Lyssnar på Mozart och leker lite med bilder. Livet är vackert, speciellt när man är sjuk och sitter en lördags kväll framför datorn :)

 Turning your face away.

 Come to Me.

 Hide and Seek.

 For Arms.

 Singing Opera.

 Falling Down.

yes she does

Pappa vad är det du har ärvt av mig då?
 

fem myror i brallan

Så går det när man blandar fem språk i 5 meningar.

Vai To grebe armani noualeist?
- nej usch nej!
 whyye whyee hedvigge?
- Nu gick det för långt!
Tu estros Loca Hedvige! Loca Loca!
- snälla sluta.
Sai Chien!
- Vi hörs imorn, Hejdå!

crap


Jag är helt jävla förstummad D:

ms darling



Jag saknar min älskling <3 Hoppas vi ses imorgon älskade!

Red Red Wine

  
Torsdag.
Gabbe, Lisa, Malin, Tove o jag åkte hem till Gabbe på lunchen för att filma vår alkohol film. Och fan, det var länge sen jag skratta så mycket. Det var sjukt kul! Inte nog med alla roliga scener, utan även alla sjuka bloopers. fan snart kommer bilder hahaha.
Imorgon ska jag träffa Heddis o bajsa med Carro, senare ska ja med Verena till fishermansfriends o sen ska vi se One True Thing hemma hos henne.
På lördag blir det kalas med Minna (www.minnalis.blogg.se) och Ebbis, hoppas det blir kul:D shit, imorgon är det bara 24 dagar kvar. Om 24 dagar kommer jag vara den lyckligaste människan på denna jord!

The monkey lover


pojken som hatar glögg.
pojken som älskar våran skola.
I'm doing this for you man!
kolla in bloggen: http://ejblogg.blogspot.com
han skriver störtsköna inlägg :)

she lights as the sun

Alright, I think I'm going to start to write on english. Just for practise and so.




wonderful in wonderland.


Amasing song.
Amising lyrics.
Amasing person.

You should be prowd!

Erin Jane Nelson-hold me tighter






V- Very first roommate.
A- Always lets me photograph her (when I ask her enough).
L- Long limbs which are also really strong.
E- Erin's [my] favorite person.
R- Really sad.
I- Incredibly consistent scowl.
E- Exceptionally scared of other people and most situations.


This is a chronological edited collection of some hundred photographs
I've made of her.





The shortest novel I´ve ever written


The best photografer ever.
Oh. I want beautiful weather.


oh mr radio head. stop singing.










Mongolian BBC










Beautiful!






ett par bilder från i lördags, hos elvirabira födelsedagskalas. del 2

dans
you tuch my trallala
 my ding ding dong
scream
Jacob Kimchi o Lilling:)
Maxiboy
två små katter, kimchi o ja

ett par bilder från i lördags, hos elvirabira födelsedagskalas. del 1

Porslinshud, elvira<3
Sofia o Linea
Fanny o Bella äter tachos
rökpaus jag o elvira
kimchi likes brända ostbågar...:P
Sofia, Rasmus o Linea
tyskarna, maxi o ja
bugger
cream

mr Marcus
maxi gör skumma poser
ja o lilling

Del 2. En berättelse till en vän från en vän.


Fotograf: Valerie


Jag la min hand mot någonting som kändes som ett ansikte. Det var lent. Ansiktet log stilla. Vilket freak.

"Hej" sa den.

Det var en kvinnas röst. Den var givmild. Som en gråtande mamma. Som log. Jag blev förvirrad. Yr. Huvudet snurrade och jag kände ett stort duns mot mitt huvud. Shit jag svimmade.

I det svarta rummet såg jag ovan för mig, där jag låg på golvet, konturen av en överkropp. Jag såg färger röra sig. Rosa. Blått. Grönt. Rött. Men mest orange. Hennes konturer glimrade i massa olika, vackra färger.

Är jag hög? Vad fan händer?!

"Hej sa jag faktiskt!" sa kvinnan och fnittrade.

Hon var ung. Minst 15. Kanske 16.

Jag log och svarade viskande

"Hejsan"

Hon räckte mig handen och hjälpte mig upp. Rummet blev ljusare och hon lös i en guldig nyans.

