heslinfors

Gissa var jag sitter just nu?? I helsingfors på loungen! mmm har druckit tre glas äppelsaft och två croissants med marmelad! jummy! Jag har inte mkt o säga, bara att mitt plan till Beijing flyger om... 45 minuter och jag måste hitta gaten innan jag tappar bort mig helt i Helsingfors!!!
Jag ska se om jag hittar en rolig kinesisk dator jag kan skriva på när jag landar!!! HA DEt BÄST! hoppas mitt plan inte störtar!!
måste springa! BAI

NYC here i come...humhum i mean china here i come!

I'm off to go mates!! om 45 min åker vi till flygplatsen mor finland och sen till china! Det coolaste e ju att papis jobb gör så att vi får sitta på flygplatserna i "privata" rum där man får gratis ships och gratis frukt och läsk och namnamnam! Good things!!! Jag langar en fin avskedsbild som jag har tagit:

Detta trodde ni väl inte? Att jag skulle välja en bild på NYC? Detta är iaf min handske som välkomnar min älsklingsstad! <3 Jag hade handen där för att jag ville att skärpan skulle fastna på den och bakgrunden skulle bli fläckig som den är på bilden! Egentligen skulle ja klippa bort handen men den va cool. So i keep it!
Min bror är som en syster btw, har aldrig någonsin uppleft en snubbe som står framför en spegel så länge! Längre, mycket längre än vad jag gör! Tönt!

HA DET BRA MINA ÄLSKADE VÄNNER <3


i always keep on blowing in the wind

Hejdå mina vänner!<3 nu ska jag sova och imorn när jag vaknar så är jag påväg till andra sidan jordklotet! Där människor går på huvuden och säger ching chong!
Jag kommer hem den 3e och kommer vara helt slut men då blire utgång på kvällen för då är jag fyllda 18 år och ska ut med mina vänner!
Ha det så gott och sov så bra! <3
LOVE
Val.


snälla ta inte min väska

Voila! Om precis 24 timmar är jag i... Helsingfors! maha, men sen... pålördag morgon kommer jag fram till Beijing!
Jag måste skriva en komihåg lista innan jag glömmer komihåg listan!

Saker o köpa:
1. Sex and the city boxen
2. Nån billig och snygg väska
3. Piratkopie filmer
4. Halsdukar!!!
5. Nån souvenir grej.
6. ENGÅNGSKAMEROR GLÖM EJ GLÖM EJ!
7. Indiska och Marrocanska saker i pavalljongerna (no idea hur det stavas)
8. Småsaker jag hittar!
9. kanske, om jag vågar ipod!
10. piratkopie saker


sing it to the world


NU har jaa packat lite o nu ska ja till papis jobb!!! cykla eller tbana??
TBANAAAAAAAA! orka cykla..... :)
lyssnar på MJ, kom på att för ett år sedan... så dog han :( va de den 25 eller 26 juni? ja ommer inte ihåg :(
always in our hearts michael! <3

we're in the non smoking generation


De bästa människorna jag känner i de finaste bilderna! Bilder tagna av alla och mig! :D WUHU




sniffing in the VIP area

DAMDAMDAMDAM! jag e FETT rastlöööööööööööös! jag vet inte vad jag ska göraaaaaaaaaaaaaaaaaa. jag humm har börjat packa ltie nu, men imorn blire mer! PLUS att ja ska till pappas nya jobb! WUHU! hans jobb har flyttat till kungsholmen så ja ska nog flytta dit................
åh borta ja ja menar cykla dit.
tralalalala. Vad... ska jag berätta?
JAJUSTE! ja kan berätta lite om gårkvällen :)
Jag drog till skinnis o mötte min bästa kakis och alice, CJ, Lisa, Jina (tror ja:S) Elias, GORGE (utala det spanskt!) och denias!
Vi rökte pipa och lyssnade på italiensk opra musik <3 kvällen slutade med att jag hängde med... 4 sydamerikaner som stod o dansade på parkbänkar och pratade fotboll! Kände mi lite utanför för ja kommer inte från sydamerika :'( möh. Sen...vad hände mer?? Sen mötte ja en gammal klasskompis på bussen som ja inte har sett på typ.......... 2år :O good things!

pic 1+2 taken by me, pic 3=unknown

jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.


