Åhus

Jag har super skuldkänslor....
snodde en halv wisky flaska o min pappa är fett mistänksam o alskflf...
kommer inte ihåg ett skit från igår. Jag och Vanessa söp ner oss på borgen och försökte cykla till havet. Vi mötte en snuskis kille som vi gick promenadis med på bron.
Senare när vi skulle hem så mötte vi på nåra pårökta pojkar o hänka med de på fest. och där tappa jag minnet helt. Bara att jag mötte Kitty där som jag inte har sett på typ tvåhundra år, och att någon Robin ringer mig hela tiden, det hade tydligen hänt något mellan oss.
Snart ska jag o Vanessa till en annan fest!!
hör av mig senare :)
Min stackars farmor är på sjukhuset :'( <3


följ historien, till vägkantens slut.



DianA Ross


asså jävla kolla diana ross kropp!! Snygg?? SOM FAN

pictures of Paris.




trevlig fransmann vid Louvren, glad fransyska i Trouville



Paris blommar som vackrast i natten.



UNICEF

Nu har jag blivit barnförälder. Jag skänker hundra kronor från min månadspeng till barn runt om i världen som behöver hjälp.
För er som vill göra liknande gå in på http://www.unicef.se/
Jag hoppas att jag räddar åtminstonde ett litet barn från döden...


J.O.G.G.I.N.G

OK OK OK
jag måste erkänna, att all de där "åååhh ja sprang just en halvtimme o de va SÅÅÅ skönt" tramset trodde jag aldrig på.
Fast jag tvingade mig själv, för att platta till min mage litegrann att jaja en halvtimme gör väl ingen skada? Det är väl inte så jobbigt?
Och nu är det så att den halvtimmen pigga upp mig som fan och jag blev så så så så så så sås varm! Men de va skönt. Så människor imorgon, ska ja nog springa en runda till:)

wow


rikitgt riktigt läskigt! Jag får fan rysningar över hela kroppen :O

MJ

I dont really think that people understand how big of a geniouse you were, you are!
People were acusing you of how "weard" you were. But what does "weard" mean actually? Doesnt it mean different? People have always said to me that being different is a good thing. Being different is being remembered.
All those roomers, where so fucking (excuse me) crazy, it makes me just so angry! Who even listnes to such crazy stories? You shouldnt judge a person, unless youve spoken to that person between 4 eyes. You said that.
You shouldnt judge a person if you dont know that person. I said that!
You have inspired a millions of people, and Im prowd of saying that I am one of them!
Thank you. You will always be near.
Death is a beautiful thing. But such is Living.

en film av PH

en liten film jag och PH gjorde på skoj när vi gick rund i gamla stan.
Äkta våran humor, förstår om ingen annan skrattar.
Lägg märke till alla osammanhängande årtal och namn hahah!
(ps. bli inte förolämpade av jude skämten, jag är 6e dels judisk och de va ja som kom på de :P )

10 sanningar om mig själv. god kväll amsterdam!

  • Jag älskar Maultaschen, godaste tyska rätten någon någon någonsin.
  • Jag sitter och sjunger för mig själv högt i tunnelbanan, orkar inte tänka på hur människor reagerar. Kul för de att höra min vackra röst...not :P
  • Jag läser....4 böcker nu. hihi jag älskar att läsa bra böcker!
  • Jag är halv tyskt, halv svensk, 8 dels fransk, österrikisk... schweizisk...? engelsk och lite mer typ haha:P
  • Jag är helt säker på att jag levde under 2a världskriget, i mitt tidigare liv.
  • Jag älskar att överraska människor. Människor brukar bla klaga över att jag alltid är så full av "överraskningar".
  • Jag har sett varje vänner avsnitt kanske 800 ggr. Jag skämtar inte!
  • Jag ler hela tiden, jag tycker det är kul att le. Även när jag är ledsen ler jag.
  • Jag drömmer om min framtid kanske 50% av dagarna.





flickan i randig pyamas som älskade att måla tavlor med blå.