En ängel tänkte jag.
Poet: Sophia Ph.


Del 1. En berättelse från en vän till en vän.


Jag satt ner. På en stol i ett svart rum. Det var så tyst att mina andetag ekade mot de tomma väggarna, klädda av en stor svart skugga. Trots den oändliga tystnaden som susade i mina öron så var jag inte ensam. Jag var rädd. Tänk om någon stod bakom mig? Jag vände mig om. Ingen där. Bara mörker. Den stora svarta skuggan och den oändliga tystnaden.

Vem som helst kunde stå där, bakom mig. En galning. Ett jävla freak.

Nej, Nej, Sophia. Inte vara rädd.

Jag vände mig om igen. Jag ville möta mörkret.

Jag ska resa mig upp

Mina känslor var starka. Alla mina sinnen var som bäst. Förutom synen. Då jag ställde mig upp kände jag verkligen hur golvet nuddade mina tår. Jag ställde mig försiktigt på det hårda golvet. All tyngd på mina fötter.

"Hallå?"

Det ekade.

Jag är inte rädd!

Jag kände mig omkring. Längs de kalla och svarta väggarna. Plötsligt kände jag något. Jag gick in i någon.  Jag var inte ensam!


Den berömda historien om Caroline och mig...

Det var en gång två 11 åriga flickor, som började prata med varandra i skolan. Vi gick i femte klass. Hon hette Caroline, den andra Valerie. Skumma Caroline, flummiga Caroline, glada Caroline...Konstiga Vallie, tyska Vallie, knäppa Vallie som prata o prata, log o log. Tillsammans blev de två bästa vänner, och var på väg att träda in i en sagoliknande värld. En värld full av....misstag...av pinsamheter...av våld...av skratt...av bus...och blev nästan nästan uppskickade till rektorn.
Det var vi två som fick alla klassens flickor vända sig mot oss, det var vi två som hade vårat egna hemliga språk. Vi förstod bara varandra. I vår barndom, så hände det saker jag inte vill komma in på...:P Caroline vet vad jag snackar om! :P Det var nog snarare, den speciella tiden kom, den roliga tiden, tiden jag lååångt senare långsamt glömma, som en dimma sprider sitt kristalltäcke över ängen, kommer dimman sprida kristalltäcken i mitt hjärta och långsamt smälta tills bara några enstaka ord, några namn, några kapitel komer minnas och bevaras.
Caroline och jag har alltid haft en väldigt djup relation, en relation där vi kan förstå varandra utan att ens se på varandra. Lite som vi kan läsa varandras tankar, att vi kan skratta i timmar åt varandras gemensamma minnen.
Det är alltför många minnen för att skrivas upp, men kanske vore det ändå det bästa. Så att det står svart på vitt så att säga, så att det finns dokumenterat.
Tillsammans har jag och Caroline gått igenom en tid, då vi kände oss svikna, ledsna, glada, lyckliga, spralliga och framförallt tacksamma över att Gud förde oss samman.
Det var i romme...år 2006, vi gick i 7an då vi åkte till Romme tillsammans med klassen. Såklart, så skulle vi åka ankar lift, vad annars? När våra energier förs samman, så blir det som en helt ny energi, en helt ny rastlöshet, vi måste på något sätt bli av med denna kokheta flummheten så såklart måste ju nån av oss prova hur det är att sitta ner på skidorna när man åker ankarlift. Kanske var det staven som satt förhögt upp i ryggen, eller för lågt ner iallfall tappade Caroline greppet och höll sig fast med en arm i pinnen och drogs upp i backen medans jag skrattar hysteriskt åt henne, där jag står bredvid henne. Jag försöker dra upp henne, samtidigt som jag tappar balansen och splasch faller även jag ner till marken. Tillsammans ligger vi två där, dragna av ankarliften, våra stavar, våra skidor har fallit av undertiden och ligger mitt i vägen för alla andra. Vi försöker släppa, men vi inser att vi har fastnat medvåra jackor. Vad i helvette? Jag skrattar jag gråter, jag kissar i byxan. Tillslut (!) kommer vi låss och rullar in mot skogen, för att inte krocka med alla andra. Våra skidor o stavar ligger låångt låångt ner och jag ska hämta de åt oss två. Där jag går i 30 cm djup snö faller jag ner för backen o rullar som en jävla snöboll ända ner. Fan Caroline, jag kan inte sluta skratta.
Efter äventyren, harvi alla lärt oss något. varför leva sitt liv som en stel jävla människa, när man kan skämma ut sig hur mycket som helst? Det är kul att skämma ut sig! Speciellt när man har en lika skön vän som kära Caroline! Caroline och jag är två människor, som liknar varandra mer än vad vi redan tror. Vi två är som två grässtrån i hö, vi är som två fiskar bland hajar, vi är som två människor bland ET:s, eller är det kanske vi som är ET:sarna bland människorna? Who Knows? I think so!
hahah till er som orkar läsa: bravo! :)


