så gick vi in i en Schlecker butik, hon var tvungen att dra ut mig för jag fick så stora tvångstankar på att köpa all tysk mat och grejer! mihihi. Vad ska man säga? Jag saknar mitt hemland. :P

Iaf iaf, jag vet inte varför jag skriver detta men för er som söker efter AS bra hudprodukter!!! Jag älskar, avgudar, hudvårdsprodukterna som kommer från Neutrogena!
Jag använder mig av tre grejer från Neutrogena:

1: Neutrogena Visibly Clear 2-in-1 Wash Mask. Köpte den egentligen av misstag, trodde det var en annan. Men den är nice, för man kan ha den som sminkborttagningsmedel eller som ansiktsmask! Den är leraktig, och man blir väldigt torr av den. Bäst o använda ansiktskräm efter.
2. Neutrogena Deep Clean. Den bästa av alla!! Köpte den i Tyskland, och jag älskar den! Ni vet varje gång efter att man har tagit en minttablett eller minttuggumi så känner man världens fräshaste mun. Samma sak med denna fast man känner sig stört fräsh i ansiktet! KÖP DEN!
3: Neutrogena Visibly Clear, Daily scrub. Den tar bort alla pormaskar, och känns som typ sand när man skrubbar den i ansiktet. Man känner sig också super fräsh efter, och man blir as len av den!

venne varför jag skriver detta haha, antar nog att jag är på gränsen att tuppa av för ja e så trött så jag blir alldeles hyper!
Imorgon blir det modevisning för min del i designgymnasiet! Kanske ser ni mig där! ;)
BAI!

They said "stand up!". And I sat down.


picture by me.
place: Rügen, Germany

förföriskt

Jag gick i min drömvärld. Jag verkligen gick i min drömvärld!
Efter vännens orkester tog jag en liten promenad hem. Ingen lång väg. Gick på Stockholms kanske finaste gata. Där det står villor mitt i stan. Östermalmsgatan, vid lärkstaden. Just around the corner.
Jag gick genom Sturepark och var tvungen att sätta mig ner. Jag kunde inte gå ett till steg, ja lovar, jag skulle ha fallit omkull. Allt var så jävla vackert. Gräset har precis blivit grönt, och blommorna stod uppradade i vackra mönster. Ni skulle ha sett färgerna, blått, vitt, lila, viol, blommor, växter, träd, japansk körsbärsträd, där alla rosa blad dansade ner till marken. Hela jorden var rosa, och jag satte mig mitt i blombadet.
Jag plockade tills mina händer blev fulla, och nu ligger de o kokar i en skål med vatten. Rosenvatten fast japansk-körsbärsträd-blomvatten!
Luktar förföriskt gott!

"It was much pleasanter at home" thought poor Alice, "when one wasn't always growing larger and smaller and beeing ordered about by mice and rabbits."

wow, mina bevakare stiger som fan!
ska snart cykla över till musikhögskolan för att höra min älskade väns orkester!

pics by: Annie Leibovitz.

Jätte fina bilder, men dom skulle vara coolare om det skulle finnas fler "Alice i underlandet effekter"!!
ska nog se filmen ikväll igen! Så otroligt bra! :D


ögon som smaragder


pic. 1, unkn.
Pic. 2, 3, 4, 5 taken by me.
Did I forget?
Jag har inte visat er den finaste boken jag äger! Det är min Pictures by Tim Walker bok! Min absoluta favoritfotograf, som tar så otroligt vackra bilder, och jag får sån stor inspiration från honom!

Imorgon har jag matte nationella prov i fyra timmar!
På kvällen så kollar jag på min älskade väns orkester!
På fredag går jag modevisning i Design Gymnasiet!
På torsdag ska jag gömma mig i en koja, och låsa in människor (enligt elvira) :)

dumdumdam

Jag är fortfarande halvt i chocktillstånd! Jag berättar mer när jag vet mer :)
Menmenmen, nyheterna gjorde lite min dag! Även om jag är stört förkyld, och jag bara ska på en intervjuv så göra ingeeeeeeet!

You are the saddest person, i've ever met. Why is a boy so sad, when you are so young?

