bombomrapababa


Bild jag tog i Paris när jag var där i sommras, och hälsade på min släkt.

Bild på Paulina Porizkova, nog världens snyggaste kvinna! :)

NU DRAR VI

NU FAN! om....... 8 timmar stiger jag upp (om jag inte försover mig aaaah) och är på väg till flygplatsen för att träffa mina kära klasskamrater och dra till Frankrike i 10 dagar och chilllaaaaaaaaaaaa!
Jag äter glass o packar!
Alla får ha det as bra här hemma! Jag kommer sakna alla så! <3 TUDILUTS!

taggar med Michael Jackson. tralalalala <3

Cape Cod Kwassa Kawassa



Är as trött från igår! Vi va på restaurang i gamla stan och drog senare till krogen. Det spårade lite på slutet...som vanligt men kul vare :D
Jag kan knappt hålla ögonen öppna och mådde as illa när jag skulle äta. Dansade för mkt!
uaaaaaaaaaaaah nu ska jag börja packa och lyssna på musik! Imorn ÅKER JAG! wuhuuu!
ha en fin dag <3

RIP

Usch fick dåliga nyheter idag av Verena. Antonia (min förra klasskompis) hennes lillebror dog i den där olyckan i Slussen för någon vecka sedan. Han skulle gå in i nån tunnel och så störtade han, och var försvunnen i två dagar innan han hittades död. :(

jag kom in på Hogwarts!

jag är AS pepp!! Jag ska träffa min älskade ven hedman! Vi ska dra till våra älskade venner och fira! Carrohoe fyller 18! <3 GRATTIS!
I'm soo happy. Länge sen jag va på sånt bra humör! På söndag ÅKER JAG! asså fan fan fan fan fan vad rätt det sitter!
Don't worry. Be happy!

bilder snodd av Annies blogg :)

two in one


Mina hormoner är full i farten!

jag har en liten ven.


Åh, jag saknar min vän Hedvig så mycket! <3
Jag saknar Heddas låånga prat om vikt. haha!
Jag saknar våra flumbum saker vi säger.
Jag saknar att vi är så lättpåverkade.
Jag saknar att prata med Heds.
Jag saknar våra små fina promenader.
Jag saknar att vi förstår varandra så bra.
Jag saknar min vän Hedvig.
Och imorn så kommer jag se dig, och dricka vin med dig, och skratta med dig. Och det är det som räknas! Det är det jag blir så lycklig av!
Love you man! <3

the smiling cat



Söt mizie! Jag älskar katten!!!!!

who am i today

lalalalalalalalalalalala.
jag är lycklig! Det går inte att beskriva min glädje just nu! ÅH vad skönt det ska bli att åka iväg. ÅH vad skönt det ska bli att åka med bara vänner. ÅH vad skönt att åka till Nice och Paris.
ÅH VA SKÖNT! <3
Asså det går inttttttttttttttte <3
jag sitter och lyssnar på fransk pop musik och dör av längtan. På söndag gäller det!
Och på fredag fyller min älskade Carro 18, och vi drar ett helt gäng till restaurang och krogen efter. På lördag följer jag med min älskade Verena på modell grej. På söndag ÅKER JAG!
På fredag har jag egen historia lektion! På torsdag spelar Heds reggea låt på hennes skola. Åhhhhhhhhhh livet är för underbart just nu!
Och...det känns som om jag har vuxit lite av mina hormoner ;) thihi! åh! <3

Jag skulle kunna dansa runt jorden.

the history of hairfashion

Håller på med min historia lektion. Jag ska prata om frisyrens historia! Lite coolt är det :D Har alltid varit jätte intresserad i olika frisyrer och uppsättningar. Jag visar lite bilder och ni får gissa vilker årtal ;)



Åh, så snygga hårtrender under åren! <3

Je m'apelle Pierrot


Photografer: Me
Model: Me
in my living room! ;)


Désolé pour hier soir



Photograf: me
Model: Vanessa
Summer09 in South Sweden

peacock


Jag är överdrivet pepp och vill ha en påfågel!!!!!! dadaddadadada!

dont stop

As skön kväll igår! Min älskade Sophia och jag drog till en spelning på söder. Sen satt vi i ett nattcafé typ 3 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Felix och Alessandro kom o mötte oss, och gick en asskön promenad! Åh, precis sånt jag gillar! <3
men något jag gillar ännu mer äär...

