Deutsche Schule Stockholm

Åh! Jag blev lite tårögd :') Jag gick en fin promenad på min älsklingsgata Karlavägen. På karlavägen ligger min gamla skola. Tyska skolan. Och porten var öppen så jag smög mig in för att få lite gamla flashbacks!
De små flickorna som spelade basket på skolgården tyckte väl att det var lite skummt att jag satt där på en bänk och torkade tårarna ur ögonen. Jag har så fina minnen. Jag såg allt framför mig när jag satt på bänken. Hur jag och Verena slog alla ettor på rumporna (?). Hur jag blev knuffad av en klasskompis och blev så arg så att jag sparkade henne på smalbenet och hon började gråta. Hur jag låg och brottades med min bror på skolgården medans alla hans kompisar stod runt omkring. Jag kommer ihåg hur jag och Verena sprang upp till 13e klassen och var extremt jobbiga.
Hur jag och Verena slängde varandra i lövhögarna. Hur klassen brukade gå morgonpromenader i Humlegården. Hur jag och Verena blåste i Helium ballonger och vår lärare skällde ut oss.
Jag blev så rörd att jag var tvungen och ringa Verena och prata gamla minnen med henne.
Tyska skolan. Skolan där Lasermannen gick i, plus två andra mördare. Skolan som stängdes under andra världskriget. Skolan som har ringklockor som slår på när alla ska gå till lektionerna. Skolan där man har uppfällbaka bänk lock. Tyska skolan, det kändes som om jag var i Tyskland igen.
Jag saknar Tyskland! Jag längtar tills min kusin kommer på onsdag från tyskland! :')

Kommentarer
Postat av: Lisa

Men gud vad söt Vallie!!

2010-10-09 @ 18:17:02
URL: http://honung.webblogg.se/
Postat av: Sophia

herregud va söt du va!!!!!!!!!!!!!!1

2010-10-09 @ 18:30:27
URL: http://mjaof.devote.se
Postat av: Sophia

herregud va söt du va!!!!!!!!!!!!!!1

2010-10-09 @ 18:30:41
URL: http://mjaof.devote.se
Postat av: Hedda

hej jag undrar vem är lasermannen, och vem av alla dem på kortet är dom två mördarna? Thanks a lot for answer!

2012-04-04 @ 19:09:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0