stop filming the fucking film!




Jag kommer sakna mitt lilla flumm barn <3 Det känns bäst att säga att Du är min bästa vän! Och varje gång vi är med varandra händer det alltid något konstigt-konstnärligt ;) if you know what i mean!
Hedman and Valhoe loves chokladpraliner fyllde med likör ;) <3 LOVE YOU MRS FORSÉN ;D

Edie Sedgwick

I think I'm gonna be the person who gets the moon.

PH <3


jag kommer sakna dig muffi <3 Ja skall skriva ett vackert franskt vykort till dig, min lilla fransyska:)

:D

 Verena och jag när vi var 11 år!

brat möte

hahah dagen spenderades med Julle, Davve, bror, Calle, Jakob Wardell o hejade på Rasmus på MUF. Svin kul o lyssna på alla brats. På plats var även blondinbella, Alexia o nåra andra. Inte nog med att Jakob tkr Blondinbella är skit snygg, även att Calle råka säga till henne hur snyggt tighta hennes brallor satt på henne, de sluta me att hon blev skit arg o gick därifrån... ;P

bilden snodd från Blondinbella, längst ner till vänster ser ni även Calle som kollar in i kameran haha. Killen som sitter vid bänken i mitten med grå kostym är min kusse Rasmus.

Afrika, do you want to dance?




Hugh Grant


Hugh Grant, skönaste skådespelaren någonsin! hahah!

scary


Min snyggis Hedda! <3 Skönaste människan någonsin! :D
that´s what they call me, I'm a LoveMan! ;)

Psycobrud...eller nått :)

Här kommer det!
Go and visit my friend Nikos harmonie band, he plays everything between classic musik and Bach!
Bandet heter: Psykbryt-

black sheep i huvudsta (blå linje från t centralen)

ps. ni får en dejt med denne snygging på köpet!
Gå dit nu!


i can feel the sun coming out.

Livet dansar på rosor! Underbar dag idag! Det är konstigt hur mycket vågorna i vattnet slår mot båten? Hade typ 2 timmars håltimme satt o spela kort me folk från klassen, hälsade lite här och var på människor runt om. Och Fridis och Sophia är så söta<3
Für Elise är så vackert...speciellt PH:s remix hahaha! Shit asså! Imorn efter skolan så ska jag PH och Veronika till Myrornas vid gärdet och leta efter ett fint utklädnings plagg (piano, bok, dator?) till en fest nästa vecka. Min och Ph:s samtal är dom bästa!
IV val är klart, så nu behöver ja inte komma tidigare till skolan imorn. Skönt! Nu ska ja fortsätta med min klassiska musik och leta efter vackra cream-pictures.



bilderna kommer från flickr.

O papa.

Kom just hem från världens uppfriskandeste promenad med far. Det förvånar mig faktiskt hur lika vi är varandra, hans personlighet och hela han är min största förbild. Det är han som gör mig glad när man mår sämre, det är han som lyser upp ens dag. Han är mitt ljus i mitt liv. Min tvilling. Min bästa vän.
Låter lite kitschit, men what evaa! :P
Inte nog att jag har fått hans utseende, även hans förseningar och skumma funderingar. Nyss tillexempel så när vi gick över en såndär fläkt med galler över, där det kom ut varm luft, fick han en jädrans lust att lägga sig på den och sova utomhus i en storstad. Hur skönt skulle inte det vara?
Och var det inte vi som ville cykla till Skåne. Gå vilse i skogen. Och prata om våra framtidars stora drömmar!
Min far, är en sällsyn människa. Och jag är glad över att det är jag som har fått honom som min bästa vän!

en gammal bild från mig och pappa från våren 2007, när jag gick i 8an. :P

All the young dudes.