JAG DRAR OM EN VECKAAAAAAAAAAAAA! Så nästa helg- Hello France! :D
FAN vad underbart!

Wo sind Wir?


För ni som vill se en hemsk film. Dom pratar på Tyska ett tag, men en snubbe översätter det till engelska.
For Those Who Lost Their Lifes, We Remember.
For Those Who Survived, We Here You.
For The Next Generation, We Must Never Forget
.

För er som jag inte vet namnet, för er som tillhörde min familj, för er som hade drömmar, för er som bestals av livet, för er som överlevde, för er som dog. Jag kan inte släppa tanken, jag tänker på er.

No, i know

Jag blev lite galen idag. Jag drog till min älsklings butik i Gamla Stan, där de säljer massa fina Afrikanska väskor, konst, halsband osv. Afrikanskt thé, afrikansk mat, osv.
Butiken ska flytta så jag passade på att shoppa loss, 50%rea. Det slutade med att jag tillbringade en timme där och pratade med kvinnan som ägde butiken. Hon gav mig en liten rundvandring om från vilka olika delar konsten kom ifrån. Jag blev förvånad, för jag tycker hela tiden svenska människor är blyga och vågar inte prata med människor de inte känner. I Tyskland när jag besöker min släkt så vet tex bagaren ens namn när man kommer in i butiken, eller man sitter och dricker thé med kvinnan som äger klädbutiken. Så jag blev asförvånad när kvinnan som ägde butiken i Gamla Stan, svarade på mina tusen frågor om varifrån allt kom och om hon hade det och det och det och det. 
Iaf iaf. jag köpte fem stycken tygremsor som man kan ha i håret eller som ett litet fint bälte. De fem tygarna (nedifrån-upp, vänster sida). Sedan köpte jag för ett tag sedan även min fina idrottspåse (högst upp i det högra hörnet). De två dukarna i corallrött och mörk blå/lila (högst upp på vänster sida) köpte jag i en annan butik i Gamla stan. Man kan inte gå in där utan att få huvudvärk för att doften är så jävla stark där! Men dom är fina :) Sedan köpte jag även min fina plånbok idag, (höger sida, ligger på siden duken). Den kostade 90 kr, men var nersatt till 30. katsching! Åhhhhhhh allt är så fint :) 
Kjolen jag har på mig i den översta bilden är från Australien :D hoho, min plastbror Oscar gav mig den när han kom till Sverige från Australien.  


niveacream

Var hos läkaren idag med mor. Jag tycker lite synd om mor eftersom hon tar det hela lite värre än vad jag tar. Sanningen är att jag har extrem hormonbrist. Jag saknar en viss hormon som får min kropp att utvecklas långsammare. Dvs, att jag inte har stora bröst, dvs. har inte mycket fett på min kropp, oregelbunden menstration osv. Därför börjar jag ta hormonet Estradiol nu. Den kommer öka mina fettresureser, låter jätte trevligt.
Den tråkiga nyheten, som verkar slå mamma mest av allt är att jag inte kommer kunna föda barn. Jag kommer kunna sätta in mina ägg och nåns spermie i en annan kropp, men jag själv kommer aldrig kunna föda. Visst känns det dåligt, eftersom det är varje kvinnas uppgift att föda barn. Och jag får inte ens chansen att försöka.
Denna "sjukdom" som vissa kallar det, jag kallar det en rubbning i kroppens utveckling, är extremt sällsynt. Min mor berättade för mig när vi satt i ett 20-tal inspirerat café i Prag, att 6 stycker i hela Sverige får detta. Och jag är en av de sex. 6 av 9 000.000 . wounderful.
Jag opererades för drygt 1 ½ månad sedan, och nu har jag två små ärr i min mage. Det var en undersökning, för att se om vad som var fel i min hormonutveckling. De kom fram till att min hormonutveckling har stannat på en stadie, och kommer inte kunna fortsätta utan medicinsk hjälp. So thats what I get now.
Grejen är att, eftersom jag är väldigt lång (om man jämnför med andra delar av världen) ja är 173-174 cm lång. Så tänker inte människor detta så mycket, många har frågat mig om jag har någon slags form av ätstörning för mina armar är extremt smala. Och hela jag är rätt smal, men njet. Min far är 2 meter lång och väldigt smal så jag har fått kroppsbyggnaden från honom.
Enligt min läkare kommer jag även växa 6 cm till. Jag röntgade min hand, och min benskördhet visade att jag skulle bli ca 178-179 cm lång. Tror knappast det kommer hända, men kul o se :)
Tillbaka till min omöjlighet att bli gravid. Det är konstigt, för på något vis har jag alltid vetat att jag aldrig kommer föda egna barn. Enda sedan jag var 11 år, satt jag och drömde om att adoptera små barn från afrika, eller asien, eller öst europa eller indien osv. Jag hade aldrig drömmar om att skaffa egna. Jag har alltid vetat att jag någon gång kommer ändra på hudfärgen som har följt med i min släkt i hundratals år.
Jag vet inte om ni tror på sådant. Men jag tror att man kan veta saker i sin framtid. Det är något starkt man känner, tex om man ska gifta sig. Om man blundar och ser sig själv gifta sig, då är det möjligt. Om man blundar och ser sig själv bo sambo som gammal med någon, då är det mycket möjligt!
blablablablabla. Stressad dag! breaaaaaaaath!