Mööh. Har inte ätit något idag... förutom bröd. Jag undrar varför, jag mådde illa som fan när jag skulle äta thaimat och kunde inte gå på några minuter. Jag kanske blev matförgiftad? Eller så var min mage bara ledsen.
Jag saknar min vän. Hon människan som är på bilden ovan! Hon heter Hedvig och är en jätte förvirrad människa. Eller vi båda blir förvirrade när vi är med varandra... kombinationen är inte alltid den smartaste he he...
Jag tycker lite synd om gamla tanterna som får sitta bredvid oss på tbanan, och höra våra intelligenta samtal. Dom skrattar säker åt oss, men det är lugnt. För det gör vi också!
Miss you <3
Jag börjar typ lära alla Håkan Hellström texter utantill btw. Och jag som suger på att komma ihåg låttexter. Äsch, saker kanske ändrar sig här!
"Jag hör fortfarande, hur havsvindarna blåser."
är inte det bara för fint?


Ca va


pic 1. by me
pic 2,3 Lisa :)
ut med mor, skinnis ikväll :D

jag hoppas att du, kan se mig nu.

Har hängt med min mor hela dagen! Pratat tyska med min bror (för omväxlings skull) och jobbat hos grandma! Ja o mami hade lite roliga samtal somvanligt. Vi kom fram till (eller jag rättare sagt) att min förra skola, Tyska skolan, är en liten galen skola. Den är jäävligt hård o strikt. Min bror brukade få kvarsittning en gång i veckan, då han tvingades måla jultomtar i rektorns kontor, o sopa hela gården!
Jag som 7åring hängde med människor som gick i 13:e klass (18, 19 åringar)...
Det har gått ett x-tal mördare i min gamla skola, bla. Lasermannen! HA HA. Vilket är lite komiskt eftersom han hade ett jävligt stort hat mot invandrare när han själv var halv tysk, halv schweizisk med invandrarbakgrund.
När jag gick i trean upplevde min kära skola ännu ett mordförsök, då min brors klasskamrats, storebror blev knivhuggen av hans klasskompis Leon. Lite galet eftersom jag brukade se Leon varje dag i skolan o hade ingen arning om att han tänkte på mord o skrev dödsbrev på datorn...!
Vad mer sen då? Lite självmord här o där, lite dödsoffer... tex. en pojke som ramlade ner i nån tunnel vid Slussen och var försvunnen i två dagar innan han hittades död...
Gammal klasskompis självmordsförsök osv. Usch vad hemskt egentligen.
Nu påstår jag inte att tyska skolan är världens psycho och olycks skola, men det är lite knäppt och sorgligt att så många som har råkat ut för sådanna hemska öden har just gått i min gamla och första skola.
Och sen så har jag blivit lite kär i Håkan Hellström...igen. Åh <3 sån musik är bäst på sommaren! Och jag vill höra honom, och fan att han inte kommer till Emmaboda!!

Tu Vuo'Fà L'americano



Me, Felix and my father sitting in a diner in New York City. Wow, i wish i could go back in time.

if sally fell


soon

SNART-SÅ-ÅKER-JAG-TILL-KINA-OCH-JAG-HAR-ALDRIG-VARIT-DÄR-OCH-OCH-JAG-ÄR-SÅ-PEPP!!
kom hem vid tretiden imorse oCH DAMN GIRL! Det va så jäääääävla ljust ute! det kändes som om det va typ... kl 11 på morgonen eller nått! Ja stod o gapade (halvt nykter)inför stockholm och kunde inte fatta att det va så jävla ljust kl 3 på morgonen!!! Alltid när jag kommer hem kl 3 på morgonen är det alltid asmörkt o man ser typ inget men nu såg jag ALLT! och jag blev as vaken pga av vädert. Men sen när ja skulle lägga mig tog det inte många sekunder innan jag ramlade in i sömnen.


