pariiiis

Bonjouuuuur mes amis!!!!
Jag ar i Frankrike nu sedan drygt en vecka tillbaka o ja har det braaaaa!!!!! Visst man saknar alla men wow min franska :<o jag forstar nu snart allt de sager...om de pratar langsamt. jag vagar inte prata sjalv sa mkt, sa jag haller mig till engelskan.
Idag kom vi tillbaka till Normandie, oooooooo mann de va sa sa sa sa fint!!! imorn ska vi till versailles:
a tout l'heure!!!

whuhhih

NEJ jag har ändrat min inställning!!
JAG KOMMER HA DET SÅ JÄÄÄÄVLA KUL! PARIS I NÄSTAN 2 VECKOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA LÄNGTAR SOM FAN :D
pratade nyss med Nathalie, som jag ska bo hos o hon verkar fan as skysst.
lalalalla jag medelar och berättar allt om vad som hände!! Pauline har en dator på sitt rum, yay :D
PUSSSSSSSSSSSSss

ursäkta mig men jag måste pissa

Det blir jävligt uttjatat nu jag vet, men jag kan inte sluta tänka såhär! :(
Jag får världens jävla ångest attack! Jag har ingen lust att äta och jag kan inte sova och jag kan bara gråta inom mig eftersom jag vill inte göra alla andra nervösa.
Mama säger att det är helt normalt att bli nervös. Att man alltid skall vara nervös, det tyder på att man bryr sig!
Det känns inte som jag ska åka imorn och det är så heeeeemskt.
jag vill inte tänka på det.
swisch tjuhej, nu är det borta!

nom nom nom

Sanningen är den att jag har extremt, balta, mega, mucho mycket ångest inför Paris resan. Ända sen jag var liten har jag haft världens jävla hemlängtan besvär! Det är ok när jag åker iväg själv med några kompisar, på klassresa, festival etc. men när det gäller att åka till ett annat land själv, så tyder inget annat än problem.
Jag skyller allt på min morfar och styvmormors hus. Eftersom det var egentligen där hemlängtan började. Det är så otroligt tråkigt där, och väggarna är så otroligt fula, och atmosfären vill jag inte ens börja med. Så varje år när jag var mindre blev jag tvungen att åka dit 1-2 veckor för att besöka de. Och schwupps så kom hemlängtan.
Jag har nog aldrig haft hemlängtan på någon annanplats än när jag får det där. Jag var i england i tre veckor, och det var de roligaste veckorna i mitt liv. Jag var i Tyskland en vecka hos Verena och det var piss kul det med. Jag va på Gotland nu en vecka o woow va kul vi hade det :D
Men så fort Tyskland resan kommer upp då: buähähä spyr jag.
Den goda nyheten är att detta år har jag lyckats få ur mig Tysklands resan och kommit med ett antal ursäkter som: "Jag har inte tid...jag måste jobba...och åka till Gotland...och Skåne så jag kommer inte hinna". Och Såfort som det var, det första jag hör på morgonen när jag sitter vid bordet och äter olivbröd, ringer min Styvmormor och försöker övertala mig "Men någon vecka har du väl tid att komma hit?"
Jag har lovat mig själv att från och med nu, så aldrig med Leutkirch. Det är säkert europas...nej ursäkta mig, världens tråkigaste stad...eller by...eller ställe.

Så kort sagt, är att jag är rädd att jag sa få balta mega hemlängtan nu när jag är i Paris. MEN jag har bestämt mig att det förflutna ska ligga i det förflutna. Jag ska inte ta upp det igen!
Som käre Oliver sade till mig igår kväll: "The past is history, tomorrow is a mystery, today is a gift".
Jag ska vara glad över att jag får tillbringa mina två sommarveckor i ett ur vackert hus mitt i Paris. Men min släkt jag inte känner så värst bra, men vill lära känna mer. Men en hel jävla underbar stad framför ögonen på mig! Det här är fan en dröm gå i uppfyllelse! Människor skulle fan dö för att åka till Paris. Så stäng bara av min dumma paranoida hjärna, och uppskatta dagen som den kommer.