Förvirrad....?whot?

haha tro det eller ej, men jag fick en egen liten wisky stad av far och mor för några veckor sedan. :S

Observera gitarrens skugga <3

Ida, Maria och jag kom o prata om hur jävla klumpig jag är. Visst man har alltid klantat till sig här och där, men nu på sista tiden! :O Varje dag, är det alltid något som jag klantar till. Alltid så jädrans förvirrad. Idag tillexempel, när jag o Fridis kom försent till historian, så skulle ja stänga dörren efter mig, den öppnades hela jävla tiden så ja sprang fram o tillbaka genom halva klassrummet tre gånger för att stänga den. I torsdags, is olyckan, i måndags (tror jag det var?) när jag o Ida skulle till skolan med saltsjöbanan, så skulle ja ut då jag tappade ALLA mina böcker precis vid dörrarna, jag fick panik o började slänga ut alla mina papper o mina böcker medans ida stog o gapskratta. Klart man räddar böckerna framför sig själv!:P Sen när jag skulle gå av vid odenplan på väg hem, hände samma sak igen fast denna gång var jag själv, jag va tvungen att sätta mig på marken bland alla männsikor som sprang fram och tillbaka för att plocka upp alla mina saker jag tappade. Sen att jag åkte tre stationer för långt för ja råka slumra till i tunnelbanan, och att efter ett halvår resande til slussen från odenplan varje morgon så går jag fortfarande på fel tunnelbana som åker till helt olik riktning. Jag är inte så dum som jag verkar jag lovar, det är bara det att jag har blivit så jävla trött på sista tiden. Sen ere ju alltid småsaker som att jag går in i dörrar o ramlar över mina egna steg. Nej nu sjutton nu skall jag bli smart igen. Nu ska ja lägga mig i tid o vakna klockan 9 senast imorgon bitti! God kväll mitt herrskap. Hoppas ni får en underbar helg!
Imorgon kommer Lilling o Nea till mig för att baka något fint fint fint till Elvirahoe till hennes födelsedag<3

Each time I think Ï'm close to nowhere.


världens segaste skoldag. Har längtat bort typ hela dagen, ikväll blir det middag hos några familjevänner o imorn iväg til skolan igen haha. I'm talking about öppet hus! :D



call now for free!

Om du vill ha ett gott skratt Ring Hedda!
Om du vill ha lite dirty talk Ring Hedda!
hihi

F-R-I-E-N-D-S


hahahahhah världens bästa avsnitt! Fan vad jag älskar vänner :D

jag ska.

Fan att jag inte vågar. Helvette helvette. Fan att jag inte vågar.
Jag vill ta studenten,
jag vill resa,
jag vill inte göra mina läxor,
jag har ont i nacken,
och imorgon skall jag våga o vara modig. Helvette
jag ska äta egg nu med Bror o Pièr.


not what you expectet, isnt it?


Modell: Vanessa Dubasso
fotograf: Valerie Törnblom
plats: Åhus, Skåne

Vansessa och jag i Kristianstad.
Nästa sommar...jag längtar som faan!

i want it!


fan vad ´jag skulle vilja ha en sån tröja D: ja har två liknande, fast ingen med vingar där fram! :D

köpa när ja har fått veckopengen:
1. bruna skorna!
2. sjömanströja/klänning?
3. pengar på mobilen.
...