Bröllop

Det kungliga bröllopet är bara några hundra meter ifrån mitt hus! Jag och mina vänner ska ut och kolla på när Kronprinsessan Viktoria och Daniel åker i sin vagn genom Stockholm!
Ha en underbar dag! Det kommer vi ha! :) <3

Wladyslaw Szpilman


pictures by me


Being in a spiderwebb.

Tack för tårarna på kinderna.
Tack för stjärnorna på himlarna.
Gick världens promenad. Från kungsholmen till Vasastan. Över tre broar. Förbi hundratals människor. Jag var så koncentrerad. Tänkte, kollade på varenda en som gick förbi mig. Tänkte efter hur dens liv är. Jag tänkte efter hur jag ville göra.
Sedan länge har jag alltid velat tatuera en fjäder på min kropp. En fjäder som symboliserar min frihet. Jag vet inte vad jag vill göra ännu. Jag måste ha mer tid. Måste få råd.
Jag är rädd. För det jag tänker, för det jag än beslutar mig för.
Jag älskar min utsikt. Allt jag har att säga till er, resten som läser min blogg o inte har någon aning om vad jag skriver om.
Jag älskar min utsikt från mitt fönster, jag önskar att ni såg den!

Men en sak kan ni väl göra för mig? Lyssna på Håkan Hellström, Fairytale of New York.

xoxo

AJ mina armar! jag har klippt buskar hela morgonen och kommer få världens träningsvärk! Men... 500 spänn tjänade jag! KATSCHING! pengarna rullar in på mitt sparkonto som börjar bli ganska...mkt nu mihi! Fan va skönt. Sparar till att ja flyttar hemifrån.
Hedman, min älskade Hedman var så otroligt bra o varje gång hon sjunger så får ja världens kick o står o ropar bland massa okända! Jag är så stålt att min bästa vän visades i kungsträgårdens storskärm samtidigt som hon stod o sjöng på scenen med rinkebykören! AH underbart!
Jag känner mig så... förvirrad. Förvirrad över allt! men nu ska ja till en fotomässa med PH o få massa tips från coola fotografer! way!!
Håkan H. får mig att må bra :)  

f.

Förlåt.
Förlåt om jag har fått dig må dåligt.

i lost it. again.

I usally don’t cry to music. Or to movies, or whatever. But i can’t stop it right now. I’m crying of something what happened a long time ago. Something i made happen myself.
I’ve been in love. Yes i have, and i hope everyone has. I was in love with a boy who really liked me too. But i ruined it, at usual. I couldnt handle the press, the thought of never being by myself ever again. I am a person who needs myself. More than anything. I need my thoughts, my lonelieness whenever i like it. So i blew it.
And now he has a nother one. A girl, really pretty and cute, and i cant stop thinking that she kind of looks like me. She seems so nice and innocent, so pretty so beautiful, and i wish. I wish she was me. I wish i was in her place now. I seem so strong, so strong somehow. I say: oh whatever he can be with whoever he likes to be with. But inside this knife cuts deeper and deeper into my heart. I say shit. Why do i always destroy it? Shit. Shit. Shit.
These pictures of us two together always come back to me, i cant destroy them. I cant delete them. They always come into my head, when i dont want them to come. And they make me so happy. But then i remember, that was a long time ago.
He is happy now. He doesnt think of me no more.

This song makes me so sad. It reminds me of so happy times. Times that i ruined because i was afraid of loosing it. I lost it. I lost it big times. And i hate myself for that. He was the only person who ive really been in love with.