En lista med positiva saker i Paris:

  • Hallu de e Paris?
  • Stort fint hus.
  • Trevliga människor!
  • Äventyr!!!!
  • Världens vackraste stad!
  • Paulines katt :)
  • 10000 butiker!
  • Tour Eifell.
  • Moulain Rouge.
  • Le Louvre
  • Mona Lisa
  • Museuumm <3
  • CAFFES!
  • Möta Ted och Francoise.
  • FOTA FOTA FOTA FOTA!
  • Dricka mycket tee!
  • Romantik.
  • Gå på bio (Coco Avant Chanel)
  • Åka till Frankrikes Nordkust.
  • Vackert hus,
  • vackert hav utanför.
  • Paulines söta lillasyster.

    Det jag är nervös för:
  • Säga hejdå till Mami på flygplatsen. Jag hatar att säga hejdå.
  • Möta de på flygplatsen. . .
  • Att jag inte ska förstå vad de säger på franska (men de kan ju engelska också!)


 


Paris


Kl 18 gäller det! Jag och Farsan ska åka till Centralen o han ska släppa va mig där, ja o Hedman tar bussen till Nynäshamn och möter PH i båten o åkerr r r r till Gotland. Peppad som faan!
Så ni kommer nog inte höra någonting av mig på en dryg vecka! Men ja skriver lite innan jag drar till Paris. ASså jag är piss nervös, fråga mig inte hur ja ska överleva 2 veckor i Paris i en familj ja har typ träffat två gånger i hela mitt liv, och jag vet inte hur ja skall kunna komunicera med de. Men det löser sig:)
Det blir itne så mycket skrivande i sommar, men jag kommer lägga upp bilder då och då! :)
Ha Det Gött nu mina människor! Alla får ha en svinbra sommar!!!!!!

Moi je joue


hahaha kolla va PH har målat :O Hon sa att hon blev inspirerad av moi! Oh mon Dieu!
I'm impressed! Wow! :D
lyssna  
såå bra!

Our crazy adventures!



Jag gillar bilderna då det ser ut som om mitt ben ska flyga iväg! :)
Ikväll är det party som gäller, med some people från min klass! Ska bli kuul:)
Fin skolavslutningsdag iaf, jag älskar när det regnar <3 ;)
ps. har lust att se Crocadil Dundée! Hur bra är inte den läksom?

Coraline


Se denna film! Den är så så så bra <3

Hevid

snart Hedman, snart är det dags för din, ph:s o min lilla resa! Uaah jag längtar som fasen :D
nu skall jag hjälpa farsan me maten yao!

tjugofyra radigt klagobrev.



8

ta mig tillbaka

Tjuhej, det var nog första gången jag har gråtit på minst tvåhundra år! Och i en buss dessutom! Jag blir inte förvånad om tanten frågar sig varför en flicka sitter o snyftar på sätet bredvid henne.
Jag blir så otroligt stressad inför betygen. Jag har långt ifrån dåligt, inget G och två MVG nu som jag har fått reda på resten VG.
Men jag blir så besviken på mig själv, det känns verkligen som alla i min klass har fått MVG i allt! Och jagr är så så glad för deras skull, det är jag verkligen.
Men jag blir ledsen, eftersom i de ämnerna jag har fått MVG i tycker jag inte att jag har förtjänat MVG. Alla, verkligen alla fick MVG i de ämnen och det gör så att man känner sig mindre duktig!
Och i de ämnen jag verkligen har ansträngt mig i får jag bara VG+ "du är nästan där Valerie! Ett halvt steg ifrån!!!"
Åh vad jag älskar att få VG+. Det känns så otroligt underbart!
Och när Pellberg berättade att han(historia), Åsa(engelska) och Karin(samhälle) har pratat tillsammans, och kom överens att jag iallafall skulle få MVG i engelska slog verkligen omkull stenen på bottnen. Som om jag skulle få ett MVG för att jag inte skulle bli ledsen? "aha okej, men hon kan få ett MVG i engelska iallafall så att hon inte blir för ledsen!"
Ah, den satt ju perfekt också.

