the beauty and the beast

Jag vet att min blogg är torr som bara den, men nu fan ska jag liva upp den lite igen! Jag kom hem från Tyskland för... typ jag vet inte, men någon gång imorse iaf! Och har redan hunnit att ladda upp bilderna ;D Wuhh!! Så here they come!
(Btw, tyskland va så awsome så jag inte ens kan beskriva de med mina egna ord!!!)

The castle (!!!) min gudmor bor i detta gigantiska hus, Laura Ashley inspirerat och inredningen var så fin att jag var nära på att få hjärtattack! Igår så var jag helt ensam i huset och satt i ett hörn i köket och vågade inte röra mig, jag trodde seriöst att tjuvar skulle komma och våldta och knivhugga mig. De äger hela huset! Fem våningar!
Min gudmor och hennes söta familj!
Min fina mama var glad!
Söta små blonda barn!
Me and my mami! Fan vad stolt jag blev när jag visste vilken typ av flod detta var! En meandring ;D ah, nice, bra att man lärde sig nått på geografi lektionen iaf! Det här är en av tyskland största floder, Rhein!
Jag känner att jag börjar bli specialist på att ta blom-bilder! Dom blir alltid så fina på bild! :)

Vad gjorde vi mer? Vi gick långa fina höstpromenader genom tysklands finaste lövskogar. Vi åt på världens godaste pizzeria, köpte tusentals godisar! Vi åkte hem till mamas bästa vänner och jag träffade min äldsta vän Freya! Vi cyklade runt i Bonn och åt Brezels och andra godaste bakelser <3 Vi va i Haribo huset där det fanns hur mkt haribo som hellst! Vi åt och åt och åt, som man gör när man är i Tyskland. Börjar faktiskt känna en liten dubbelhaka som ska bort nu! ÅH snälla ni som inte varit i Tyskland, åk dit! Ni kommer inte ångra er <3


Kommentarer
Postat av: Malin

oj herregud skojar du med mig D: det är ju helt gigantiskt! hahah :o Men ser jättegosigt ut i alla fall! Jag vill ooocksååå åka till Tyskland!

2010-11-03 @ 16:01:28
URL: http://ithkos.webblogg.se/
Postat av: Frida

åhhhhh FINTTTTT!!!! du är grym på att fota som vanligt.. du o din mamma e söta :) <3<3

2010-11-03 @ 19:49:43
Postat av: Sophia

jesus amalia vilka fina bilder... du är så JÄVLA BRA jag dör

2010-11-03 @ 20:00:51
URL: http://mjaof.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0