Såg en jätte bra film nyss. Den heter New York, I love you. För er alla som har varit i New York, och för er som drömmer om att åka dit, ni kommer känna igen er själva och älska staden så otroligt mycket.
Jag stod i centeral park i februari, ensam. Min bror och pappa var på ett café och jag ville ta en liten promenad.
Jag stod och kollade ut på vattnet då en man med en svart lång rock kom fram till mig. Han ville sälja vykort till mig, där han hade skrivit. New York opens up your eyes.
Jag skakade på huvudet och sa att jag redan hade köpt ett par vykort. Han svarade; It's ok. I still love you!
och sen så gick han iväg.

När ni har sett filmen, så kommer ni ihåg alla dessa små detaljer som händer när man är i NY. En oförglömlig resa.

 


sjuka jag!

när mamma+pappa+bror är borta = home delivery, china food!

jummyyyyy!


en dag ska ni se mig

O jösses! Min vårförkylning har kommit! Visste att den skulle komma snart, blir alltid förkyld när klimatet växlar så fort!
Jag börjar bli lite beroende av mina amerikanska pain reliever pills! Har aldrig kännt mig bättre! :P
Nej nu ska jag i min lilla ensamhet cykla runt i stan och kolla igenom varje bokakedemin butik, för jag har fått ett presentkort på 250 kr! :O vilket blir typ... två nya pocketböcker... 3 om jag har tur! Haha patetisk jag är!

Place: Brooklyn Bridge, NYC
photografer: Valerie Tornblom
Jag lovade min pappa en gång när vi stod på bron; pappa, en dag så kommer du se mig cykla på den här bron varje morgon påväg till jobbet.
Jag drömmer fortfarande om det. En dag ska ni se mig cykla på den bron!

red red wine

Nej jag skippade grillfesten ikväll. Kände att jag inte skulle klara av tre fester efter varandra! Satt och hängde med Kakibu istället. Satt och lyssnade på fransk Edith Piaf musik, mentol cigaretter och rött vin. Underbaaaaart!

Pictures by Chanel

i'm your bigest fan


Hade så sjukt kul igår! Mötte massa trevliga människor, massa underbara klasskamrater! Mycket dans, (för) mycket dricka, mycket skratt och flumm!
Som ph sa: perfekt hemmafest!

marvelouse

Jag har ett ord med två bokstäver.
AJ!
mitt huvud dunkar som om de vore en jävla storm i det. Mina tankar flyger fram och tillbaka och jag kan fortfarande inte gå rakt!
Igår vare galet, men först lite bilder från maskeraden i förrigår! :)

off to go

dator va på kände ja måste lägga up nått snabbt! awsome kväll!! dansad e till Lady Gagga hela tiden med classmates och sjuttan, nu faller jag snart omkyll o sovmnar!
<3

you cant go no faster

HAHAH FYFAN!
Fick nytt ett sms av kaki där det stod:
"HAHA HAHA du vet hon bruden på donken som sa "Hej på er snorvalpar" hon är tydligen en känd bloggerska i sverige och kallas för dessie. galet va? haha!"

För en månad sen ungefär satt ja o Kaki på donken typ halv ett på natten då en aspackad liten fjortis kom in med en dm höga klackar och vinglade och föll som fan. Bakom henne gick hennes inte alltför nyktra vän, as bitchig och kollade snett på varenda  människa som satt i Mc. Jag o Kaki vände oss om för att se vad som hände, då hon kom fram till oss o ba: Hejsan på er era snorvalpar!
Ni skulle ha sett våra miner haha, vi va så jävla chockade! Efter att vi satt o tyckte synd om dom två skulle vi gå ut till busshållplatsen för att dra hem. Då vi stötte på hennes fulla fjortisvän, som låg på golvet och frågade alla om hon kunde få en cigg. Kaki bjöd henne en och jag hjälpte henne upp och frågade om hon va ok.
Nu fick jag reda på att bitchen som kallade oss för snorvalpar är en bloggerska, tydligen rätt känd. Hahahahahah jag kan inte sluta skratta!
LOL!


Bon jour

Autsch, mitt huvud!! För mycket dansande för mycket martini för lite vatten...
Igår va as kul! Jag tror jag dansade genom hela lägenheten, dränkt i rödvin. Bästa va bilden precis när Frida tappade glaset i marken, och man ser min o ebbas miner. Ebba med gapande mun, jag står o asgarvar! Nån snubbe hade med sig nått australienskt instrument, vi stod på gatan och spelade! Några brudar låg och badade i badkaret, hade stora disskussioner med en långhårig hippie halva kvällen, ebba dansade nörd dans, jag gled runt i trapphuset, alla va utklädda, allt va nice!
Men det är inte slut ännu, ikväll blire fest igen fast denna gång i Nacka! Tjohej!