Iallafall Iallafall, jag som trodde jag hade glömt bort hur man gråter, så kom det tillslut i bussen. Och jag orkar verkligen inte lyssna mer på mina klasskompisar om i hur många ämnen de har fått MVG i. Jag hatar betyg och har alltid gjort det. Det är orättvist och betygsystemet suger balle.
Fast jag är ändå glad över deras skull, och de förtjänar vekligen ett MVG. Men jag tycker att... jag förtjänar också ett. I mer än hälften av de saker jag har gjort detta år, både prov och projekt och redovisningar har jag fått MVG.
men som sagt "du är nästan däär Valerie! Liiiite till!!"
håll käften.

lesson 2

Alla borde fan få beröm över att man lever i denna värld.
Såfort man kliver ur dörrtröskeln så omges atmosfären av våld och hemskheter.
Att vi alla äns har tillräckligt med mod, att leva i en värld som denna?
Om vi människor är så modiga, tänk då på de människor som riskerar sitt liv för andra.
De måste vara hjälterna genom tiderna!
Man borde fan få beröm för att man lever i en värld som denna.
Det är fan sjukt hur fort allt kan försvinna, och jag förstår banne mig inte hur man kan leva (beroende om man har fel i huvudet eller inte) med att ha dödat någon. Att se på sina egna händer och veta att dessa har tagit ett liv.
Jag blir alltid så jävla rörd när jag hör om dessa onödiga mord på ungdomar.
Man kan inte föreställa sig hur fort något hemskt kan gå. På en sekund så kan man ligga livlös i trotoarkanten med själen flygande ovanför.

min söta lilla syster <3



brorrans student!





lesson 1.


ta aldrig droger ungdomar...det är inte så kul som alla säger att det är. Tro mig, jag vet.
Människor, speciellt ungdomar ser allt detta som en tävling. Att man måste vara först med att supa, att bli av med oskulden, att ta droger etc. Jag blev av min oskuld alldeles för tidigt, och jag önskar att jag inte blev av med den på den tiden. Det känns mer speciellt att bli av med den med någon man älskar.
Så jag säger er detta: strunta att vara "först" i allt, och var bara glad över att man inte är så ideotisk och tar massa skit. De smakar inte ens gott.

Jag är jag och ingen annan. Ingen annan är jag för jag är mig själv, föralltid och förevigt. Och det är jag glad för. Och tacksam.

Det blev lite knas på flak grejen men det löste sig :) Efter brorsans utspring, drog vi senare på kvällen till Rasmus studentmottagning. Precis pricken över i:et. Efter ett glas vitt vin blev allt bra och jag lekte boll med min lilla lilla kusin ElsiPelsi.
Imorgon är det brorrans studentmottagning som gäller, o ska träffa PH också! De blir nog svin kul:)
uhaahhaha ja såg nyss filmen "The Dreamers" mhhmmm bästa musiken någonsin <3 Janice Joplin, Bob Dylan, Jim Hendrix, The doors, Edith Piaf, "Tout les garcons et tout les filles de mon age". Wow jag blev helt förtrollad av filmen, se den!
För er som är intresserad i 60 talets ungdomsrevolutioner om vietnamn kriget och andra orättvisor mot våld och krig så är denna film precis rätt för er!
På baksidan av filmen beskrivs det bland annat såhär: "De skapar sina egna regler och experimenterar med varandras känslot och sexualitet i ett krävande och farligt spel. Historien utspelar sig i ett politiskt turbulend Europa. DREAMERS är en berättelse om att upptca sig själv - de tre studenterna testar sig själva och varandra för att se hur långt de är redå att gå..."
Själv bryr jag mig inte ett skit om politik och jag förstår inte värdet i pengar, varför människor blir så beroende av ett stycke papper? Om jag skulle säga detta till min kusin skulle han komma på minst 1000 orsaker varför det jag säger är fel. Men alla har sina principer visst?
Ända sedan jag var liten när jag fick min veckopeng, smög jag senare mitt i natten tillbaka till pappas plånbok och la tillbaka tjugo lappen. Jag kände inte att jag förtjänar pengar. Jag förtjänar något större. Och det oftast människor glömmer är att se skillnaden mellan pengar och kärlek. Att man väljer pengar framför kärlek, det är något jag aldrig kommer förstå mig på.
Det viktigaste för mig var att jag fick den respekt jag förtjänar, den kärlek jag drömmer om.
Därför har jag under mitt senaste år sparat mina pengar och nekat till varje extra peng jag får.
Jag ser mig själv leva ett liv där jag får leva mitt liv som jag vill. Där jag kan vara den jag vill utan att någon komenterar mig. Där jag får inreda min lägenhet som jag vill. Så att jag trivs så att jag känner kraften att vilja leva.
It's alright Ma, I'm only bleeding.
De flesta som möter mig vet redan från utseendet att jag inte är den ideala förbilden för en flicka. Jag ser mig själv som orginell och annorlunda. Det trivs jag med.
Människor kallar mig allt möjligt, knäpp, korkad, konstig, skumm, glad, flummig, social. Men allt detta förknippar jag mig inte med. Jag skulle aldrig kalla mig själv för något av det där.
Jag behöver inte beskriva mig själv för att få människors uppmärksamhet. Jag är jag och ingen annan. Ingen annan är jag för jag är mig själv, föralltid och förevigt. Och det är jag glad för. Och tacksam.