nu är det så att jag ska lägga upp lite gamla bilder på mig. Möhöh bara för att jag älskar min webbis <3
ni ser datumen på bilderna. :D


dammdammad

Såg Brüno igår, den va fan piss kul men jävligtt överdriven :D Borat va bättre tycker jga.
Idag har jag fan inte gjort nånting, gått och letat efter boken "Dancing the dream" en dikt och fotobok av Michael Jackson, men den slutade säljsas redan på 90 talet, så det lär nog ta ett tag. Asså jag ruttnar fan sönder här i Stockholm. Imorn skall jag iaf hem till PH o måla om sovrummet, o efter drar vi till caffe i gamla stan. Men på...torsdag åker hon :( möhö fråga mig inte vad jag ska göra i två veckor här...:/
Den 21 åker jag till Åhus, jag längtaaarr!!

jag är så så så rörd



ComeOn

Asså jag går upp i taket!
Det är såhär att jag har ett slag på mig att skriva innan ja ska möta PH.
Igår kväll när jag skulle på planet var vi lite väl försenade. Och jag säger er, att mina naglar existerar inte längre. Jag har bitit ner så att ja behöver plåster på varje onagel finger jag har!
Iaf, det är alltid bra att vara på flygplatsen ca 1 o ½ timme innan. Planet gick 19:40. Och jag stog utanför flygplatsen kl 19:00. Eftersom jag åkte själv till Paris, skulle jag nu också åka hem själv, och sprang som en jävla fåne med Michael i öronen och snubblade över alla rulltrappor. Ingen förstod mig för ingen kunde engelska, men för att göra historien kort så hann jag med precis innan de stängde dörrarna.
Puh!
Sen knarkade jag ost hela vägen på flygplatsen (jag fick dessutom lämna undan tre ostar som jag fick i Normandie för att de trodde jag hade en bomb i den elelr nått, fast jag lyckades smuggla med en liten rackare!)

Paris var så under under WUNDERBAR! Jag dog, jag hade inte hemlängtan en enda gång och veckorna gick SÅ fort!!! Det kändes som två fucking DAR!
bilder kommer bilder kommer! :) jag har inte orkat laddat upp dom än..:/


Uaah jag saknar alla mina venner så otroligt mycket! Och jag saknar framförallt min papp. Som ska hämta mig imorgon utanför Båten i Gotland! :) Juhu!

Har inte sett min papa på tre veckor...D: uaah!



Hela morgonen deppade jag och mamma över att Michael har sin begravning idag :( Vi hedrade honom i två timmar genom att spela om alla hans skivor ett dussin gånger. Vi dansade som tokingar och kollade på musikvideor.
Det är så så så sorgligt. Speciellt när en sådan stor, nej, en sådan gigantisk människa med så otroligt stort hjärta, som berör miljontals människor på både bra och dåligt sätt, har somnat in.
Efter 50 år ville Gud ha tillbaka honom, och det är väl rättvist antar jag?
Konstigt att jag reagerar först nu (?) eftersom han har varit död nu i flera dar...med det är först nu när jag kan förstå det. Det är skummt, jag ville inte förstå det innan.
Tack för dina underbara citat som har förändrat hela min inställning på livet och hjälpt mig att inte skämmas över den jag är. Att inte bli irriterad på småsaker. Tack för den otroligt stora gåvan du hade, som du spred dig likt dimma i en skog och fick varje träd gunga fram och tillbaka.
Michael Jackson var en av de största musikerna i vår tid, och jag är glad att jag har fått växa upp med hans musik dånande i mina öron. Jag är glad över att ha fått äran att leva 17 år tillsamans med hans musik. Tack!

Paris Paris

Hemma från Paris. Under under underbara två veckor!! Alla var så otroligt snälla mot mig och bjöd mig på alla möjliga lyxigheter! :D Berättar mer imorn (eller någon annan dag om jag har tid)
Jag blev helt förkrossad dock av den tragiska nyheten. Michael Jackson. Har varit en av mina största idoler och förbilder sedan jag var fem år och stod framför TV:n dansande till Thriller. Och att han är död är bara så sorgligt!  
kanske en av hans bästa låtar?

RSS 2.0