Skit seg skoldag idag. Helst vill jag bara lägga mig ner och sova. Läsa en bra bok, istället för skitboken jag läser på engelskan. Visst bra handling, men jävligt seg och svårt språk. Jag längtar som fan tills nästa vecka, först så ska jag bara ladda upp bra musik på mp3:n och då kan ja traska runt på NYC stora gator. Skit skönt!
Eftersom pappa ska spela badminton med bror idag, får jag gå min kvällspromenad själv. Och juste sist men inte minst! Så ni som vill, hjälp min kusin Rasmus med att bli medlem (helt gratis!) i muff (unga moderaterna) och rösta på kusinen Rasmus Törnblom som är en av muffs ordförande. Kontakta mig med mer information om ni vill:)
Musiken gör så att jag vill leva på 70 talet.
 All the young dudes- Mott the hoople.


Model: Hedda
Fotograf: Vallie
Plats: Solna Centrum.

a vélo a paris




Världens yngsta mamma

Lina Medina, född 27 September 1933 i Paurange, Peru födde då hon var 5 år, 7 månader och 21 dagar en pojke och är därmed den yngsta bekräftade modern i medicinhistorien. Detta världsrekord följs tätt av ett liknande fall i Ryssland.
Linas föräldrar tog med sig henne till sjukhuset när hon var 5 år pga hennes enorma storlek. Man trodde först att hon hade en tumör men hennes läkare, Dr. Gerardo, kom fram till att hon var gravid i sjunde månaden. Lina hade fått sin mens när hon var ca 8 månader gammal och hade redan kommit in i puberteten i väldigt tidig ålder. När hennes son var 10 år fick han veta att Lina var hans mamma, innan hade han trott att hon var hans syster. En och en halv månad senare, den 14 maj, 1939 födde hon en pojke, Geraldo. 1972 gifte hon sig och fick ännu en son, 33 år efter Geraldo. Geraldo avled när han var omkring 40 år.



förstummad...

Jag bär kläder men ändå är jag naken.
(...)Se så vacker! Men var försiktig, mina röda läppar är ömtåliga. Redo att skrika.

Som en torkad ros
3 januari 2009

Den person jag en gång var verkar ha drunknat i de tårar jag aldrig fällt.
Utrag ur Utslag
27/11-08

dikter av Ph (www.mjaof.blogg.se) <3

haha



hahaha fan va sköna bilder! Davves student förra året, bror med randig skjorta och Wille med vit T.shirt. :D:D

rött rött blir det

Mina naglar är nerbitna och banden svider. BobMarleys red red wine ringer i öronen på mig. Kinderna är röda och näsan rinner. Hemma från en fin Solna tur med Carhoe and Hedman. It was nice!:)<3







Bilder från skolan, från Lisafisa :)

Maria och jag ska hoppa
Idali och Estherli in the korridår!
Maria and Idahoe firar i skolan!
Lisaphoe! :)
älskar bilden!
Tove is tha man man! (inspelning hemma hos Gabbe)
 (Inspelning hemma hos Gabbe)
HAhaha mobilnördar! Gabbe, Ellen o Freddi me starbucks muggar!
I´m the one to talk.
hahaha religösa jävlar!
Jag o Fridispidis in the matsal <3 (javet ja ser ut som ett barn, vem orkar va snygg i skolan) :P
idis så söt!
kamkam bam tisch.

fototips!