Come on and shake it grandma!




Med dig har jag alltid kul! Ända sedan vi var 7 år, och låtsas rökte ovanför fältöversten, med tuggumicigaretter o gamlingen skällde ut oss.
Med jag har jag alltid haft kul! Ändå sedan jag parade ihop dig o Daniel, i fyran.
Med jag kommer jag alltid ha kul! Ända tills vi blir gamla o sitter i gungstol på varandan o stickar!

njeet!

Bild från i lördags. Model: HannisBannis, fotograf: Vallie



faan!
asså alltid...jag fattar inte? D:
Jag Idis Maria o Lisa skulle hem som vanligt efter skolan, fullt taggade för neråt backen! Det vi inte hade trott var att den skulle vara så JÄVLA hal, så att tillome människorna som gick om sidan backen ramla o slog sig. men så klart, va vi ju tvungna o skoja lite o halka ner backen vi tre i armkrok. Maria åkte ini ett träd o vi skratta o åkte vidare... Nu komemr det extremt pinsamma, när ïda o ja nästan va nere så kom de såklart VÄRLDENS halaste fläck o så tappa ja min röda termos o såg den rulla ner. Ida o ja typ skrek VÄNTA STANNA STANNA STANNA STANNAA... sen så tappa ja balansen o allt flög från mina händer, min matte bok mina papper min väska min plånbok o straxt efter jag ned på rygg. Ida samtidigt skrattar som fan medans även hon tappar balansen o flyger fram med magen först typ över mig, o så ligger vi två på marken medans alla (minst 20 pers från skolan asså haha) stannar o kollar  på vad fan! vi håller på me? Två killar bakom oss flyger mot oss, o ja hinner precis flytta mig innan dom flyger över oss o landar bredvid oss. Så där låg vi fyra helt jävla chockade o fattar inte vad som har hänt, medans maria ligger på marken o skrattar ihjäl sig. aldrig mer säger jag bara...aldrig mer! hahahah...

oh

såg nyss klart på GG episod 15, o även om ja ogillar techno så varen här låten jävligt bra! :D hoppa över början, spola tills han börjar sjunga :P

bald bald bald bald!


Klockan visade 16.38 när hon tog sista andetaget där hon låg i mitt knä.


slipping trough my fingers, all the time.

Med en rund liten klocka med skin band, och en tjock Peak Peformance stickad tröja, och slitna jeans skall jag och far besöka farmor i sjukhuset idag. En Blombuckett med vita rosor, skall jag köpa till henne och läsa ett stycke från den nya boken.
<3

i'm not the one


min bror skall till england, efter studenten. Jag önskar jag kunde få åka med honom...

Fotograf: Vallie, Model: Hedda
Fotograf: Vanessa, Model: Vallie
Fotograf: Vallie, Model: Hedda.

VT HF




Hedda och jag va i stan som vanligt på fredagar haha!
Konstig dag i skolan, höll typ på att svimma på idrotten, kändes som hjärtat satt fast i halsen..! På eftermiddagen blev jag hyper och började skrämma IdisPidis. Fan vad glad hon kommer bli när vi slutar trean. Slipper mina skumma infall. xD

snö snö snö


1,2,3,4,5,6,7,8...


I brist på något vättigt att göra...




Dacawalóyalakwi



H&V co.


Bilder från i fredags då jag och min älskade Hedman satt i caffe o snaca bajs. Imorgon ska vi ses igen, och jag är sååå glad för det!(blondinbella möhö). på lördag blir det god mat! :D

man vill ha det man inte får.


Jag vill bara bort härifrån, någonstans där det händer något! Där det finns liv. Ja fryser, så jag vill till typ Rom med Hedda. Jag vill sitta på någon liten bro med glass i handen, och bena dingla i luften. Jag vill ha shorts, och klä mig fint, utan någon tjock jacka. Jag vill ta fina fotton på solnergången. Jag längtar så fruktansvärt till februari, 23. :D

.nope...