uaah ja vet att alla mina blombilder blir lite överdrivna och jag skall sluta fota massa blommor! Men det var en sån fin dag, och min farfar har så många söta sperma ungar <3(grodynglar)



Imorn blir det en studentmottagning o flak och två utspring, på lördag blir det ytteliggare en studentmottagning. aaaah crazy!!
hahah vi såg världens roligaste film idag på naturkunskapen om människans utveckling. Jag och PH skrattade oss till döds när vi såg hamlet maohaialf. nej jag skoja bara.
iaf iaf. jag skriver upp mina sommarplaner så att jag icke glömmer! o lyssnar lite på dylan samtidigt:
12 juni: Skolavslutning
14 juni: Jag och PH
(kanske Hedman) åker till Gotland!
har ff hela veckan i Gotland, ska bli kul o lägenheten för sig själv!
21 eller 22 juni: Kommer hem!
24 juni: Åker själv till Paris två veckor för att hälsa på min släkt.
2 juli: 17 år mahhaha my birthday in Paris!
6 juli: Kommer hem från Paris! Je parle très bien francais? Oui?
7 juli: Jag, pappsen farmor o farfar åker till Gotland!
19 juli: Därifrån far vi vidare till Åhus, skåne.
19-31 juli: Jag och vanessa har kuul!
1-12 (?) augusti: Hedman kommer på besök wihu!
19 augusti: Kanske till Norrland på hippi festival med Maxi, Bella, Darling co.?
25 augusti (?): Skoooola.
hahahaha najs att jag har planerat allt i förväg! :D

Greta the movie

part one

 part two
part three

hahahhhahahahhahahahhahaha.
ni som går i min klass! Se inte filmen, den visas först nästa onsdag :D
alla andra skratta ihjäl er för de e så jävla kul :D:D
hhhahahahahahhah

en tid för länge sedan.


Lite sorgligt att se på dessa bilder, eftersom människan som tog de sårade mig så väldigt. Jag är en människa som alltid förlåter och ber om ursäkt, men varför skall man förlåta om vännen har begått samma misstag om och om igen? Är det inte bättre att bara fortsätta med livet utan den vännen, så att man slipper bli ledsen över ingenting. Jag har så svårt att glömma och måste medge att inom vissa lägen så saknar jag den personen. Men jag vet inte vad som är rätt och vad som är fel. Hur många chanser skall en vän få egentligen innan den sårar en så mycket så att man inte längre kan umgås med varandra?
Men bilderna var fina!

<3

Bild: Hedda
Bild: HeddaBild: ValerieBild: Valerie (jag)Bild: HeddamanBild: Heddabild: Valerie
Tagna från Heddas fina kamera :)

student11

jag är TAGGAD som FAAAn tills på fredag! Ja o Jullan ska på brorsans flak tjuheeej!
gratis öl o trevliga människor <3 wihuu!
Åkte hem till PH idag efter skolan o satt o sola o fixa med filmen. majs.
uhuhuahhauhöhäh nu ska ja gå o lyssna på musik och ta fina bilder o sånt!!! megahaag
ja e glaaad!
ingen skola imorn, för treorna tar studenten!


RSS 2.0