Vad har du för kamera? Jag har en Nikon D40x, ska köpa en Diana+ idag också i gamla stan:) Var redigerar du dina bilder? Jag har massor av redigeringsprogram på datorn, främst Picasa och Picnic, Photoshop för lite mer detalierat och GIMP som är ett enklare exemplar av PS. Kostar redigeringsprogrammet något? PS är ganska dyrt, men ja fick av pappa från hans jobb, allt annat är gratis:) 
Redigerar du alla dina bilder innan du lägger ut dem här? 
Oftast skiver jag under bilden, om jag har redigerat eller inte. Men brukar vara ganska lat för att göra om alla bildet, isåfall brukar jag bara göra dom svart vita eller nått:P Jag har brist på bildidéer, har du något bra tips på hur man får tillbaka inspirationen? Flickr har skit många snygga bilder, kolla in i andras bloggar. Jag köpte 3 fotoböcker i julas med bara bilder från kända fotografer, för en vecka sedan var jag på fotoutställning i national museet med min mamma (som också är väldigt foto intresserad) Det var Hans Hammarskölds utställning. Skit fin!
Funderar du på att uppgradera dig? Till D90 eller något? Hahahah efter reklamen jag såg på nikon D90 har jag velat ha en efter, dock har jag inte råd och pappa skulle aldrig tilllåta mig att köpa en till system kamera, kanske kan jag lyckas övertala honom i New York om drygt en vecka, då vi ska besöka världens störsa fotoaffär: B&H Photo Video som ligger på 420 9th Avenue.
Är det ditt objektiv som gör så att bilderna blir så ljusa och fina? Objektivet är väldigt ljuskänsligt, om man ska fota ett hus tillexempel så vill man att solen ska reflekteras i ett fönster, då vill jag att man ska se ljusstrålarna, oftast blir det bara en ljus prick. Oftast redigerar jag då bilderna på datorn om jag inte har fått till en bra ljusbild. Vilken fotoinställning brukar du använda? Min nya favorit är nog natt inställningen. Speciellt om man rör kameran i cirklar medans blixten är i gång. Har du med dig kameran nästan överallt? I skolan och så? Inte i skolan, men annars typ överallt. Jag älskar att ta bilder, svinkul!
Hur får man poladroidbilder i photofiltre? I början så kollade jag på internet efter polaroid bilder och klippte då in bilden i själva ramen, på picasa kan man fuska lite och  gå in på Collage, där finns det olika ramer. Annars gör jag om de på Picnic :) Favorit redigering? Eller kort sagt, berätta om ditt redigerings program! Oftast så gillar jag göra om bilderna så att de får en röd, grön nyans i ljuset. Svart vitt, speciellt på vakra profiler. Sen att göra de lite gammla, redigera om de i ljuare färger. Det är kul, måste bara ha tålamod och bra färgsinne (vilket jag inte har)
Hur länge har du fotat? Jag fick min första kamera när jag var sju, en röd liten barnkamera med blåa knappar. Då fotade jag mest mitt marsvin och mina föräldrar och träd. Senare tappade jag lite intresset, det var nog i 8an (för två år sedan) då jag fick min andra kamera som jag råkade sätta mig på samma sommar, skärmen bröts. Jag sparade till en Nikon D40x och köpte den för ungefär ett år sedan. Sedan dess är min dator mega trög för jag har typ 80000 bilder :/ Vilken kamera skulle du rekommendera en nybörjare som nästan aldrig fotat med en systemkamera? Det är svårt att säga, jag började som sagt med en vanlig kamera, utan digitala bilder. Men det var ifs för 10 år sedan, så jag tycker man bör köpa en lätt och enkel kamera som man kan ha i fickan eller något, där man oftast kan göra om bilderna till svart vita på en gång utan att ladda upp de på datorn. Senare när du är mer intresserad, då kanske man bör köpa en system kamera:)Hur får du så livliga färger i bilderna? Jag provar runt lite, läs instruktionsboken till cameran! Det hjälper jävligt mkt :)Var köpte du din kamera? I London. Vilken kamera skulle du viljat ha om inte Nikon D40X? Nikon D90, en Diana+ och hels också en polaroid kamera!

Fotar du varje dag? Hur många bilder tar du per dag/gång du fotograferar? Aa eller iallafall när jag har tid, och när jag orkar:P Jag älskar att fota speciellt när man blir riktigt nöjd för ett fotografi då lyser det upp hela dagen haha! Vad är mest tacksamt att fotografera? Utomhus, naturen, vackra stora hus, människor, detaljer, skog all möjligt! Jag skulle vilka köpa ett natt objektiv, där man kan fotta natten precis som det ser ut i ens ögon! 

