and he heard me crying


theheh jag skulle vilja ha en sån där liggande i mitt rum just nu.

those where the days

Åh Hedda, du är verkligen det bästa jag har!
Vi, du och jag har varit med om mycket. dom skulle bara veta hur mycket som gömmer sig bakom vår historia. En vänskap som har varat i 3 år. 3 år fulla av glädje, sorg, förtvivlan, deprission, besvär, skratt, flumm, flumm, flumm.
Våra dagar, våra nätter. Jösses, var ska man börja? Kanske Halloween? Diskokulan som snurrade lite för många varv, sjömannen som blev sjösjuk? Gotland, pippe för fän? England, tre otroliga veckor med dig! De finaste promenaderna i 20 minus grader på Djurgården?
Bli fulla på en halv 5.6 öl var? Klockan 3 på eftermiddagen efter skolan?
Hoppa runt på slussen på nyår, svinglada efter att ha fått ett varsitt lyckopiller i drinken?
Dig har jag alltid kunnat prata med, vare sig jag har varit hes som en kråka, hög som ett hus, ledsen, förvirrad, full... så har jag alltid lett efter våra samtal.
Våra samtal inga andra förstår. Våra samtal som vi kan skratta åt hur länge som helst. Vår humor. Vårt liv tillsammans.
Heddis, du är så fin. Du gjorde mig fin. Vi byggde upp vårat liv tillsammans. Det kommer alltid vara du. och. jag.
 natten då vi dansade runt hela luddes hus. natten där vi mådde lite smått illa...hehe :D
natten som sög kuk på gotlandsbåten :D fina <3hehe natten då vi hamnade bland the gay people.
kvällen då vi blev lite psycho...mehe




vidmsil

jag tror jag behöver lite hjälp.

chai tea syrup recipe

Ni undrar, vad gör jag just nu?
Detta gör jag: (!!!!)

on the road again


picture by me (valerie) except for the first one.

idag ska jag bara lyssna på musik. inspireras av fotoböcker och leta efter en fin analogisk systemkamera. Göra lite läxor, dricka thé och drömma. drömma. drömma.


and the nightmares came over me again



tonight tonight tonight i want to be with you tonight.


Alexis, you broke my heart.

asså förra kvällen va gaaaalen! Jag är stel i hela kroppen. Jag kan inte röra min rygg för den har knäkts sönder efter att jag har sprungit in i väggar och ramlat på golv ett antal gånger. Jag + 20 andra va på laserdome! I våra sportflaskor hade v i sprit. Kom dit as nyktra, gick i ifrån ap packade! mehehhe. Elvira tvingade i mig hela min flaska och puff! Jag trodde seriöst att vi va i krig och gjorde massa trix som rulla runt på golvet, köra mr and mrs smith, skjuta som fan. Kimchi och jag svek vågra lag och blev rebeller och sköt alla. det slutade med att vi dog typ 5000 gånger. :(
Efter laserdome, en skugga för mig. Jag kommer ihåg att jag förolämpade 5 killar på gatan och dom blev as arga, sen blev jag rädd och klättrade över ett staket och upp i ett träd. Sophia bad mig att klättra ner för hon trodde jag skulle falla ner och slå sönder mitt huvud. Men mitt huvud var redan sönder för jag ramlade så mycket i laserdome.
Jag råkade även slå sönder en lampa med min hårklämma (?). What the fuck?
Sen så skickade vi massa random filmklipp till människor på facebook. Fan vad jag och ph skrattade åt det imorse. kom inte ihåg ett skit om vad vi sa igår! hahahhahaha galen natt!