As a young girl / Louis Vuitton / With your mother / On a sandy lawn / As a sophomore / With reggaeton / And the linens /

Kom just hem från min sötaste granne Kakilis! <3 Vi satt och kollade på Sophias länkade porrfilmer från 20-talet, och på hur människor piercade deras nipples. Vi satt i Burger King och åt de älskade chicken wings! namnamnam! :D

Imorgon har vi studiedag och åh vad bra det sitter! Ska till läkaren med mor, och efter drar vi på nått café och äter lunch och drar till gamla stan för att se lite i affärer :) ska jobba sen med Ida på kvällen :D
Good things!
langar en bra låt :D

Don't stop.

asså ALJKJRLKSTSFS jag får damp! Det är 12 dagar kvar. 12DAGAR!12 dagar tills frihet (<3) förutom att jag kommer gå i skolan när ja är i Frankrike och bara prata franska med lärarna, fast whatevaaa! Åhåhåhå 12 dagar kvar!
Sen drar vi ju till Paris också! Asså jag klarar inte detta, jag kommer få hjärtattack och falla omkull och dö innan jag åker. Wieeeeeeee jag är glad!
Btw, imorn är det onsdag och då ska jag till läkaren och få mina special plosters! Nervös!
ska cykla till Karlaplan för att vara barnvakt åt min mors gudbarn! Trevlig kväll! :)

Jean Babtiste stresadddddddddddddddd

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! STRESSADDD!
måste plugga matte idag (kommer ha NOLL tid!)
måste dra till jobbet och sälja tråkiga grejer! NERVÖS!
måste duscha (kommer inte hinna) buhuhu!
måste sova!!!!
måste göra foto läxa och läsa igenom svenskan. mend det hinner jag göra i bussen!
och jag som aldrig brukar bli stressad :'( buhuhu!

Fina bilder från i helgen!


Illustrerad vetenskap historia

Bara så att ni vet så har jag roat mig, genom att läsa igenom 3 Illustrerad Vetenskap Historia tidningar på två dagar, så nu kan jag allting om Josef Mengele, hur man gör side, om hur J.F.Kenndy dog (minut för minut!!!), Om hur Amerikanerna slaktade alla Viatnameser som bodde i byn My Lai, jag vet allt om polacken Witold Pilecki som sjävmant kom in i koncentrationslägret Auschwitz (senare även Auschwitz-Birkanau) och hans resa hur han flydde från Auschwitz och dog av ryssarna den 25 maj 1948 för han var medlem i Polska motståndsrörelsen. Jag vet nu även att indiska änkor blev diskriminerade och hatade efter deras mäns bortgång, och att de var lika bra att ta livet av sig, för det var inte värt att leva livet som änka.
Men jag kan fortfarande ingenting i matten, och jag har prov på tisdag och jag orkar verkligen inte och jag tycker att det är så svårt och jag behöver hjälp av min lärare men det går inte för att det är söndag och att jag vill skita i min mattebok och lämna in den till henne så hon fattar hur mycket jag älskar matte. <3

ps. jag tror att jag har "börjat" blogga igen thihi! Om jag nu ens slutade... O.o

einszweidreivier, ichbineinkleinesTier

Haha galen kväll?
Fest+middag hos söta Rebecca!
20 pers drar till stan för att gå till krogen.
Vi hamnade i nån Marocco krog med fina mattor, och gott vin.
10 pers hoppade in i en foto grej vid tunnelbanan och tog massa bilder.
Vi letade efter hotellrum vi kunde hyra.
Hamnade på Max, och jag blev hyper som vanligt efter en cola.
Taxi hem.