Gillar verkligen alla dina bilder, jag undrar hur du redigerar dem så att de får den där snygga färgen? Jag provar oftast runt, och frågar om andras åskiter! Har du några tips på hur man får bra bilder även fast man inte använder blixt?Det gäller att man är blickstilla så att bilden inte blir suddig (om man inte vill ha den suddig såklart) Koncentrera dig på en punkt, så att det inte blir allt för många detaljer i bilden, det kan räknas som kitschigt. Ha tålamod, och bli inte arg om du misslyckas!
Var får du all fotoinspiration från? Böcker, bloggar, egna idéer, experiment och av tillfällig slump. Hur får du rätt fokus när du använder självutlösaren? Om du skall fota dig själv, försök att zooma ut så mycket du kan. Ställ dig en bit ifrån kameran. Om du vill att något ska röra sig precis när blixten slår igång, försök att räkna med i sekunderna på självutlösaren, sätt in den på 10 eller 20 sekunder. Då träffar du oftast exakt!Hur får du olika ramar på dina bilder? , Picasa, Photoshop, Picnic, Gimp etc Vad är ditt bästa foto tips? Hitta "dig själv" skapa en egen symbol för ditt fotograferande, som Andy Warhols färgglada bilder. Så att människor känner igen: jaha det är ju vallies bild osv. ;) Vilken är den bästa bild du fotat? Jag har massor av favoriter oftast, jag brukar inte ha en älkslings bild så ofta, jag måste fortfarande hitta mitt fotograferande, och lära mig mer! Brukar du redigera i PS? Om jag skall vara mer exakt. I skolan måste jag!


Rasmus och Bror 1.02.09
Farfar 01.02.09
Bror och Farfar 01.02.09
Rasmus och Felix 01.02.09
Min farmor 01.02.09

Hello mr George, is anyone home yet??

hahahhaha jag och verena har hittat min exakta tvilling! Mr. George i Aristochats! jag skrattar ihjäl mig. Det bästa är att ja hade exakt samma kläder på mig idag också, vinröda strumpbyxor o skogsgrön jacka hahahah. shit.
kolla på: 4:00


ingetmankangöraåt liksom







youhavetoacept

Leonard Cohen e fan jävligt bra! Det hade jag inte trott!


13 days left


Underbara, uppblåsbara, barbara!
Skit skön skoldag (förutom att vi slutar halv fem o sista lektionen var franska prov), vi hade ledigt typ 4 timmar, Lisa och jag traskade herum fram och tillbaka i caffeterian. Stana lite, prata lite me människor, gick ut lite, solade lite på SAND och i helgen skall jag köra karate med verena och köpa en Diana+.
Nu är det bara 13 dagar kvar...:O

Germano



en dag i sänder. en dag i tur. en dag i livet. är som alla dagar i stunden.

shit man

bild från i höstas, solnedgång vid slottet.
shit man shit man shit man shit man shit man shit man.
Hedda om du ser detta, ring mig. I miss you :´(

ingen skola imorn!

Bild från i höstas, Visby.
Bild från i lördags, när ja o Sofia va i djurården.

How did you end up there?


mr. t-ö


Min kära far, hälsar från Kina. och förhoppningsvis tar han med sig Baywatch DVD-box, som ja kan ge min bror till studentpresent. ;)
matte suger, ligger efter som fan! Vill hellst kolla på vänner o dricka tee, snart i will play the guitarr ya ya. mmgm

little black, little black, little black curley hair!

promenad på djurgården.



Djurgården med Sofia <3


pianco concerto no.21-andante

Flieg Föglein Flieg!

00.00

Längst in på den smala gatan, bredvid små, mysiga caffer, bakom små trånga hus, gatan då de svarta katterna strök sina krokiga ryggar mot väggen, där en blå gammal cykel stod lutat mot porten, då en äldre man spatserade förbi med en liten mörk käpp och kollade in i de små skyltfönstren, låg affären. Längst in bland all mörker, bland de trånga husen låg den mystiska butiken. Den mystiska butiken.
Jag gick in, stod och strök fingret fram och tillbaka över alla teckningar, bilder, tecken, mönster och pärlor. Det kändes skönt, man kunde dofta naturen omkring sig. Man kunde känna den hemliga, mystiska anden som ett tryck på huden. Jag hittade tecknet som jag efter en lång tid letat efter. Runt ett svart, långt, skinn band hänger det runt halsen på mig.

RSS 2.0