I can´t compare it, what you have.

bajs


Skoldagen var halvt så okej, det känns så tomt ibland. Så ovant att människorna på bilden inte går i samma skola längre. Vi hade det bra? Bilden togs för precis ett år sedan och jag önskar att jag kunde gå tillbaka i tiden bara för en dag. Det skulle vara underbart.
Shit...
iaf. på lördag träffar jag alla mina älsklingar igen, och herregud vad jag har saknat dom!<3

ensuddigman


One True Thing

Näsan rinner och ögonen tåras. Bollen i halsen börjar stickas och små snyftningar kan inte hjälpas. Jag pratar om filmen, One True Thing. Världens finaste film.
Den handlar om Kate Gulder (maryl streep) som är en cancer sjuk mamma. Hon bor i en förort utanför New York med hennes man George, tillsammans har de två barn. Ellen, dottern till Kate och George tvingas att flytta hem igen från NY för att hjälpa sin mor, tills hon blir frisk igen.
Den mörka hemligheten som gömmer sig i Kates kropps sprids fort till varenda cell i kroppen, och tillslut har hon inte möjligheten att leva ett normalt liv längre, utan tvingas att rulla runt med en rullstol i hennes vackra Laura Ashley inspirerande hus. Det är vinter, straxt efter nyår då jävulen besöker deras hus och tar ängeln med sig.
Filmen ger en ett annat perspektiv (eller åtminstonde mig) om cancer. Jag som alltid trodde att det var synd om de anhöriga som också blev drabbade av sjukdomen, utan nu förstår jag att det är värst för den som verkligen får cancer. Själv mår man inte bra, och har konstat smärta i varenda ben i kroppen, utan man sprider ett dystert mörker runt omkring en. Man får sina medmänniskor må dåligt.
-Im tired of everyone susching at me! No one let's me talk anymore! Your father won't let me talk, you alway say "no please mom don't say that". I wan't to talk, I wan't to talk before it is too late!
-okey, okey mom. What do you wanna talk about?
- I have already said everything! Exept that...I am sad. I am sad that I will not be there to plan your wedding with you, and to look at your first own house! I want to be there when you get a child... Just promise me that you always will take care of your father, because soon he will be the only one left!

Snart är det boken som gäller, efter jag har läst ut populär musik från vittula!
love

My Story, mr rabbité.

Ikväll ska det bli en magisk natt. Jag ska skriva ner min berättelse.
Full av magi.
Full av mysteri.
Full av mystik.

thank you and good night amsterdam!

  • "I framtiden kommer var och en att bli känd i 15 minuter."
     
  • "Jag kallar dem experimentfilmer eftersom jag inte vet vad jag sysslar med."
     
  • "Jag tycker att en bild är bra om den är skarp och föreställer en kändis"

    Andy Warhol.

This is a mans world.



Model: Hedda
Fotograf: Valerie
Plats: Visby, Gotland.


nittonhundratrettiotvåföddesjag





Model: Valerie
Fotograf: Valerie

You know you look so good, you know you got me going, come on and work it all good. You twist so fine!. Come on and twist a little closer now.


EnsamHemma

Min bror hade fest igår hemma hos oss, och jag pratade med Heddas gud. Varje gång mina ögon mötte hans tänkte jag om bara Hedman hade varit här. Lång, smal, indie och på toppen av hans huvud oändligt många lockar.
Nu sjutton asså, nu skall jag bli bra på att redigera!


Det intressanta med livet är att jag tror att alla vill hitta på något, göra något som är speciellt. Som ingen annan har gjort. Och just den tanken har bankat sig in i min lilla hjärna totalt! Att göra något ingen annan har gjort. Filosofer säger att det är omöjligt. "Alla tankar du tänker, tänker minst en annan människa på denna jord också". 
Att bli en sådan stor konstnär som Andy Warhol, en sådan stor fotograf som Caponigro eller en sådan stor poet och konstnär som Bob Dylan, det krävs skicklighet. Och jag vill tro att alla människor på denna jord ska ha en möjlighet att bli lika stor som de stora.
Frej och jag diskuterade mycket om människors fördommar och människornas fruktan inför verklighet. Han nämnde några simpla ord, om att det han tycker är musik, det är när någon har tagit sig tid att skriva eller kompunera det. Någon som har hört igenom varenda klang i melodin och reflekterat sina egna tankar om just den tonen. Det finns alltid musik som människor är emot, som man inte kan stå ut med. Men därför bör man inte trackasera människorna och tvinga de till att lyssna på annat. Man bör respektera människors tankar och åsikter utan att man hör elaka komentarer på baksidan av huvudet.
Lev livet och rulla ut genom bryggan med en rullstol. Då fattar du vad jag pratar om.