Nocturne No 20 in C Sharp Minor Op Posth


I'm off to go! Ska till Solna och dansa! Ha en fin kväll! <3

being somewhere else in my mind



hangover

Hehehe... aj! Mitt huvud! Hade galen kväll igår bestående av:
* Lite för mycket o dricka
* Badade med Littauen
* Hade lerkrig med C.
* Nån snubbe skulle tvätta bort det jag sprang iväg
* Jag hittade ett par raybans!!! (inga äkta men whatevaa awsome för ja har tänkt o köpa ett par!)
* Jag plus tre andra satt fast i nån jävla livräddningsring!
* "alla bra kvällar slutar med donken". det gjorde det men jag har lite svårt o komma ihåg mer.
* Plankade hem
* Kom insnubblande klockan halv tre imorse med lera i ansikte, irriterande hicka.
* Deckade och sov i sex timmar innan min brors fula sjungande väckte mig!
ajjjjjjjjjjjj

photograf: Me (valerie T.)
place: Trouville, France

YAY

YAAAAAAAAA! något vai lalla har l
ängtar efter!
wihuuuuuuuuuuuuuuuuuu fyllelägg!
så de va FETT kullllllllllllllllllllll hade småigltt lite mkt o träffa men de va nics.HADE akf FÖRSTA baderrrrrrrrrrrrt!
feeeeeeett kallt men feeeeeeeeeeeeeeeett ncieeee :D
httade ett par raybans in the grass aswell o ja hängde med LITTAUEN! o örssnacka rinkeybysvänska o hängd me nå hjävla snygg ryss o ja e dygn syyyyyyr de rebgnar såm fan½!!!
hösrs imorn mvänner! :)

i dont know how i feeeeeeeeeeel tralal

Voila! Nu tog tvåan slut! feta ångesten om vad jag ska göra om precis ett år! Men som min älsklings text säger:
"Don't worry about the future. Or worry, but know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum."
SÅ nu ska jag ut och festa!

Bild på mig o PH som jag saknar fett! Hon är i Mallorca o kommer hem imorn!!! wieee <3<3<3


what about us?

Nej fan, vilken lust jag fick o skriva helt plötsligt! Det går som i vågor. Ibland orkar jag inte ens tänka på bloggen, ibland måste jag skriva inlägg efter inlägg!
Men nu kommer jag inte igåg vad jag skulle skriva... fan. Ska möta kulturama människor snart, supa på skinnis och längta till skolavslutningen (för min del) imorn. Ska bli asnice.
Taggar med elton john och typ... önskar jag levde på 70 talet! Mhmmmmmmmmmmmhmmmmmmmmmmmm vad ska man säga? Förutom att jag har skapat en NY blogg :O Men den e lösis, för ja måste typ. Skriva så bara jag ser det. Sen så skriver jag på engelska. Skönast o skriva, plus ingen rättar det! :D


Jag kom nu på att varje gång människor frågar mig varifrån jag kommer (ibland dyker min accent upp när jag ska uttala vissa saker) så får människor 2 reaktioner precis efter varandra. Jag ser det i deras blickar. Ibland är det kul, ibland är det mindre.
När jag säger varifrån jag kommer får människor väldigt snabbt, väldigt stora fördomar. Historien om vad min familj på båda mina föräldrars historia är väldigt stor och hemsk. Min familj har gått igenom krig, fattigdom, koncentrationsläger, mord, hat. Samtidigt som andra av mina släktingar har gått igenom boende i ruiner, bomber, flykt osv. Jag känner mig så bortskämd när jag hör alla dessa berättelser. Från det landet jag kommer ifrån blir människor alltid tvugna att leva med fördommarna. I filmer anses vi vara de elaka, "the bad guys."
Varje gång människor frågar varifrån jag kommer svarar jag: tyskland.
deras svar är: aahh Hitler?
mitt svar: nej, snarare motsatsen.
dom: oj... heh jag är ledsen.
Hemma så gömmer man historian, här är det första man tänker på när man hör Tyskland. Nazi Germany. Fel på så många sätt.

born and raised in south detroy


ballerina, dancing in the sand.