14 dagar kvar! :D

Marion Contillard.


Grymt snygga Marion Contillard, som är grymt lik min mammas kusin Sofie!
Lite uppdatering: Igår hängde jag på Burger King <3 hela kvällen med trevligt folk, vi va på Lidingö o såg en spelning :) Ikväll så drar jag hem till Rebecca, som har fyllt 18! Det blir lite firande, men jag tare lungt ikväll! Måste spara mina krafter till Frankrike!
16 DAGARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR! <3

baibai :'(

Damdamdamdamdam. Ok, nu kommer den tråkiga nyheten, som kommer beröra så många :( (inte)
jag har bestämt mig att sluta blogga.
För ett tag iaf :D
Jag ska ta en liten paus, tills jag har lugnat ner mig osv. Jag funderar ävne på att starta en helt ny blogg. Med fin design och fina bilder, och fint språk osv.

Don't hate me now! Jag gör det för ert egna bästa, för jag tror jag kommer få mina små tyska anfall snart om jag fortsätter! :)
Jag kommer lägga upp lite bilder då och då iaf, så att min blogg inte dör ut helt och hållet!

ALLES LIEBE <3


Brr...igitt...eh!


Fick en fin överraskning när jag kom hem! Söta lilla Victoria va på besök :) (hunden). Jag försökte ta webb bilder på oss båda, men vi kunde inte ligga stilla. mwhaha!

Hur söt är inte Viktoris? :) Jag ska på jobbintervjuv imorgon.... aaah! :O


nervous nervous

ÅH jag är så nervös!


Jag vill dansa på en strand och dricka vin.Jag vill sitta på en klippa och röka pipa.Jag vill ha någon som kan få mig att skratta.Jag vill göra allt som finns för att göra någon glad.Jag vill börja leva mitt liv.

om 9 dagar får jag mina hormoner! yay!
om 19 dagar åker jag till Frankrike! ännu mer yay!
om 2 månader åker jag till Kina! wow!

Jag har inga gardiner i mitt rum, så jag ser jätte trött ut hela tiden, för ljuser gör så att min hud får mörka ringar under ögonen. buhhu!
Jag är glad över att att dricka tee med min mor och min bror. För vi har konstiga diskussioner.
Jag gillar när min far välter gamla damer när han ska gå av en cykel, för han är nästan 2 meter lång.
Jag gillar hur min indiska duk hänger vid min säng, så att jag kan se på den när jag försöker sova.
Jag giller inte, hur få ord det finns i min dröm bok. Jag drömmer bara drömmar, som inte står i boken.
Jag gillar flashdance. Såg den igår och hon va så snygg!
Jag gillar inte att träna egentligen... men nu ska jag börja, såfort snön försvinner!
Jag gillar inte att flaggan på skolgården har varit på halvstång hela veckan.
Jag gillar inte att blogga för jag aldrig har något intressant att skriva om.

Jag gillar dokumentärer. Har sett... 3 dokumentärer på 2 veckor.
Jag gillar att det finns cornflakes i skolan, för det är det ända jag gillar typ.
Jag gillar att affären i gamla stan har utförsäljning imorn, så jag och mutti skall dit och handla massa fina saker.
Jag gillar att jag har sökt ett jobb som alla kommer tycka illa om.
Jag gillar inte att jag har fantasibrist på vad jag ska fota på fotolektionen.
Jag gillar INTE detta inlägg. Och jag vill bara skjuta ner min blogg och spola ner den i toaletten. :(
Jag gillar att jag har lång sovmorgon imorgon!

Vad ska man säga?


J o b b

Jahapp, nu har man sökt jobb! Fast jag vågar inte säga vad jag sökte som! :$ buhu!