Sedan idag fick jag en jäte fin present från finaste Hedda! En bok med fotografier från Annie Leibovitz!!! Ska lägga mig i min säng ockå kolla igenom alla bilder :') love love love this!

ballerina


alla bilder tagna av mig förutom den sista som jag hittade på en fin blogg! :)

mama D:

Nej nu drar jag. Jag klarar inte av min mors gäst! Han visslar på mig som om jag vore en jävla fågel! uaaaaaaaaaaaaaaaaaah. han sitter i rummet bredvid mig och jag blir rädd såfort jag hör dörren öppna sig en aning. Jag blev bjuden på Elle modegrej av finaste Frida, men jag känner mig fett ful och trött och opepp. Så jag tror jag tar min cykel till badet och simmar några rundor!............
PUUUH! nu kom min far hem!
PLUS ATT NÄR JAG KOM HEM SÅ STOD HAN ÖVER TVÄTTEN OCH BA: vallieee kan du visa mig var det här o det där ligger? o så låg mina nytvättade trosor på strykbrädan. o han ba: hehehhehe e de här dinaaaaaaaaaaaaaaaa? ;););)
ja ba HJÄLP MIG! och ville springa iväg :'( buhuhu det är så synd  om mig just nu. Simhallen är min sista utväg!

men imorgon mina vänner. då blir det kul! För då ska jag o 20 till till Laserdome och skjuta på varandra och gömma lite sprit i våra sportflaskor. :)))) awsum

just like marie antionette

åhåhååhå! oooooh för mycket skratt. För mycket flumm. mööööööööööh! för mycket choklad! min mage exploderar.
Idag vandrade jag och scizo sophia i skogen, detta såg vi:
-ett dött lamm
-en snigel boob
-alah achbar!
-lite foto orgasm
-lite mera 1700 tals porr
-ett ton choklad som vi åt upp.
-en GRYMT snygg brud i bussen (länge sen jag såg en sån vacker människa) hon hade rött hår bruna ögon och svarta fina ögonfranskar. Såg typ irländsk ut!
-vi hittade sophias mor någonstans där också och stammade alla tre tillsamman <3
-blev typ utsängda får bussen för alla kolla fett snett för vi larvade oss för mycket mehe
-spottade på arabiska
-pratade om vår nya älsklings lärare, religion arne!

möööh ge mig inte mer choklad D':
ALAH ACHBAR! här kommer lite bilder som jag tog mann! ya!

min finaste sophia <3

good things


taken by me again

she's got everything she needs she's an artist. She don't look bad.

blablabla! mann ich hab' keine luuuuuuust! Ich wollte jezt eigentlich schwimmen gehen.... das mach ich auch gleich.
murmriurmyurmurr
tänkte gå o simma, varit i skolan idag och varit oväntat koncentrerad (?)!! Jag ska fan vara duktig i år! Jag ska vara smart och orka vara pigg i skolan! Jag ska vara feta läxnörden och göra allt såfort jag får de! Fan, nu bara ett år kvar! Scheisse.


gillar rumor o ryggar!!! miihi min baddräckt är så snygg! Ser typ ut sådär. Nu ska jag cykla till badet! Har köpt kalender! Lite kul o veta sådär.

fint!

åååååh skööööööööönt! kom just hem från en liten simtur i GHI-badet! Eftersom jag inte tränar så kände jag att jag behövde träna, och bra träning är simmning! Nu är jag helt slut efter en timmes (haha höll på o skriva simmes) fram och tillbaka, och några fula dykningar!
Första skoldagen idag! Träffade alla fina mäniskor igen och men hann typ aldrig och prata med alla för alla drog såfort vi hade slutat! Synd synd! Sen drog jag och vännerna till nacka forum och åt!
ASSÅ JAG FÅR MEGAUTBROTT! Min snälla tyska lärare som verkar hata mig liksom alla lärare typ -.- kom fram till mig idag och sa: Valerie, du ska skriva ett tre timmar långt tyska prov om du vill tenta av tyska steg 4. Det börjar klockan 8.30, jag förväntar mig att du är där prick!!! :@
me: -.- yes sir!
Det är så att jag kom på en spännande idée förra året, att jag kunde tenta av tyska steg 4 (har läst franska alla år men eftersom jag kan tyska så skulle de va nice med meritp.) OCh voila, så jag missar min första geografilektion för att jag ska skriva ett fucking 3h långt prov. RWÖÖÖÖÖÖÖÖH!
annars e allt magnifikt!


beautiful


picture taken by me (valerie)
Lekte med den här filuren idag! Vi var på hennes fina släktträff och lekte med hennes små kusiner och jag tog tusentals bilder på när de badade på phs fars kamera <3 Vill ha!
Kom juste hem från utomhus bio: I rymden finns inga känslor. Med yngsta skarsgård, så jävla snygg. Så jävla underbar film! Handlar om asbergarsyndrom.
Träffade finaste människorna ikväll igen. Bla Aleck som jag inte sett på över ett halvår för att hon flyttade till Grekland. Och några gamla klasskamrater! Way <3 awsome. Livet är allt underbart, inte sannt?
Livet var allt underbart idag iallafall :)

bra filmer!