Everyday people calls me a sunshine. But what they really don't know, is that i hate sunshines.

s u x


Imorgon ska jag simma klockan halv 8!!! haha...! Jag ska simma med massa pensionärer för ja har missat andra simlektionerna pga operation osv! buhu... :( menmen det funkar väl!! Wish me luck! Ska upp klockan 6 imorgon! way....... -.-

my inspiration


Lady Di. verkade vara världens underbaraste människa. Skänkte så mycket till människor med AIDS och drabbade barn från minolyckor.

fitta

Asså fan! Jag blir så irriterad på jävla lärare som sätter betyg man inte förtjänar :(

slipping through my fingers

Cyklade som en galning genom stan för att komma till Kinesiska ambassaden. Seriöst, jag cyklade på två små långsamma östermalmskärringar. Dom spottade på min cykel :'( buhu! Mötte en trevlig pujke i kön (skulle lämna in mitt visum) o han berättade att han kom från kina och skulle hem o han studerade här o han gav mig massa tips på vad jag skulle göra i kina osv. TREVLIGT!
Är superduper duper duper pigg och trött, kom hem kl halv ett igår kväll så ja skippar skolan idag! Ja vet inte ens om vi har skola idag :S:S och jag har NOLL pengar på min mobil :( MEN snart ska jag köpaaaaaaaaaaa.
Åh, osammanhängande. FETT PEPP och vill springa runt naken på min gata!
Dont-forget-me-street. Om jag får döpa någon gata någon gång ska jag döpa den till Dont-forget-me-street. Fint fint!
Nu glömde jag bort vad jag skulle göra............. fan!
men ehm, jag var ju på Gotland! med min papa! O HÄR BILDER ÄR:

PICTURES BY ME mE Me!
trallala

It's the same old story



Jag har förövrigt hittat en ny favorit konstnär. Han heter Joe Sorren och har bla målat dessa bilder här uppe! Jag tycker på ett underligt att de beskriver mig själv så mycket. Som person innanför! Speciellt bilden längst ner till vänster. Flickan med kameran och det stora huvudet fullt med för många tankar!



Har spenderat min dag hemma hos Maxi idag. Han tog studenten och kom invinglande och stank öl! GRATTIS till er alla! GRATTIS till min Elvira, och till er alla andra mina vänner som gått ut nacka nu! :D GRATTIS! Jag bjuder på en gammal bild på mig Maxi och Elvira!

Grattis på er två gamla, för mig äre ett år kvar! Och då Maxpax flyttar vi minsan till berlin! Eller jag hänkar med dig!

Nu ska jag dricka thé sätta mig på balkongen och måla. :D


i see angels mickey. They're coming down for us from heaven. I see the future, there is no death. Cause you and I are angels.


" He's dead. hahaha. to be famous is so nice. "

Jag var bara tvungen att lägga upp dessa bilder!  underbara underbara bilder! Ibland gillar jag att inbilla mig att jag ser ut som henne. mm snygg


Mother fuckers are so nice Suck my dick, lick my ass In the mix we have sex, every night with my famous friends


Jag måste bara! Det här har varit jag dom senaste... 1½ veckorna haha! Sittande i skuggan med min lilla (underbara) bok! Det är sinnesjukt. Boknörd som jag är och alltid har varit så när jag väl läser en bok som får mig att ta med den överallt jag går, kan jag inte lägga ifrån mig den. Detta var innan en TV show min klass gick på häromdagen. Medans alla satt i solen och schtekte satt jag i skuggan och läste. Mobbed, och smygfotat! Buhu! dags o läsa ut boken nu så att jag kan vara lite social igen! möhö!

But but, imorse var jag grymt nervös för en intervjuv jag skulle gå på! (jag kom på att jag borde skriva lite mer om mitt "spännande" liv, vad ja gör på dagarna osv.)
Det var en intervjuv om... nja, jag säger när jag får svar om ja fått jobbet eller inte. MEN, på intervjun skämde jag såklart bort mig som vanligt. Först så blandade jag svenska o engelska som fan för ja kom aldrig på vad orden hette på svenska. Sen så snubblade jag och föll halvt på golvet över ett par sladdar. Uaaah, jaja. Men jag skulle få besked nästa vecka! Håller tummarna! :)
Efter drog jag till skolan, slapp skoldag as usual iaf nu på slutet. O kom just hem från att ha haft fina samtal med min älskade granne Kaki på skylten i slussen med McDonalds kassar fulla med pommes och chicken wings. Namnam!
Ingen skola imorn so, i'll see you then mother f. :)

RSS 2.0