Bilder av Hedda :)  


walking down 5th avenue

Åh! Underbar promenad jag gick idag med Heddis! Vi gick på isen och pratade om allt mellan himmel och jord! Ljuset var så så fint, och vi gick förbi ett stort träd med massor av fina ballonger i och jag ville bara klättra upp och fota allt <3 Åh det är bra att ha en sådan bra vän! Jag är så glad över att jag har dig Hed <3 :)

Bilder jag tog i Wien! Vilken gillar ni bäst? :)


Det blev dansparti. Men vi glömde bort att fota alla andra. mwahah


no 5

Yesterday was fuuuun! Början var lite seg, som vanligt. Men sen kom det så jävla mkt människor och vardagsrummet spårade som fan. Alla stod och hoppade på borden och sofforna och sjöng till gamla klassiker, alla satt i hans sovrum och spelade piano och rökte på (illa, illa). Galen fest.
Det var en snubbe som dansade exakt som Michael Jackson (<3) så där tillbringade jag typ resten av kvällen och stod o dansade moonwalk... typ med han! Sen så satt vi o målade på människor och sjöng...hammarby visor? Varför? Kul att varenda människa kommer fram till mig och säger: Jag känner igen dig så jävla mkt, har vi sett förut?
I have no memory! Bilder kommerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D And Katsching för Hedman? ;)

travel across the world

Okej.
Alla som känner mig, vet att jag inte är så jätte jätte intresserad i mode. Jag är intresserad av hur modet hat utvecklats under alla år, tex jag har lätt att känna igen vilket årtionde kläder är. Men jag intresserar mig inte så mycket för modet idag, eftersom oftast tycker jag inte att det är speciellt snyggt eller att det inte passar mig. Sen jag var mini så har jag dock alltid inspirerats av olika kulturers mönster. Ex. afrikanska mönster... jag skulle kunna dö för att vara i en butik där man kunde köpa billiga afrikanska tyger med fint potatistryck. Eller japanska kimono mönster, eller indiska mönster med fina färger och fina djur på. Jag satt och kollade på en tysk tv show grej kallad för "fashion make over" eller något liknande, där en brud skulle göra om en annan bruds stil. Och tillslut så skulle då få göra en makeover där de skulle likna sin största idol. En bruds största idol va tex Beyonce, så de skulle köpa liknande kläder, sminka sig liknande, samma frilla osv osv. Tillslut skulle de göra en photoshoot på flickan. Fast grejen är att, på det programmet så nämnde de en designer kallad för Dries Van Noten. Och jag måste säga att jag tappade andan, inte lite. Asså hennes kläder......O.o! WOOOW! så nu är jag tvungen att leka fashionbloggare och ladda upp massa catwalk bilder som jag egentligen hatar att se. Men ni MÅSTE se detta!! MÅSTE MÅSTE MÅSTE! För åååhhh jag skulle så gärna vilja ha de.... :)
PS. Nu tänker alla vafan dom här va ju inte så värst snygga. Det finns mkt snyggare, tare piano! MEN JAG KAN INTE! DE ÄR SÅ STÖRT SNYGGA!


Mina favoriter är.. alla! Men de finast finast finaste är... bild (från vänster till höger) 3, 5, 8, 11, 12) åh. <3.
Btw. klicka på bilderna så blir de större :)

things I'd like to do right now

 

I want to swim in the ocean.
 
I want to write a love story.

I want to take pictures of beautiful flowers.


And go to Paris.

Or to Namibia...

But most of all, I wan't to have my own studio where I can draw beautiful paintings of beautiful things.

baibai birdy


Solen skiner så starkt. Min webbis vill inte ens se mitt ansikte!
Ska hitta en växlings automat någonstans, måste växla mina € till kr! Ikväll blir det parti minsann, i fruängen med skönt kulturama folk!
Nu ska jag ut och leta efter en tröja. See ya later friends :)

I think she's a superstar

Sitter och kollar på bilder på ursnygga människor! Keira Knightley <3
Varför kan man själv inte vara så jävla snygg? Man tappar andan!

kul att min mor är rätt lik henne men inte jag :(

tvåfilmer

 A little Princesse

Practical Magic
Två underbara filmer, med finast fotografi och sötaste handlingen någonsin! Jag rekomenderar de verkligen!

She got the right thing


I'm hoome! With some new fabrics' :D Var med far på Naschmarkt, och gick drömmande förbi några indiska/afrikanska stånd. Jag lyckades muta ner 10€ och de är så så fina :) Kommer ha de som långa kjolar i sommar och massor!
Wien var så fint! Så så Så så fint! Åk dit!

RSS 2.0