Det finns ett par riktiga bra tyska filmer. Speciellt de som handlar om Tysklands förflutna och historia. Så om ni vill se de bästa Andra världskrigsfilmer så se de tyska filmerna! De lyckas göra handlingen mer levanded istället för när amerikaner pratar engelska med tysk brytning, som inte ens låter som tyska (wtf e det liksom? :S) Det här är dom bästa tyska filmerna som ni borde se om ni inte redan har gjort det! Fotografin i alla dessa filmer är sjukt fin också! :)
no1 Die Fälscher:
no2 Der Untergang: (Bästa versionen av hur Hitler levde sina sita dagar!)
no3 Führerns Elit:  Denna såg jag och Kaki igår, den va så sjukt bra! Jätte sorglig och söt pojke!
no4 Good Bye Lenin!:  En sjukt bra DDR film som handlar om en mama som hamnar i koma när Berlin muren fälls -89. När hon vaknar får barnen låtsas som om allting är som vanligt, som om muren fortfarande fanns kvar och att de lever i förra DDR, så att maman inte ska få en sådan stor chock när hon vaknar! Jätte bra!
no5 Die Welle:  Jag har inte sett denna dock! Min mama berättade dock om den att det va en av de bästa filmerna hon har sett. Det handlar om hur en lärare gör ett experiment på sina elever om diktatur. Hur lätt det är att få diktatur. Experimentet flippar ur och hela skolan ser läraren som Ledare.

i will always love you



If I should stay,
I would only be in your way.
So I'll go, but I know
I'll think of you ev'ry step of the way.

And I will always love you.
I will always love you.


So, goodbye. Please, don't cry.



And I will always love you.
I will always love you.


I hope life treats you kind
And I hope you have all you've dreamed of.
And I wish to you, joy and happiness.
But above all this, I wish you love.


I've always loved you.

i'll always miss you.
<3

home is where i belong with you

Nej nu blev jag lite rörd. Min finaste Sophia är så fin så jag måste skriva lite om henne.
Sophia är min finaste klasskamrat. Min knäppaste, bästa vän, moder. u name it!
Hon lyckas alltid att få mig att dö av skratt. Och tröttnar aldrig att umgås med henne. Jag är glad över att ha henne. <3



Pictures taken by moi (valerie)


thats what friends are for

HAHAHAHAH åh jag är så knäpp.
Idag när jag vaknade tänkte jag: idag ska jag i min fina ensamhet gå en promenad. Jag bestämde mig att gå genom fina Haga parken o DAMN den va fin :') jag satte mig i ett 1700-tals lusthus och läste min fina nya tjocka bok Svantjuvarna! Efter en stund fortsatte jag att gå utan att riktigt tänka på vart jag gick. Jag gick och gick till jag hamnade någonstans i Solna... SOLNA?!?! Har jag GÅTT från odenplan till solna?!?! D: jag stod där och fnittrade lite för mig själv och virrade runt nånstans i ett villaområde i solna. Jag hittade tillslut en människa som visade mig vägen till närmaste tbana station.
Ikväll blir det Milk med fina människor. Och nu snart ska jag och mother äta!
BTW, jag älskar att människor i Stockholm börjar bli lite mer sociala. Idag tex satt jag i bussen bredvid en random pojke i min ålder, och pratade med honom. Trevligt trevligt!!

oden

ööhörhörhöhröhhööör hör! Jag har hängt med PH hela dageN, varit fett flummig och ätit fish and chips! yummy! yummy yummy yummy ive good food in my tummy.
nuu kom jag hem från att ha sett en asbra film i Rålisparken. Imorn visas Milk, SKA SE DEN. lätt!
kul att jga har hängt där de sista dagarNaaa!
möömömöö jag e tröt och vil sov.a.