It changes shape, trough changing eyes...


Lekte med älskling i stan. Mer bilder kommer nedan:D

Elvira och John bytte jackor, and they are lalala.

Kimchi and Elvibo :)

Söta Bella kom senare o åt me oss i caffe 60 :)

mr mr mr odkan.



Keena och jag, leker särbarn o gospel sångare på stureplan. Stackars människor..:D

Leave at your own choisen speed.

Bob Dylan.

mitt år 2008

År 2008 i hundra meningsfulla ord.



Januari:
Min förre detta klass 9c åkte på en 6 dagars lång skidresa till Åre. Mycket snö, mycket skidor, många cigarrer, mycket alkohol, mycket flumm, många portioner gulasch soppa!
Efter det fick klassen en mycket bättre sammanhållning, och började oroa sig inför gymnasievalen...Öppet hus om jag inte minns fel i nacka gymnasium?

Jag började bli en helt annan människa. Och till min stora förvåning, började människor acceptera och tilllåta mig för den jag är!

Februari:
Go månad, jag satt barnvakt åt min extremt underbara kusin Elsa som är exakt som jag när jag var barn. Hon kommer säkert bli foto modell när hon blir äldre!
Jag umgicks mycket med vänner, och var extremt nervös för gymnasiet.

Mars:
Många extremt coola fester, blandannat hos Sofia. Med massor av coola människor, och massor med coola drycker. ""Hosten" spydde, Sofia spydde, Elvira spydde och hunden spydde." Förklarar väl allt...eller?
Mycket plugg, ingen bra koncentrationsförmåga men jag lyckades bli bättre i några ämnen iaf!


April:
Var mycket med vänner, Sofia Linds 80 tals middag var mysig:) Umgicks mycket med Viktor och Verena och tillsammans hängde vi i gamla stan. Fråga mig inte varför, men vi hade alltid lust för det:S
Jag träffade min stora förebild Sioma Zubicky<3
Nea, Elvira, Jag, Antonia och Sofia köade tillsammans med några till Håkan Hellström. Därefter gick vi till caffe 60 och satt där o rökte tills det stängde. Det var fint <3
Vänster till höger: Jag, Ingmar, Emma, Sioma, Julia.
Maj:
Jag och Verena spenderade valborg i gröna lund och dansade olika dansar. Jag klädde ut mig som henne och tyckte att det var extremt roligt!
Jag och Elvira klädde ut oss till extrema hippisar och flummade runt någonstans utanför Stockholm med Maximilian. Vi skulle till Ikea i Barkeby men vi landade nånstans annanstans...
Jag och Nea rökte vattenpipa i humlegården, och allt var fint grönt! Vi såg tre manliga kön den dagen, för alla stog o kissade vid trädet i närheten från oss. Det var en upplevelse!

Juni:
Möhö skolavsluning. Fare Well 9c! :´(
Fick mina betyg vilket förvånansvärt kom upp till 285 poäng! jag kom in på mitt första handsval Nacka Gymnasium.
Jag åkte snart där efter till Åhus och spenderade mina sommar veckor med Vanessa.