Det går dagar då jag önskar jag bar vita stora pudrade peruker, och långa tyllkolar. Vita siden ballettskor och sminkat ansikte. Ett rum med gult på väggarna och en trädgård med världens vackraste blommor. Ett fint öppet thé rum med thé från hela världen... <3

i cant go no faster

Jag är dränkt i rödvin och ja kommer lukta så gooooooooooooooooooooott!!! fyfan! :D design människor är söta! <3

tell me the thoughts that surround you!


ikväll blire maskerad och jag kommer gömma mig bakom min Mickey Mouse mask!
Förutom att jag inte har någon mask... och inte heller några öron... :( Jag har bara en T-shirt med Mickey på och en keps och ett par runda runda solbrillor. Jag får väl måla min näsa svart! thihih! :) det blir kul!
Ha de så kul ikväll chiqas/chiqos :D
Love Vally Mouse!
ps. kännermig som en hip hoppare! awsome!


P i n s a m mamma


Pictures: by me
Model: my lovely friend Sophia
Place: in my livingroom (haha!)

Jag kom ju på att jag har glömt visa bilderna som jag tog på PH när hon va naken i mitt vardagsrum! Så jag tänkte slänga in dom snabbt, innan jag glömmer det igen. Det har ifs gått typ en månad eller nått sen vi tog dom men jag glömde helt bort hur fina dom var :) Älskar ljuset, tur att vi fångade det precis då! Och PH såklart också! :D <3

hahha jag kan inte sluta skratta åt min mamma. Hon är så jävla pinsam. Hon jobbar som guide på riksdagen, så skulle hon på toa. Och dom som känner mig mamma vet att hon 50% av hennes vakna tid sitter o kollar ut på ingenting o instängd helt och hållet i sina egna tankar. Iaf, det hände idag igen, och hon glömde låsa toalettdörren, sen så kommer en kille i min ålder in o ser min mor. Nej fyfan, jag klarar inte av det! så jävla pinsam hon är! Jag borde kanske inte skriva upp det här, men ja bjuder påre!! Pinsam som jag själv är!

Mathilda Savitch


Picture: by moi!
Min bok är ju bara för bra! Älskar att läsa böcker man inte kan lägga ifrån sig! :)

dady im so sorry im so so-so-sorry yeah

älskar musik videon :)


passionsfrukt

Fick en rejäl utskällning av min mor idag när jag kom hem! Men det kan inte stoppa miiiiiiiiig! jag är på GOTT humör idag :D eller nu iaf hih ;)
Far kom hem med lite presenter från USA, 2 par nya converse ;)
2 FINA böcker! Nu har jag snart 140 böcker i min bokhylla!!!!!!1 awsome! (jag vet, boknörd no1). sensensen två Tshirtar. Det bästa va att i den ena boken så stog det tillome författarens autograf, pappa mötte honom i bokhandeln i NYC!
önskar jag vore där! :)

jag löjlade mig lite

details from Malta


pictures by: me (valerie)
place: Malta
model: my brother

I'll try, but it's so hard to belive

Min pappa har bott denna vecka i min favorit stad. Han säger att jag kan få bo där en vecka hos hans kollega om jag vill åka dit.
Till NYC. Hur underbart är inte det?
Pappa bor i The Village, min favorit stadsdel i NYC, jag önskar jag vore där med honom! :(
Gjorde lite små konstverk med mig själv imorse! Jag verkligen suger på att ta bilder på mig själv. Jag älskar ta bilder på andra men kan verkligen inte ta bilder på mig, främst för ja tycker ja ser misslyckad ut på alla och för att ja suger på att posa. Haha!
Senaste tiden har jag börjat ta emot mina komplimanger jag får, och känner att jag får super mkt bättre självförtroende om mitt utseende. Do so you too! Jag lovar, man lär sig älska sig själv :D

 


don't stop believing

ledsen och sviken.

får ut min frustation på tyska.

kacke

"parfymen"






tolkadinadrömmar


Åh skönt!!! Älskar att vara upptagen och har massor att göra! Seriöst! Känner mig mindre värdelös då!
Satt fyra timmar i sträck med franska nationella ska snart handla en överraskning och sen fortsätta med Afrika! Laterrr :D

stresseddd

LOT TO DO!


RSS 2.0