Jag måste bara ladda upp en bild jag tog för ca ett år sedan. (i think?) Det är där var jag bor och det är finast då det ösregnar och åskar och när allt är grått och svart och vitt. Precis som på den här bilden :') Love this! Så någon dag ni har lust att dra till Odenplan, kom då det är "dåligt" väder!

eboda!!!!


Alice, Kaki, Kapten Röd, Carl, Vincent och Natali! Awsome bild!! Kapten röd va BÄST!

Kaki med massa randoms och ett knullande par på gräsmattan! hahah fan va vi skrattade!


Jag och Malin dansar med stjärnor :DDDD <3 fintfintfint!

Jag och Finaste Andersson! Coolaste grannen någonsin <3

Hoffmaestro va BÄST!!!


Kom just hem från filmvisning i Rådisparken! Underbart, underbart. Även om jag inte riktigt hängde med i filmen så hade jag underbar tid med min finaste Sophia.
Imorse var jag på begravning. Mina kusiners morfar Stig dog efter lång sjukdom (altzheimer) och är äntligen i himlen efter långt lidande.
Har suttit och läst halva eftermiddagen innan jag och Sophia mötte upp mother och drog på restaurang. Efter till filmen!
Lååång promenad med sophia och pratade om allt mellan himmel och jord. Finaste Sophia <3

BILDER FRÅN EMMABODA! efter... efterlängtade bilder :D

modeveckan stockholm


Vi stod utanför Berns i väntan på att komma in och se Nina Jarebingks visning! Bredvid oss stod massor av modemänniskor och modeller sprang ut och in genom dörrarna.

Precis innan modevisningen skulle börja och människorna började sätta sig på sina platser.

Jag tyckte att jag kände igen Bryanboy när han stod framför mig. Hedda tyckte hon kände igen Fashiontoast. Vi kände oss tvugna att springa fram och fota de. Voila, i didn't know att dessa människor har en av världens bästa modebloggar! Jag satt precis två stolar åt höger, bakom de.

Mitt emot oss satt andra stora modeboggare som Elin Kling och Hanneli Mustaparta

Kläderna var grymt snygga! Gillade speciellt hur Nina hade delat på klänningarna i blått och vitt! Me like!

Goodiebagen innehöll massa coola saker! :D

Fick lite coola hårprodukter! Bla TONY&GUY..

Jag fick presentkort av Nina Jarebrink! :D awsome daaaag!


sthlm fashionweek

Ola! Kom just hem från stockholm fashion week! Hade as kul och kläderna (Nina Jarebrink) var så sjukt sjukt snygga! Lullig på vin och sittandes bredvid en designer på andra raden kollade jag storögd på visningen och gungade med i musiken.
Tog lite bilder på kända modebloggare. (Dock, eftersom jag inte är så insatt i modebloggar och grejer, så kan jag inga namn! Men när jag laddar upp bilderna ska jag försöka hitta namnen)
Goodiebagen innehöll TONIE&GUY Beach Curl Spray. Awsomeee!! Hed blev super glad, hon har funderat att köpa den tidigare! Ett presentkort på Nina Jarebrinks kläder, shampoo och balsam osv.
Nu ska jag dricka thé och glädja mig över regnet <3 BRA dag! :D

jazz


Jag och min finaste kusin Antonia. Ich vermisse dich so Liebste <3
puh! Jag är helt utmattad! Har suttit den senaste 1½ timmen och letat efter information om stipendium+universitet+utbildningar!
Nu vet jag iaf att jag vill studera Grafisk Design! Sen var jag vill studera det får jag lista ut senare.
Jag vet, jag vet :/ Jag är så stressande! Jag har liksom ett år kvar i skolan och letar redan efter utbildningar! Men mina päron skrämmer mig så, jag känner mig tvungen att leta! Alla vänner säger: ääsch, de e lugnt! Jag tar det som det kommer!
Jag önskar jag kunde vara så spontan D:
Nu ska jag lyssna på jazz och saxophån <3 Jag har inte gjort något alls idag. Förutom lämnat in gamla kläder i secondhand och gått i skogen för att hitta information om simgrej! Jag ska ju börja simma i höst! Tjuhej. Imorgon ska jag på Stockholm Fashion Week. Kameran skall med och kläderna... ska jag plocka ut!
Hejsvejs vi hörs <3

what a beautiful morning


pictures taken by me (valerie)