Juli:
Min 16 födelsedag. Jag och Vanessa gick på festival o lärde känna bandet Kid Down. Vi följde med upp till deras hotelrum o drack öl tillsammans med Alexia o Bea. Senare tröttnade vi o gick tillbaka till konsären då vi lärde känna ytteliggare 3 glada små pojkar o hade det trevligt med de tills gryningen kom och tog farväl av dagen.
Jag försvann till Tyskland för att hälsa på Opi med kusinen Antonia. Vi tre satt i en restaurang och pratade om mormor (<3) med ett stort glas öl i handen.
Mor, Mimmi och Opi 1971
Augusti:
Typ den nervösaste månaden i mitt liv. Varje dag påminndes tanken om att jag den 18 augusti skulle börja ett nytt liv, en ny framtid. Jag började i nacka gymnasium och lärde känna otroligt underbara människor som har blivit en stor del av mitt liv. Än idag känns det inte riktigt att jag går i en ny klass istället för 9c...:S

September:
Många fester, många nya vänner, mycket mode, funderingar om min mormor<3 och många bilder. Sist men inte minst, många förvåningar utan förväntningar!
Jag höll på att mista en viktig vän till mig.

Oktober:
Kanske den flummigaste månaden år 2008?
Mycket Mycket Tee!
En underbar middag hos Maria, god mat, god dricka, goda vänner!
Jag och hedman for iväg till Gotland med mina päron. Vi gjorde knäppa saker jag inte ens vågar nämna. Men mycket skratt, mycket flumm, många utskällningar, många pinsamheter, mina föräldrar började misstro mig mer och mer...:/

November:
Pyamas party hos minna, kanske kvällen då jag har skämt ut mig mest. Efter en stunds fram och tillbaka gående från köket och vardagsrummet hade jag lämnat hjärnan någon annanstans och trodde att jag var en pingvin och att jag kunde flyga. Jag slängde kapsyler på Ebba som låg i nått hörn och hade däckat, medan jag trodde jag slogs med Harry Potter med min silver stav. Jag har aldrig skämts lika mycket som då morgonen efter.
Observera att jag sitter på någon okänd :S
December:
Skolavslutning, jag var en duktig flicka och hade inte gjort något busigt efter förödmjukelsen månaden innan. PH hade vegitariansk middag och det var fint!
Jag var stressad i skolan och orkade inte med någonting. Jag började sakna människor mer och mer, utan anledning. Jag blev väldigt poetiskt av mig, och började kalla mig själv en konstnär.
Mycket Mycket Tee!
Jag åkte till Tyskland för att spendera julafton där med min familj, jag hade det fint och vi alla gick till kyrkan. Att sitta bredvid min kusin Antonia gav mig mycket glädje. Jag åkte till Verena till Bremen och vi flummade otroligt mycket. Stackars Florian som fick höra mig sjunga och trodde att jag hade nån allvarlig störning när jag började stirra på honom ovanligt mycket när jag åt min soppa, för att skrämma honom. Han undrade hur jag blev när jag var påverkad, jag svarade liknande bara mer fnittrig.
Jag firade nyår med Verena och hennes familj, dagen efter gick vi till någon bar någonstans och beställde världens godaste körsbärs drink och såklart (vad gör man annars när man inte är i tyskland?) man beställer en stor Jäger Meister. En stor mugg öl såklart!


If you start me up its hard to stop!

Jag Verena och Florian dansade tre kvällar i rad med hans eskimo hundar. Det var kul:D! Alla hoppade upp på en och smutsa ner ens jackor, kissa på ens ben! Slicka i ens ansikte o la tassen på axeln.
kvällen efter drog Verena jag och hennes syster till baren o drack den godaste Körsbär dryck. Helt lagom. Helt fantastiskt skrattsam.
Velvet Underground följde mig hela vägen från Sverige till Tyskland, från Tyskland till Sverige och under tiden saknade jag massor. Jag saknade min bror mina vänner mitt rum o stockholm. Men det var skönt att leva på landet två veckor o gå långa promenader varje dag. En kväll försvann min kamera, nästan som min vögra hand. Som tur hjälpte mig G och vi hittade kameran tillsammans nästa kväll, jag glömde den i biosalongen där man kunde sitta o röka o beställa allt möjligt! Som tur, allt jag beställde va apfelscharle. Synd att det inte finns i Sverige!
 Nu skall jag göra mig i ordning, imorgon skall jag förmodeligen träffa söta Elvira<3
först lite bilder på Tyskland :) (Jag orkar inte redigera)


mer bilder kommer :) god natt!

Honkey Tonk Woman.


Världens bästa band? Världens underbaraste låt?

RSS 2.0