Idag ska jag inte göra mycket alls. Skönt att vara för mig själv för har knappt haft tid för det i sommar. Jag funderar på att göra min dag till en liten spa dag. Har aldrig gjort det, men kul o prova lite ansiktsmasker och sånt! :) Gå en promenad i liljanskogen.
Detta är nackdelen att bo i stan: man kan inte göra något. Typ det finns ingen liten sjö där man kan bada i. Om, så är den full med massa människor. Älskar att bada i Nacka eller skåne eller nått, där är det inte lika mycket männskor. Allt är nära i stan men ändå är allt så långt bort...
Imorgon ska jag på modeveckan. Berns modevisning! Fett awsome! Ska bli kul o se på alla fina kläder :)
Men åh, jag önskar att det regnade idag! hehe :)

ID-kort


wihu mitt nya ID-kort har kommit! awsomeeeeeeee


valerie

Jag måste bara påpeka att jag verkligen älskar, älskar mitt namn. Jag tackar min mama tusen gånger för att ha döpt mig till Valerie.
Jag har aldrig träffat någon som heter som jag...
Nu ljög jag, jag har träffat en rysk brud i typ 5 minuter som hette Valeri. (Fast mitt stavas med -ie på slutet)
Varje gång jag ska presentera mig själv för främlingar får jag upprepa mitt namn minst fem gånger innan de hör rätt. Sen kommer komentaren: Fan vad coolt namn! Varifrån kommer du?
Och då menar jag verkligen alla! På emmaboda festivalen var jag nästan tvungen att skriva mitt namn på handen för jag orkade inte upprepa det så många gånger! Sjukt!
Mitt namns betydelse är bla: Strong, valiant, healthy.
Vilket stämmer...rätt så bra med mig! Eller jofan, det stämmer utmärkt bra!
Меня зовут Валери-ryska
Ich heise Valerie- tyska
mam na imię Valerie- polska
מיין נאָמען איז וואַלערי-jiddish
mənim ad Valerie edir- azerbajdzjanska (hehe good to know!)
namnam love my name <3


Jag måste även berätta för er kära läsare!!! JAG SÅG FUCKING QUINCY JONES IGÅR!!!!!!!! jag tror jag dog. Eller jag dog!!! Sophia stod o stor bölade för att vi såg vår stora idols bästa kompis D: Quincy Jones skrev de flesta Michael Jacksons låtar och han gick 2 fucking meter framför oss D': Asså jesus.
Sen så även, varför lyckas jag alltid skämma ut mig själv till alla människor jag träffar för första gången? Hängde med finaste Sophia igår och stötte på en franska klasskompis. Hon gick med sin pojkvän och så råkade jag spotta på honom. Och diskret var jag inte heller utan jag råkade:
hehe oj förlåt jag råka spotta på dig.
Sen stod sophia och jag där i ytteliggare fem minuter och försökte hålla minen, när vi väl hade sagt hejdå till min klasskompis så vek vi oss av skratt inne i affären. Jag lyckas alltid göra sånt -.-


the whole world is coming to an end.

brööööööööl! jag har börjat lyssna på fett kitschig musik som får mig o drömma o drömma o drömma <3 Jag har alltid varit världens största drömmare, och längtar alltid efter vissa saker.
Saker jag längtar efter nu:
Till utomhusbion börjar wayyyyy!
Till jag far till tyskland med family.
Till jag drar till Warschawa med mother.
Till skolan börjar möhöhöhö
Till jag flyttar hemifrån.....men ändå inte D:

Jag får depressionsanfall mitt i natten. Det kommer allt oftare nu. Det slutar med att jag sittar och kollar in i väggen och gungar fram och tillbaka tills jag faller omkull och somnar igen. Jag får panik attacker för alla skrämmer mig så mycket om framtiden. Mina tankar åker runt o runt o runt och jag har skrivit 2 A4a sidor med ämnen och utbildningar jag gärna skulle vilja göra! uaaaaaaaaaah paniiik!
Nu ska jag lyssna vidare på kitschig musik och kanske se en film! Kom just hem från att ha suttit på ett tak med fina människor och skrattat och klagat över min trasiga mage. Åt för mycket tuggumin idag... again :/
mehehhehehe nu ska jag dricka thé! Godnatt <3


Jag och min finaste, bästa granne! Kakis bäbis <3


fintfintfint

Jag funderar starkt på att klippa mitt hår igen! Kort kort kort. Men jag lovar, när jag väl har kort hår så kommer jag ha det uppsatt och vilja ha långt igen! hehe...suger! Winona är nog den snyggaste människan någonsin! möööööööööööööööömömmmmmmmmömö!asså kolla på dom???? <3<3<3 bajs!

never too old

Det finns en vägg innanför mina ögon. En vägg som hindrar tårarna att rinna ut.

bethooven

fan vad underbart! FAN vad underbart!
Var 2 dagar på Fridfulls landställe med PH, och fan vad UNDERBART! skrattade, skrek, badade, lekte, läste, dansade, kollade på en stjärnklar himmel (och såg 23 stjärnfall!!=23 önskningar!!), åt, fotade, NJÖT!
Skärgården var så jävla nice, bästa sommarhus någonsin!
ska ladda upp bilder imorgon... och jag lovar. Nu kommer jag säkert inte ladda upp de imorgon för jag kan aldrig hålla löften men vi får se. Ska försöka imorgon!

pic 1./Hedda

pic 2.+3./ me (valerie)


little romance

nu ska jag och sophia till fridas sommarhus!! wuhuuuu!
ha det bäst allihoppa <3

vem skall drömma med mig idag?


pictures taken by me (valerie T.)

can you hear me?

Det känns som om jag drunknar i mig själv hela tiden. Jag försöker komma upp o få luft men klarar inte av det. Tänker, vad för skillnad gör det?
Panik attacker väcker mig kl fyra på morgonen. Jag inbillar mig själv att jag blöder inifrån och kan inte somna om. Jag drömmer att jag ser mina vänners huvuden avhuggna och att jag blir jagad av en yxa.
Jag kan inte koncentrera mig längre. Jag försöker berätta men sen så kommer jag av mig. Jag förstår inte orden jag säger, jag förstår inte orden som talas till mig. Jag simmar vidare.
Ensamheten hugger mig i magen. Ensamheten tvingar mig att vara social. Över. social.
Jag sitter och kollar på en vit vägg i timmar mitt inatten. Jag drömmer drömmar, tills jag inte ser skillnad på verklighet och fantasi.
Jag tror jag åker tåg, fast jag står stilla.
Detfinnsenmöjlighet.

jag har gjort allt och inget

AHHH FINALLY!
äntligen hemma från att ha suttit inlåst i skogen i snart en månad!! D: Men det har varit skog! Lekte med Vanessa och Austin typ varje dag, tog tusentals bilder. Drog på 2 festivaler. Emmaboda + Kristianstad festivalen (hehe). Jag har pluggat un peu, jag har sett tusen filmer. Jag har pratat engelska varje dag med mina amerikanska vänner. Jag har ätit glass och varit fullllllllllllllllllllllllllllllll jag har klättrat på stenar och på tak. Jag har gjort allt man kan göra i en skog och på ett hav. Jag har badat!

Until we bleed.


Idag kom min moster från tyskland och besökte oss. Sitter ensam i ett stort hus och visslar så högt jag kan och lyssnar på the smiths. Tjuhej!
Ja juste, jag funderar även på att klippa mig. Kanske som Winova ovan? :S Who knows?

RSS 2.0